Велика продуктова мережа продаватиме сіль, якій 300 млн років. Її збирають з підземних потоків в Африці

Місцева приправа Південно-Африканської Республіки — пустельна сіль «Орікс» — незабаром з’явиться на полицях Whole Foods Market у США.

Сіль Орікс добувають у пустелі Калахарі. Її збирають з підземних потоків, що протікають через древні скельні утворення Двіка, яким близько 280-300 млн років.

Розчин висушують природним чином під пустельним сонцем, в результаті виходить чиста, природна, органічна сіль.

За даними компанії, така сіль не містить консервантів та добавок, є необробленою та зберігає всі природні мінерали та мікроелементи з самонаповнюваного джерела в пустелі.

Має тонкий, але виразний смаковий профіль та її розхід значно менший, ніж у класичної солі.

Продається у скляних баночках з керамічними головками багаторазового використання, які можуть наповнюватись не менше 10 разів.

Щоб баночка виглядала привабливо протягом тривалого терміну експлуатації, етикетка друкується прямо на склі.

В цілях економії серед асортименту представлені коробочки з сіллю для заправки баночок.

Мережа магазинів Whole Foods Market спеціалізується на екологічно-чистих продуктах та ретельно обирає постачальників.

Місцевий приправний бренд Oryx Desert Salt стане одним з небагатьох південноафриканських брендів, що потрапить на полиці Whole Foods Market не лише у своїй країні, а й за її межами, безпосередньо в США.

Нагадаємо, що компанія Green Salt морської спаржі зробили сіль, котра запобігає інсультам.

Джерело: Food Business Africa, Oryx Desert Salt

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Швейцарські вчені «одягли» банани у нановолокно, щоб подовжити термін зберігання

Целюлозне волокно EMPA, на розробку якого витратили рік, не просто гарантує свіжість фруктів та овочів, а зберігає їх «значно...

71% споживачів готові купувати сири, вироблені мікрорганізмами. Без корів

Такими результатами «першого у світі дослідження щодо схвалення споживачами молочних продуктів прецизійного бродіння» поділився берлінський стартап Formo.Formo проводив широкомасштабне...

Британський уряд та ресторатори шукають веганську заміну фуа-гра. Вона буде з грибів та горіхів

Це стає особливо актуальним напередодні майбутньої заборони на делікатес, виготовлений з жирної печінки качок і гусей, яких примусово догодовують.Урядові...

Камбек комбучі. Українців знову поять «чайним грибом», але тепер технологічним

Під новою назвою «комбуча» чайний гриб почав завойовувати український ринок кілька років тому. Зараз його виготовляють як мінімум 5...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Виробник веганських цукерок планує IPO з оцінкою компанії в $50 млн

Очікувана капіталізація Yumy Bear після IPO складе $50 млн Компанія...

Еспресо з таранькою — сінгапурські вчені створили пиво із кавових відходів

Щороку після заварювання кави у світі утворюються мільйони тонн...

Вибір редактора
В продовження теми