Веганське кунжутне молоко отримало найвищу нагороду за інноваційність

Кунжутне молоко зі смаком шоколадного лісового горіха від американської компанії Hope аnd Sesame отримало премію «Вибір редакції прогресивних бакалійників» 2021 у категорії «Найкращий новий продукт».

Ця нагорода є однією з найвищих, яку виробник може отримати за успішні інноваційні продукти, диференціацію та результативність категорії.

Hope аnd Sesame, яка є частиною компаній Plating Hope Brands та The Planting Hope Company перетворила крихітне насіння кунжуту у надзвичайно поживний та екологічно чистий продукт.

Усі п’ять смаків кунжутного молока, включаючи шоколадний лісовий горіх, більш поживні та подвійну норму вітаміну D у порівнянні з коров’ячим.

Кунжутний напій містить 8 гр повноцінного білка на порцію, всі 9 незамінних амінокислот, відмінне джерело кальцію.

Крім того, вирощування насіння кунжуту сприятливе для планети, оскільки потребує дуже мало води. Рослина природно стійка до шкідників та здатна самозапилюватися.

Компанія використовує відходи кунжуту, які вважалася побічним продуктом

Після того, як насіння віджимають для отримання олії, Hope аnd Sesame обробляє кунжутну макуху, ефективно перетворюючи найпоживнішу частину насіння в напій.

Усі пять смаків кунжутного молока сертифіковані як органічні, кошерні, веганські, безглютенові, без ГМО та не містять семи найпоширеніших алергенів.

Продукт доступний для покупки в інтернеті та на полицях окремих американських магазинів.

Нагадаємо, Equinom спільно з Dipasa створили «смарт-кунжут» з підвищеним вмістом білку.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Інтелектуальні системи управління запасами: допомога AI в логістиці харчових продуктів

Що таке інтелектуальні системи управління запасами? Інтелектуальні системи управління запасами — це технологічні рішення, які використовують штучний інтелект для моніторингу,...

Економічний фронт: Organic Ukraine Business Hub готується до виходу на британський ринок

Organic Ukraine Business Hub — експортно-орієнтований парасольковий бренд, що сьогодні в часи війни продовжує допомагати українським виробникам органіки вийти...

Перший в Україні онлайн-супермаркет збільшив оборот в 15 разів і планує вихід за кордон

Foodex24 створив IT-бізнесмен із Запоріжжя Владислав Савченко — засновник компанії Powercode та президент Європейської асоціації програмної інженерії.Онлайн-супермаркет з’явився на...

Порошок із авокадо замінює масло у випічці та покращує смак цукерок

Порошок виготовляється за допомогою вакуумної технології із фруктів, що непридатні для роздрібної торгівлі — потворних, занадто дрібних, з плямами...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує...

Виробник веганського меду удосконалив технологію та готується до запуску в Європі

Рік тому компанія провела два стартові раунди залучення інвестицій...

У ковбасі майбутнього м’ясо замінять на цвіркунів. Продати допоможе маркетинг

Про це розповідає Аарон Т. Досі, доктор філософії, президент,...

Одна з найстаріших агрокомпаній США інвестує у сировину для рослинного м’яса

Заснована в 1977 році, сьогодні компанія Sojaprotein має торгові...

Штучний інтелект створив замінник м’яса морських черепах

Для цього NotCo заручилася технологіями штучного інтелекту та великим...

Вибір редактора
В продовження теми