Італійський бренд спортивного харчування створив каву у стіках. Її можна пити відразу і будь-де

Дочірня компанія Cleverit Corp, створена італійським брендом спортивного харчування EthicSport представила нову готову до вживання каву в стіках Orbit.

Запатентована формула кавового стіка енергетично заміняє чашку кави з кав’ярні, проте її можна випити на ходу і будь-де, як запевняють виробники.

Orbit Coffee — це солодкий і простий продукт, який використовує комбінацію вуглеводів для швидкого енергетичного підйому зі збереженням тривалої дії ефекту.

Кожен стік поєднує традиції італійської кави з наукою про харчування

Корінь маки (харчова добавка, що підвищує пізнавальну та фізичну працездатність), поєднаний з каліброваною сумішшю швидких вуглеводів (фруктоза) та повільних вуглеводів (мальтодекстрин та ізомальтулоза) доповнений вишуканим італійським шоколадним ароматом.

Один стік Mocha Orbit Coffee, ємністю 25 мл, містить 133 мг кофеїну

Фірмова формула бренду орієнтована на сучасних споживачів, що дозволяє брати стіки з собою у гаманці чи рюкзаку, щоб задовольнити потреби споживача в енергії будь-де і будь-коли та має 50 калорій на порцію.

Нагадаємо, що країна, котра п’є найбільше кави на душу населення виростила її у біореакторі. Лабораторна кава має такий же смак і запах, ак звичайна.

Джерело: PR Newswire, Orbit Coffee

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Куряче м’ясо, вирощене в лабораторіях, вперше допущено до продажу

На відміну від таких стартапів як Beyond Meat і Impossible Foods, які розробляють рослинні аналоги м'ясних продуктів, намагаючись досягти...

На Закарпатті збивають морозиво з пива та сидру та варять варення з гострого перцю

“Гуцало Джелато” має широкий асортимент. Це ягідні щербети, пивне морозиво, морозиво з лісовими шишками, гілочками смереки, вершкове з овечого...

Напої з адаптогенними грибами — американці розробили пробіотичні шоти

Американська компанія So Good So You розробила органічні пробіотичні шоти на рослинній основі, кожен з яких створений для підтримки...

Поля популярного горіха, з якого роблять фуа-гра, сягнули розміру Гавайських островів

Горіхи кеш’ю набули особливої популярності завдяки їх застосуванні у виробництві альтернативного молока та інших продуктів.  Окрім молока із кеш’ю виготовляють...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Піонер у сфері лабораторного м’яса починає вирощувати в лабораторіях омарів

Cultured Decadence, яка була фіналістом Smart Kitchen Summit Startup...

Кава з лаймом. Концептуаліст Худо про нові ресторани, карантинну доставку та інстаграмну люстру

NEWFOOD поспілкувався зі співзасновником холдингу Андрієм Худо про нові...

У Камбоджі годують закусками з тухлої риби — це національна багатовікова страва

Найкраща ферментована риба може зберігатися до трьох років та...

Мікроби ферментують із фруктових відходів жир, який замінить пальмову олію

Стартап використовує технологію точної ферментації, за якої мікроби живляться...

Кулебяка для Кулібіна. Uniliver навчає сім’ї винаходити їжу з відходів

«Харчові відходи — це зростаюча гуманітарна та екологічна криза»,...

Вибір редактора
В продовження теми