Коктейлі з самогоном — новий напій «народного» бренду, що працював з зірками кантрі-музики

Американська лікеро-горілчана компанія Sugarlands Distilling випустить обмежену серію готових до вживання коктейлів з самогоном One-Two Punch, які можна буде скуштувати вже найближчими вихідними на Бристольській моторній швидкісній дорозі під час NASCAR Playoff.

Sugarlands Distilling Company — це ремісничий спиртзавод, чия продукція, включаючи самогон, ром, вершкові лікери та житній віскі відзначені нагородами, наразі доступні у 40 штатах США.

Нещодавно компанія співпрацювала з зірками кантрі-музики, серед яких Коул Свінделл, Atlanta Braves, бейсбольною залою слави Чіппера Джонса та Кубком Райдера, щоб розробити для кожного унікальні ремісничі коктейлі.

Обмежена серія готових до вживання напоїв, що буде презентована на гонках плей-оф серії Кубка NASCAR являє собою освіжаючу, злегка газовану суміш тропічних фруктів включаючи ананас, кокос, цитрусові та нотку вишні.

Додавання пропозицій баночних, готових до вживання коктейлів урізноманітнює портфель бренду, пояснює Патрік Салліван, керівник відділу доходів Sugarlands Distilling.

«One-Two Punch ймовірно, стане лідером категорії», — додав він

Самогоновмісний коктейль буде доступний в упаковках із чотирьох банок по 355 мл у роздрібних торгових точках країни цієї осені.

Нагадаємо, нещодавно каліфорнійці представили нову соціальну лінійку безалкогольних джину, текіли та бурбону, які здатні замінити класичні аналоги у співвідношенні 1:1.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Індонезійська компанія розробила стейк з шиїтаке та водоростей за $5

Стейки без м’яса готуються шляхом поєднання соєвого білка, грибів шиітаке, кокосової олії, перемелених водоростей, і містять 12 грамів білка...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Burger King вперше відмовився від м’яса та відкрив заклад з рослинним меню

Створити концепцію безм’ясного ресторану в Німеччині спонукав великий попит на веганську їжу в країні. Згідно досліджень аналітиків, продажі альтернативного...

Штучний інтелект допоможе відновити рецепт з минулого століття

Коли досвідченому підприємцю та засновнику стартапу Ювалю Кляйну було всього шість років, він спробував напій, який змінив хід його...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Кав’ярня на ВДНГ продає пряні трави та готує авторські чаї

Магазин і кав’ярня Kitchen&Garden розташовані в яблуневому саду на...

Nestlé за допомогою мікробів створила продукт для нарощування м’язів

Це – сироватковий білок Orgain Better Whey, без лактози...

Рослинне морозиво б’є рекорди — пандемія та параноя підштовхують попит

Категорія морозива традиційно характеризується ​​поблажливістю з боку споживачів. Тим...

На кулінарній платформі Kittch, яку створили українці, можна готувати в AR-окулярах та замовляти продукти жестами

Розробники домовилися з всесвітньовідомим виробником процесорів Qualcomm про створення...

Сухий борщ: львівські підприємці розробили інновацію для ЗСУ

Підприємство було створене у березні 2021 року з ініціативи...

Вибір редактора
В продовження теми