Лідер ринку спортивних напоїв створив вишневий сік, що відновлює м’язи

Лідер ринку натуральних спортивних напоїв Cheribundi випустив перший у своєму роді концентрат вишневого соку для відновлення м’язів.

Продукт преміум-класу, концентрат Черибунді готується на основі терпкої вишні, найбільш багатої антиоксидантами суперягоди у світі.

Компанія застосовує власний методом екстрагування соку

В результаті отримують унікальний концентрат терпкого вишневого соку для «здоров’я та фітнесу».

Пакетик об’ємом 74 мл еквівалентний 40 терпким вишням

Концентрат Черибунді можна вживати як самостійно, так і додавати у воду чи коктейль.

Новий продукт має таку ж ефективність та вдвічі більшу антиоксидантну перевагу у порівнянні з іншими напоями бренду.

Зсилаючись на незалежні медичні дослідження протягом останніх 15 років, концентрат соку терпкої вишні пришвидшує відновлення м’язової тканини, має знеболювальний ефект, зменшує запалення, в тому числі верхніх дихальних шляхів, покращує якість та тривалість сну.

«Зі слів провідних фізіотерапевтів, у світі немає жодного продукту, який би допоміг спортсменам відновитися краще, ніж терпкий вишневий сік», — пояснює Марсель Бенс, генеральний директор Cheribundi.

Продукцію компанії споживають понад 300 спортивних команд, додав він

Бренд доступний у більш ніж 50 тис. роздрібних торгових точок США та в мережі інтернет.

Супеконцентрат вже можна замовити на офіційному сайті компанії за ціною $36 за 12 упаковок, а на полицях магазинів він з’явиться цієї осені.

Нагадаємо, що американський бренд Etera Foods випустив протеїновий батончик з канабісом для відновлення м’язів після тренувань.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

10 червня Спілка українських підприємців запрошує на головну бізнес-подію року SUP DAY FORUM 2021!

8 годин практичних кейсів і нетворкінгу. 20 спікерів. Тільки лідери українського бізнесу.Тема цьогорічного SUP DAY FORUM  – Бізнес без...

Шведи створили перше у світі молоко з картоплі для ідеального латте

Для розробки нової лінійки веганського молока Dug, стартап відмовився від традиційних рослинних “молочних” інгредієнтів та використав картоплю.Рецептура також включає...

На Kickstarter збирають фінансування на хліб повільного бродіння за старовинним рецептом

Стартап створює хліб повільного бродіння з натуральною закваскою та на основі власного свіжозмеленого борошна.Для того, щоб стати повноцінною комерційною...

Nestlé створила кашу з побічних відходів своєї фабрики, щоб нагодувати бідні сім’ї

Сорго змішують із злаками, такими як пшениця та кукурудза Зараз кашу тестують у Кот-д'Івуарі під брендом Golden Morn перед повноцінним...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

Nirvana першою в історії створила воду, яка підвищує продуктивність м’язів

Джерельна вода Nirvana HMB містить у своєму складі запатентовану...

Французи створили риб’ячий жир з мікроводоростей, який входитиме у спортивне харчування

Водоростева олія містить менше 3% насичених жирних кислот Клінічні випробування...

Вибір редактора
В продовження теми