Понеділок, 2 Грудня, 2024
інше

    На Kickstarter шукають інвестиції на суперфуд з меду та амаранту. В Україні такий уже їдять

    Команда американського стартапу Honey Energy збирає інвестиції на запуск виробництва унікального енергетичного суперфуду – меду з амарантовим зерном.

    Кампанія по збору коштів завершується через 35 днів, і проєкт уже отримав більше двох десятків зацікавлених у його розвитку прихильників.

    Honey Energy – це команда, яка досліджує переваги меду та органічних добавок для здоров’я. Вони запатентували власну технологію змішування меду з зародками насіння амаранту.

    «Ця технологія не тільки зберігає, але і підвищує всі корисні якості. І тепер ми ділимось своїми результатами з усім світом», – говорять автори ідеї.

    У рецептурі – органічний мед та амарант. Споживання продукту має укріплювати імунітет, покращувати сатурацію, позитивно впливати на здоров’я шкіри, давати енергію та поліпшувати розумову діяльність.

    Технологія виготовлення суперфуду передбачає змішування інгредієнтів на наднизькій швидкості, щоб попередити нагрівання меду, а отже зберегти його властивості.

    «Ця технологія – результат п’ятирічних досліджень нашої команди», – пишаються в Honey Energy

    Однак, неможливо обійти увагою той факт, що подібний продукт уже представлений на українському ринку. Він продається близько 10 асортиментними позиціями під брендом «МЕДОВИЙ АМАРАНТ».

    Український суперфуд виготовляють із гощанського меду однієї з сімейних пасік, на Рівненщині

    Приватний виробник має патент на їстівний продукт від січня 2019 року та сертифікат на відповідність європейським стандартам. Над створенням медового амаранту українці працювали 4 роки.

    Джерела: Kickstarter, «МЕДОВИЙ АМАРАНТ»

    НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

    введіть свій коментар!
    введіть тут своє ім'я

    Схожі теми

    Ізраїльський стартап виготовлятиме спортивне харчування на основі білків грудного молока

    Грудне молоко цінується за його імуностимулюючі властивості, протизапальну, зміцнюючу та лікувальну дію.Стартап встановив, що в грудному молоці міститься понад...

    Samsung створила робота, який прибере речі, сервірує стіл, завантажить посудомийку та принесе вино

    Робот має один маніпулятор з трьома шарнірами (умовно в плечі, лікті і на зап'ясті) — з клешнею, яка здатна...

    Штучний інтелект імітував смак справжньої курки з місива бамбуку, персиків та нуту

    Нова розробка буде використана на створення нових продуктів і спершу буде запущена в Чилі, Аргентині та Бразилії, а згодом...

    В Україні відкривають 50 цифрових кав’ярень з напоями як від бариста

    Всього по Україні «Бінокль Кава» має 72 кавʼярні, ще понад 50 – у процесі відкриття.Виторг компанії за 2022 рік...

    Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

    Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

    Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

    5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

    Може вас зацікавити

    Морський біолог розробив спосіб вирощення устриць із клітин

    Компанія, яка отримала початкове фінансування від Big Idea Ventures...

    У 2000 разів солодший за цукор — американці виводять на ринок новий підсолоджувач

    У природі він міститься в невеликих кількостях у плодах...

    Вибір редактора
    В продовження теми