Свинина майбутнього — компанія, в яку вклався Білл Гейтс, виводить на ринок свій новий бестселер.

Impossible Foods виводить у світі першу свою свинину рослинного походження — Impossible Pork.

Після дебюту минулого тижня у Нью-Йорку за участю відомого шеф-кухаря Девіда Чанга, Impossible Pork з’явиться після 4 жовтня в ресторанах Гонконгу та найбільшій міській мережі супермаркетів ParknShop. 

Найближчими тижнями рослинною свининою можна буде посмакувати і в Сінгапурі.

Impossible Pork — найновіша веганська альтернатива стартапу. До цього компанія вивела на ринок рослинну курятину Impossible Chicken Nuggets, тож свинина розглядалась як можливість розширити асортимент.

До останнього сьогодні також входять флагманські котлети з яловичиною, наповнені гемом, та рослинні ковбаски. 

Impossible Pork сертифікована як продукт без глютену, без гормонів та без антибіотиків. Основними інгредієнтами є соєвий білок, соняшникова олія та кокосова олія.

Як завжди, Impossible Foods акцентує на тому, що її свинина отримана більш стійкими методами господарювання.

Impossible Pork містить на 37% менше калорій, на 59% менше жиру, на 36% менше насичених жирів і майже в 3 рази більше заліза в порівнянні з 113-грамовою порцією свинячого фаршу. Версія с також не містить холестерину.

До слова, продукт був довгоочікуваним. Вперше компанія представила аналог на виставці у Лас-Вегасі в 2020 році. З тих пір за версією журналу Time він був визнаний одним із 100 найкращих винаходів року.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Створили каву в чайних пакетах. Після подрібнення її промивають азотом

Кава в пакетиках орієнтована на споживачів, які не мають часу повноцінно приготувати напій в дорозі чи в поході, та...

Модні бренди шитимуть речі зі справжньої шкіри, яку вперше виростили в лабораторії

Цей матеріал було створено з використанням нової біореакторної системи, доводячи можливість повномасштабної комерціалізації виробничого процесу, говорять у компанії.Виробництво шкіри...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Стародавня цвіль перетворює відходи на страви, гідні Мішлена

Вони пропонують перетворювати відходи на гастрономічні страви, гідні ресторанів зі зірками Мішлена. Наприклад, у Копенгагені двозірковий ресторан Alchemist вже пропонує...

Український виробник корисних солодощів Green Leaf вийшов на ринок США

Green Leaf — виробник стевії та корисних солодощів, що належить засновнику інвесткомпанії Dragon Capital Томашу Фіалі — демонструє понад...

У «Сільпо» випустили прищіпку до сюрстремінга

Сюрстремінг — ферментований оселедець зі Швеції, відомий у всьому світі сильним запахом і специфічним смаком. Для шведів — це...

Молокія випустила новинки — айран білий та айран паприка-чилі

Айран — це освіжаючий кисломолочний напій. Його склад: йогурт, закваска, вода та сіль. Він містить пробіотики, чудово освіжає в...

В Україні запрацював найбільший завод із виробництва замороженої здоби

Інвестиції в проєкт склали 400 мільйонів гривень. Виробничий майданчик BFI придбала у вересні 2024 року, а вже в травні...

Може вас зацікавити

Ветерани отримають відшкодування на власну справу. Профінансовано 160 заявок

Подавати заявки можуть ветерани, ветеранки, дружина, чоловік, батько, матір,...

Протеїнові коктейлі з картоплі можуть замінити молочний білок

Дослідники Центру нутрицевтиків Вестмінстерського університету дійшли висновку, що білкові...

Відомий з Середньовіччя суперфуд знижує ризик смерті від деменції. Дослідження

Оливкова олія вже давно вважається прикладом «супер-їжі», яка може...

Компанія Ді Капріо планує запустити завод по вирощуванню лабораторних стейків

Aleph Farms переїхала до свого нового об’єкту площею 65...

Український виробник створює гранолу зі спіруліною та кольорове лате

У асортименті компанії – органічна гранола, безглютенове борошно (амарантове,...

Вибір редактора
В продовження теми