Велика продуктова мережа продаватиме сіль, якій 300 млн років. Її збирають з підземних потоків в Африці

Місцева приправа Південно-Африканської Республіки — пустельна сіль «Орікс» — незабаром з’явиться на полицях Whole Foods Market у США.

Сіль Орікс добувають у пустелі Калахарі. Її збирають з підземних потоків, що протікають через древні скельні утворення Двіка, яким близько 280-300 млн років.

Розчин висушують природним чином під пустельним сонцем, в результаті виходить чиста, природна, органічна сіль.

За даними компанії, така сіль не містить консервантів та добавок, є необробленою та зберігає всі природні мінерали та мікроелементи з самонаповнюваного джерела в пустелі.

Має тонкий, але виразний смаковий профіль та її розхід значно менший, ніж у класичної солі.

Продається у скляних баночках з керамічними головками багаторазового використання, які можуть наповнюватись не менше 10 разів.

Щоб баночка виглядала привабливо протягом тривалого терміну експлуатації, етикетка друкується прямо на склі.

В цілях економії серед асортименту представлені коробочки з сіллю для заправки баночок.

Мережа магазинів Whole Foods Market спеціалізується на екологічно-чистих продуктах та ретельно обирає постачальників.

Місцевий приправний бренд Oryx Desert Salt стане одним з небагатьох південноафриканських брендів, що потрапить на полиці Whole Foods Market не лише у своїй країні, а й за її межами, безпосередньо в США.

Нагадаємо, що компанія Green Salt морської спаржі зробили сіль, котра запобігає інсультам.

Джерело: Food Business Africa, Oryx Desert Salt

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Підзарядись: Tesla готується до відкриття власних ретро-ресторанів

Наразі заявка очікує на розгляд.Сама ідея не є новою. Ще в 2018 році Ілон Маск заявив, що хоче відкрити...

У Нідерландах з картопляного лушпиння з допомогою мікробів роблять олію, що замінить пальмову

«Новий продукт надзвичайно схожий з пальмовою, соняшниковою та кокосовою оліями», — кажуть виробники.Стартап уже отримав перші інвестиції у розмірі...

Гастрономічні тренди 2025 року: які смаки та технології домінуватимуть?

Гастрономія завжди була ареною експериментів, де нові смаки, інгредієнти й технології змінюють наше сприйняття їжі. У 2025 році ця...

Виробники морозива, майонезу та олії з вишневих кісточок отримали по 400 тис. грн. Як це зробити?

Розмір кожного гранту – 10 000 євро або приблизно 400 000 грн Грантова програма від EU4Business спрямована на підтримку малих...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

Кулінарні експерти з Тель-Авіву не змогли відрізнити лабораторне м’ясо від звичайного

До свого тель-авівського ресторану The Chicken SuperMeat запросила трійку...

Шоколад для сну, спокою та енергії — розробник поєднав ліки та ласощі

Компанія поєднує інгредієнти фармацевтичного рівня з шоколадом, який допомагає...

Ринковий гігант розробив кавуновий порошок, що заряджає воду вітамінами

Новий продукт, розроблений брендом Gatorade, отримав назву Gatorade Hydration...

Суперпродукт майбутнього: із ряски роблять зелену ікру та збираються вирощувати на Марсі

Ряска (лемна, водяна сочевиця, або інколи навіть “зелена ікра”)...

Вибір редактора
В продовження теми