Лідер ринку спортивних напоїв створив вишневий сік, що відновлює м’язи

Лідер ринку натуральних спортивних напоїв Cheribundi випустив перший у своєму роді концентрат вишневого соку для відновлення м’язів.

Продукт преміум-класу, концентрат Черибунді готується на основі терпкої вишні, найбільш багатої антиоксидантами суперягоди у світі.

Компанія застосовує власний методом екстрагування соку

В результаті отримують унікальний концентрат терпкого вишневого соку для «здоров’я та фітнесу».

Пакетик об’ємом 74 мл еквівалентний 40 терпким вишням

Концентрат Черибунді можна вживати як самостійно, так і додавати у воду чи коктейль.

Новий продукт має таку ж ефективність та вдвічі більшу антиоксидантну перевагу у порівнянні з іншими напоями бренду.

Зсилаючись на незалежні медичні дослідження протягом останніх 15 років, концентрат соку терпкої вишні пришвидшує відновлення м’язової тканини, має знеболювальний ефект, зменшує запалення, в тому числі верхніх дихальних шляхів, покращує якість та тривалість сну.

«Зі слів провідних фізіотерапевтів, у світі немає жодного продукту, який би допоміг спортсменам відновитися краще, ніж терпкий вишневий сік», — пояснює Марсель Бенс, генеральний директор Cheribundi.

Продукцію компанії споживають понад 300 спортивних команд, додав він

Бренд доступний у більш ніж 50 тис. роздрібних торгових точок США та в мережі інтернет.

Супеконцентрат вже можна замовити на офіційному сайті компанії за ціною $36 за 12 упаковок, а на полицях магазинів він з’явиться цієї осені.

Нагадаємо, що американський бренд Etera Foods випустив протеїновий батончик з канабісом для відновлення м’язів після тренувань.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Із цілої тростини зробили підсолоджувач. Він містить магній та смакує як карамель

Підсолоджувач не піддається рафінації та центрифугуванню, тому зберігає всі унікальні смакові та дієтичні переваги тростини. У складі продукту міститься природній...

Спадковий джелатер’є робить у Львові морозиво до картоплі фрі

Морозиво Ice Cream Shop постачають у понад 70 закладів, розповідає джелатер'є та співзасновник підприємства Захарій Назар. А унікальні кулбокси...

З ряски створили найстійкіший у світі білок. Він такий же, як яєчний

Лемна, відома як ряска, є прекрасним джерелом RuBisCO. У фотосинтезуючих рослин RuBisCO — це фермент, відповідальний за перший етап...

Без вінірів: Ocean Spray чавить сік, що сприяє здоров’ю зубів

Це підтвердили дослідження, проведене в Стоматологічному коледжі Університету Іллінойса, США. Вчені встановлювали вплив напоїв, що містять рослинні поліфеноли на бактерію...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

За птахою удачі. В єрусалимській лабораторії виростять курячу грудку за 6 євро

Future Meat Technologies, що базується в Єрусалимі, заявляє, що...

Іспанці створили з океанічної води спеціальний напій для спортсменів, який відновлює тіло

Розробник говорить, що океанська вода містить таку саму частку...

Бомба-ракета: український сервіс доставки Rocket запрацював в Амстердамі

Нідерланди стали другою серед десятка європейських держав, де Rocket...

«Чорні кухні»: Ресторатор Дмитро Борисов про те, як галузь пристосовується до локдаунів

«Сподіваюся, що до кінця року ми побудуємо повноцінну IT-інфраструктуру,...

Американці створили кубики льоду, що не тануть та вбивають мікробів

Такий «лід» компостується, має антимікробну дію та запобігає перехресному...

Вибір редактора
В продовження теми