Велика продуктова мережа продаватиме сіль, якій 300 млн років. Її збирають з підземних потоків в Африці

Місцева приправа Південно-Африканської Республіки — пустельна сіль «Орікс» — незабаром з’явиться на полицях Whole Foods Market у США.

Сіль Орікс добувають у пустелі Калахарі. Її збирають з підземних потоків, що протікають через древні скельні утворення Двіка, яким близько 280-300 млн років.

Розчин висушують природним чином під пустельним сонцем, в результаті виходить чиста, природна, органічна сіль.

За даними компанії, така сіль не містить консервантів та добавок, є необробленою та зберігає всі природні мінерали та мікроелементи з самонаповнюваного джерела в пустелі.

Має тонкий, але виразний смаковий профіль та її розхід значно менший, ніж у класичної солі.

Продається у скляних баночках з керамічними головками багаторазового використання, які можуть наповнюватись не менше 10 разів.

Щоб баночка виглядала привабливо протягом тривалого терміну експлуатації, етикетка друкується прямо на склі.

В цілях економії серед асортименту представлені коробочки з сіллю для заправки баночок.

Мережа магазинів Whole Foods Market спеціалізується на екологічно-чистих продуктах та ретельно обирає постачальників.

Місцевий приправний бренд Oryx Desert Salt стане одним з небагатьох південноафриканських брендів, що потрапить на полиці Whole Foods Market не лише у своїй країні, а й за її межами, безпосередньо в США.

Нагадаємо, що компанія Green Salt морської спаржі зробили сіль, котра запобігає інсультам.

Джерело: Food Business Africa, Oryx Desert Salt

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Український бренд розробив солодощі, які можна їсти на дієті

Батончики FIZI орієнтовані на широку аудиторію, яка прагне поєднати задоволення від солодощів із турботою про своє здоров'я, говорить Олександр. Батончики...

Перше в світі лабораторне м’ясо краба потрапило в ресторани. Ціна — $3000 за кілограм

Її провів шеф-кухар Хосе Луїс Дель Амо з компанії TheTasteLab у ресторані Bukit Timah Kebaya. Він приготував дві страви...

Стартап виростив жир без тварин та збирає $24 млн на його виробництво

Серед інвесторів компанії — Lever VC, Gullspang Re: Food, Фонд Гумбольдта, Green Monday Ventures та Enfini Ventures.Таким чином, загальна...

Ikea тестуватиме потенційних працівників веганськими фрикадельками з-під 3D-принтера

Компанія прагне стати максимально екологічною, і відноситься до цього завдання зовсім не легковажно. Меблевий гігант уже лідирує в ініціативах...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Кава за відбитком пальця: два гіганти відкрили першу кав’ярню без касирів

Перший заклад відкрили у Нью-Йорку. Тут дійсно ніхто не...

Шеф з трьома зірками Мішлен тестує універсальну олію із водоростей, яка майже не димить

Олія створена за тим же технологічним процесом, за яким...

Сервіс Glovo розпочав співпрацю з АТБ. Допомогли американські технології

Щоб інтегрувати в додаток АТБ, компанії скористалися технологією Corezoid...

Nestlé та ще 5 світових брендів роблять альтернативну рибу своїм флагманом

Сьогодні на ринок вийшли щонайменше 6 стартапів з усього...

За птахою удачі. В єрусалимській лабораторії виростять курячу грудку за 6 євро

Future Meat Technologies, що базується в Єрусалимі, заявляє, що...

Вибір редактора
В продовження теми