Веганське кунжутне молоко отримало найвищу нагороду за інноваційність

Кунжутне молоко зі смаком шоколадного лісового горіха від американської компанії Hope аnd Sesame отримало премію «Вибір редакції прогресивних бакалійників» 2021 у категорії «Найкращий новий продукт».

Ця нагорода є однією з найвищих, яку виробник може отримати за успішні інноваційні продукти, диференціацію та результативність категорії.

Hope аnd Sesame, яка є частиною компаній Plating Hope Brands та The Planting Hope Company перетворила крихітне насіння кунжуту у надзвичайно поживний та екологічно чистий продукт.

Усі п’ять смаків кунжутного молока, включаючи шоколадний лісовий горіх, більш поживні та подвійну норму вітаміну D у порівнянні з коров’ячим.

Кунжутний напій містить 8 гр повноцінного білка на порцію, всі 9 незамінних амінокислот, відмінне джерело кальцію.

Крім того, вирощування насіння кунжуту сприятливе для планети, оскільки потребує дуже мало води. Рослина природно стійка до шкідників та здатна самозапилюватися.

Компанія використовує відходи кунжуту, які вважалася побічним продуктом

Після того, як насіння віджимають для отримання олії, Hope аnd Sesame обробляє кунжутну макуху, ефективно перетворюючи найпоживнішу частину насіння в напій.

Усі пять смаків кунжутного молока сертифіковані як органічні, кошерні, веганські, безглютенові, без ГМО та не містять семи найпоширеніших алергенів.

Продукт доступний для покупки в інтернеті та на полицях окремих американських магазинів.

Нагадаємо, Equinom спільно з Dipasa створили «смарт-кунжут» з підвищеним вмістом білку.

Джерело: PR Newswire

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Французи створили кросівки із кукурудзи, винограду та кактусів. Їсти не можна

Як вихідний матеріал для виготовлення шкіри компанія використовує залишки виноградної м’якоті з італійської виноробної промисловості, листя кактуса опунції, не...

Продовольчий гігант з мільярдною капіталізацією вступає у веганську гру

Бренд Nestlé Freshly анонсував меню Purely Plant, яке містить шість нових позицій для тих, хто споживає виключно рослинну їжу.«Ми...

Створювати м’ясо «з повітря» в 10 разів ефективніше, ніж вирощувати сою

За основу дослідження взяли техніку, подібно до тієї, що застосовує фінський харчовий стартап Solar Foods.Стартап використовує електроенергію для отримання...

Аргентинський стартап робить яскраві барвники з ниткоподібних грибів. Раніше для цього мололи комах

Стартап використовує ниткоподібні гриби, які можуть виробляти специфічні кольори при подачі недорогої сировини у біореакторах.Гриби виділяють пігмент в середовищі,...

Радіація та стейк: вчені наполягають на опроміненні потенційно зараженої їжі

У ході досліджень вчені проаналізували понад дві тисячі спалахів харчових захворювань за 2009-2020 рр., викликані Campylobacter, Salmonella, E. coli...

Нове покоління підсолоджувачів для створення більш здорових та менш калорійних продуктів харчування

Сучасне суспільство ставить перед собою все більше завдань у питанні здорового способу життя та раціонального харчування. Одним з ключових...

Може вас зацікавити

Стартап створює кальмари із ферментованих білків

«Чим більше я вивчала ферментацію, тим більше розуміла її...

Світовий гігант запустив найбільший прискорювач харчових інновацій — перші продукти вже у продажу

Центр розміщений на базі дослідницьких установ компанії у Лозанні...

Вибір редактора
В продовження теми