Пиво, зварене з роботом-пивоваром, взяло золото на найбільшому конкурсі у світі

На цьогорічному найбільшому у світі конкурсі домашнього пивоваріння, що проходив у США, пиво, зварене за допомогою автоматичної машини BEERMKR, здобуло золото.

Американський портер Крістіана Чендлера, приготований за допомогою BEERMKR, обійшов 164 учасників.

“Чорт, я взяв золото! Та я роками намагався виграти цей конкурс!” – говорить Чендлер. 

Останнім часом впровадження інноваційних автоматичних машин для домашнього пивоваріння створило певну напругу серед пивоварів. 

На противагу існуючим пристроям BEERMKR передбачає відкритий формат, тож шеф-кухар має здатність контролювати весь процес. Це зробило машину цінним інструментом в арсеналі будь-якого досвідченого домашнього пивовара.

“Приємно, коли є можливість пограти, поекспериментувати. Якщо я зроблю партію на кілька галлонів, але буду не надто нею задоволений… Було б прикро позбуватися такої кількості пива», – каже Чендлер.

BEERMKR, однак, створена не тільки для досвідчених пивоварів. Її розробник має на меті демократизувати пиво, давши машину, якою легко може користуватися будь-хто. 

Процес пивоваріння полегшують готові запаковані набори інгредієнтів. Вони містять зерно, хміль та дріжджі.

Керувати процесом пивоваріння можна прямо зі смартфону

До речі, роздрібна ціна робота для приготування пива складає $579.

Нагадаємо, раніше фіналіст GeekWire навчив свого робота-піцайоло місить тісто та складати сотні піц за годину.

Джерела: BEERMKR, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Одна з найбільших країн світу розгортає лабораторії для вирощування «королівської» риби

Зокрема, Центральний науково-дослідний інститут морського рибальства ICAR (CMFRI) підписав меморандум про взаєморозуміння з біотехнологічною компанією Neat Meatt, що базується...

Чорнила каракатиці та закваска – українці печуть хліб, що ніколи не пліснявіє

Пекарня «Жицень» – це сімейна справа всього життя двох поколінь, яку починав батько, а продовжив хлібопекарську справу – син. Увесь...

Стартап, що виростив м’ясо із клітин яйця, очікує згоди на початок його продажів

Очікується, що процес триватиме від 18 до 24 місяців Vital Meat – одна з небагатьох компаній, яка намагається вивести на...

Індонезійські ферментовані коржі можна смажити як шашлик або котлети

Традиційна індонезійська страва — темпе — це веганське джерело протеїну, що не містить жиру, багатий на мікро- і макроелементи...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Йогуртові соуси від Молокія у шорт-листі глобальної нагороди World Food Innovation Awards 2025

Йогуртові соуси від Молокія потрапили до шорт-листа в категорії «Найкращий молочний продукт». Молокія змагатиметься за першість із одними з...

Може вас зацікавити

Джефф Безос протестував підземний гіперлуп для доставки їжі, який змінить ринок назавжди

Патент на створення мережі підземної доставки Amazon отримала ще...

Стартап змусив картоплю виробляти яйця. Підійдуть для випічки та морозива

PoLoPo прагне отримати регуляторне схвалення для технології, яка перетворює...

Інгредієнт борщу допомагає спортсменам та полегшує перебіг хвороби легень

Про це свідчить 12-тижневе дослідження, проведене в Королівській лікарні...

Молокія розширила безлактозну лінійку — кисломолочним сиром

Як і вся продукція Молокія, кисломолочний безлактозний сир виготовлений...

На Сумщині виготовлятимуть сири із грибами шиїтаке, які покращують пам’ять

Крем-сир має у складі безліч корисних бактерій, але жодного...

Вибір редактора
В продовження теми