Рослинна ковбаса Beyond Meat та «немолочна» моцарела на тісті з нуту — так виглядає піца майбутнього

Провідний нью-йоркський виробник продуктів з нуту Banza розпочав співпрацю з гігантами альт-білкової промисловості Beyond Meat та Follow Your Heart для створення нової замороженої піци на рослинній основі.

Banza – бренд, котрий став першим комерційним виробником основи для піци з нуту. 

Зараз його лінійка корисних продуктів поповниться двома піцами з рослинних інгредієнтів. Ковбаски на рослинній основі від Beyond Meat доповнять ексклюзивну вегетаріанську піцу, а рослинна моцарела стане зіркою веганської піци з нуту. 

Нові продукти пропонують ті ж харчові переваги, що і весь асортимент піци Banza — більше білка та клітковини, менше швидких вуглеводів та натрію та хрустка основа, доповнена рослинними інгредієнтами.

Banza Supreme потішить вегетаріанців копченим томатним соусом, щедро посипаним сумішшю із трьох сирів: моцарели на молочній основі, проволоне та білого чеддера, у поєднанні з червоною цибулею, смаженим на вогні солодким перцем та рослинними ковбасками Beyond Sausage Italian Crumbles.

Banza Plant-Based Cheese Pizzas є веганською та включає в себе томатний соус з карамелізованою цибулею та смаженим часником, доповнена розплавленою вершковою моцарелою на рослинній основі від Follow Your Heart.

Нові піци, розроблені спільно з Beyond Meat та Follow Your Heart, вже доступні у роздрібних торгових точках США та на платформах електронної комерції, включаючи Amazon та EatBanza.

Нагадаємо, нещодавно компанія з виробництва піци Picnic створила робота зі збірки піци другого покоління, який здатен зібрати сотню піц на годину.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Локшина з відходів пивоваріння отримала нагороду в Сінгапурі

Це – розробка KosmodeHealth, стартапу заступника керівника відділу харчових наук і технологій Національного університету Сінгапуру, у співпраці з Nestlé...

Пластикову упаковку замінить папір, покритий білками та БАДами

Нова упаковка не містить жодного пластику. Більше того, вона подовжує термін зберігання продуктів.У рамках проекту «BioActiveMaterials» група дослідників вирішила...

Стартап створив замінник м’яса із відходів виноробства та адаптогенних грибів

Рослинна котлета готується з італійської трюфельної олії та тріо грибів – лев’яча грива, портобелло (великі шампіньони, які досягають 15...

Південна Корея створює Кремнієву долину для вирощування м’яса із стовбурових клітин

Уряд очікує, що усунення регулювання допоможе швидшому росту інновацій і розвитку клітинного сільського господарства. Для участі у майже п’ятирічному проєкті...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Бокал для робота. Пошуком підробленного вина займеться штучний інтелект

Інноваційне рішення базується на основі двох різних технологій. Перша...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а...

«Ковбойський» стартап хоче повторити процес поїдання коровою трави за допомогою мікробів та перевинайти сир

Засновники стартапу — підприємці Яап Кортевег і Ніко Коффеман....

Розклав на молекули: Український творець молекулярного борщу отримав вищу світову відзнаку

Ця офіційна нагорода вважається вищою відзнакою у світі гастрономії,...

Кавовий гігант випускатиме мед, створений бджолами, які й запилюють каву

Лінійка під назвою Nespresso Bloom включає продукти на основі...

Вибір редактора
В продовження теми