Свинина майбутнього — компанія, в яку вклався Білл Гейтс, виводить на ринок свій новий бестселер.

Impossible Foods виводить у світі першу свою свинину рослинного походження — Impossible Pork.

Після дебюту минулого тижня у Нью-Йорку за участю відомого шеф-кухаря Девіда Чанга, Impossible Pork з’явиться після 4 жовтня в ресторанах Гонконгу та найбільшій міській мережі супермаркетів ParknShop. 

Найближчими тижнями рослинною свининою можна буде посмакувати і в Сінгапурі.

Impossible Pork — найновіша веганська альтернатива стартапу. До цього компанія вивела на ринок рослинну курятину Impossible Chicken Nuggets, тож свинина розглядалась як можливість розширити асортимент.

До останнього сьогодні також входять флагманські котлети з яловичиною, наповнені гемом, та рослинні ковбаски. 

Impossible Pork сертифікована як продукт без глютену, без гормонів та без антибіотиків. Основними інгредієнтами є соєвий білок, соняшникова олія та кокосова олія.

Як завжди, Impossible Foods акцентує на тому, що її свинина отримана більш стійкими методами господарювання.

Impossible Pork містить на 37% менше калорій, на 59% менше жиру, на 36% менше насичених жирів і майже в 3 рази більше заліза в порівнянні з 113-грамовою порцією свинячого фаршу. Версія с також не містить холестерину.

До слова, продукт був довгоочікуваним. Вперше компанія представила аналог на виставці у Лас-Вегасі в 2020 році. З тих пір за версією журналу Time він був визнаний одним із 100 найкращих винаходів року.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Ізраїльський стартап масштабує виробництво преміальної риби із пробірки

Компанія стверджує, що її культивований блакитний тунець вироблений відповідно до стандартів не ГМО продуктів. Він повторює текстуру, смак і поживну...

IKEA інвестує мільйони у виробництво морепродуктів із рослин

Загальна сума інвестицій у компанію тепер становить $18 млн. Серед основних інвесторів останнього раунду фінансування – глобальні гравці Inter IKEA...

Європейський проєкт друкує автозапчастини із кукурудзи, лимонів та мигдальної шкаралупи

Це демонструє проєкт BARBARA, який фінансується Європейською комісією та приватним сектором.Проєкту вдалося зі звичайних харчових залишків, включаючи лимонну цедру,...

Один кролик – одна порція. Peeps і Green Giant продають зефір з цвітної капусти

Поряд із цукровою кукурудзою, «серцями розмов» та кремовими яйцями Cadbury, Peeps — одна з найбільш неоднозначних святкових цукерок з...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Супермаркети продаватимуть веганські яйця, які виглядають точно як справжні

Це не перше веганське яйце, але перше, яке виглядає...

Найбільша українська мережа кав’ярень відкрила перший заклад у Польщі

Новий заклад розташований у центрі Варшави на вулиці Маршалковській,...

Штучний інтелект вперше розробив енергетичний напій зі «срібним абрикосом»

Штучний інтелект розробляв рецептуру, а також нюхав і навіть...

Вибір редактора
В продовження теми