Лідер ринку спортивних напоїв створив вишневий сік, що відновлює м’язи

Лідер ринку натуральних спортивних напоїв Cheribundi випустив перший у своєму роді концентрат вишневого соку для відновлення м’язів.

Продукт преміум-класу, концентрат Черибунді готується на основі терпкої вишні, найбільш багатої антиоксидантами суперягоди у світі.

Компанія застосовує власний методом екстрагування соку

В результаті отримують унікальний концентрат терпкого вишневого соку для «здоров’я та фітнесу».

Пакетик об’ємом 74 мл еквівалентний 40 терпким вишням

Концентрат Черибунді можна вживати як самостійно, так і додавати у воду чи коктейль.

Новий продукт має таку ж ефективність та вдвічі більшу антиоксидантну перевагу у порівнянні з іншими напоями бренду.

Зсилаючись на незалежні медичні дослідження протягом останніх 15 років, концентрат соку терпкої вишні пришвидшує відновлення м’язової тканини, має знеболювальний ефект, зменшує запалення, в тому числі верхніх дихальних шляхів, покращує якість та тривалість сну.

«Зі слів провідних фізіотерапевтів, у світі немає жодного продукту, який би допоміг спортсменам відновитися краще, ніж терпкий вишневий сік», — пояснює Марсель Бенс, генеральний директор Cheribundi.

Продукцію компанії споживають понад 300 спортивних команд, додав він

Бренд доступний у більш ніж 50 тис. роздрібних торгових точок США та в мережі інтернет.

Супеконцентрат вже можна замовити на офіційному сайті компанії за ціною $36 за 12 упаковок, а на полицях магазинів він з’явиться цієї осені.

Нагадаємо, що американський бренд Etera Foods випустив протеїновий батончик з канабісом для відновлення м’язів після тренувань.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

“Додали до меню деруни, і вони одразу стали хітом”: як розвивається український стріт-фуд

Формат, який Клопотенко називає стартапом, спрямований на переосмислення та популяризацію української кухні у сфері вуличної їжі."Ми експериментуємо з меню,...

Важливий інгредієнт: Eat me at додала у мітболи український протеїн та готується конкурувати з гігантами

Цитата у підзаголовку — це не просто слова засновника компанії, але й короткий виклад бізнесової філософії лідера національного ринку...

Британські розробники по QR-коду підкажуть, які продукти знищать цивілізацію

Foodsteps — перша британська технологічна компанія, яка надає інформацію про відстеження викидів вуглецю та розробила схему маркування екологічного впливу...

Німецький стартап перший у світі за допомогою точного бродіння створив шоколад без какао-бобів

QOA застосовує технологію точного бродіння, що дозволяє відтворити склад какао, використовуючи інші харчові матеріали.Вихідними інгредієнтами для створення лабораторного шоколаду...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Nestle випустила пляшки для води, які містять на 40% менше пластику

Компанія заявила, що її нові пляшки для природної мінеральної...

Ізраїльський стартап створив картоплю, третина якої – чистий білок

Інноваційна бульба має значні переваги над соєю або горохом....

У 2000 разів солодший за цукор — американці виводять на ринок новий підсолоджувач

У природі він міститься в невеликих кількостях у плодах...

Найбільший у світі переробник м’яса вирощуватиме лабораторну свинину в Іспанії

Компанія оголосила про плани щодо придбання BioTech Foods, іспанського...

У бельгійських вафлях замінили вершкове масло на жир з комах

«Жир на основі комах є стійкою та здоровою альтернативою...

Вибір редактора
В продовження теми