Свиняча шкіра з корицею, яблуком та журавлиною — 60-річна компанія підриває ринок сміливими закусками

Компанія з Техасу Rudolph Foods, яка виготовляє кето-закуски зі свинячої шкіри, представила сезонні смаки – журавлина-халапеньо та яблуко-кориця.

Лімітована версія закусок Southern Recipe Small Batch продаватиметься обмежений час протягом цієї осені у роздрібних магазинах.

1 упаковка розміром у 3,625 унції коштуватиме $3,99

Снеки зі свинячої шкіри розроблені для споживачів, яким потрібна їжа з низьким вмістом вуглеводів, без глютену, багата колагеном, білком та сміливо приправлена ароматними спеціями.

Шкірки вже стали чудовою альтернативою традиційним закускам, а нові смаки мають додати передсвяткового настрою

«Журавлина-халапеньо» має тонкий солодкий аромат, що супроводжується ніжним пряним присмаком. «Яблуко-кориця» поєднує дует м’ясних свинячих шкірок та теплих нот кориці й осінніх фруктів.

«З моменту запуску наших сезонних пропозицій зі свинячих шкірок, споживачі активно просили виставити ці унікальні смаки знову на роздрібні полиці. Зараз ми повернулися до святкових ароматів», – говорить Марк Сінглтон, віце-президент з продажу та маркетингу компанії Rudolph Foods.

Категорія закусок зі свинячої шкірки – це новаторство. Компанія прагне зробити свій продукт більш привабливим та доступнішим для широкої аудиторії.

До речі, згідно з останнім дослідженням Innova Marketing Insights, 75% споживачів люблять відкривати для себе нові смаки та інновації в продуктах. Тож кето-закуски мають всі шанси на успіх.

Нагадаємо, раніше Sound Nutrition створила ультразвукові снеки.

Джерела: Southern Recipe Small Batch, Рrnewswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Український ресторатор потрапив до ТОП-50 людей світу, які впливають і формують майбутнє світової гастрономії

Міжнародний рейтинг найпрестижніших ресторанів світу The World's 50 Best Restaurants оголосив список 50 Next, який визначає молодих людей з...

«Капучино» з грибів та смажені крумплі — оригінальні розробки закарпатських рестораторів

Ресторан, як і решта виробництва, розташована у селі Нижнє Селище, та наслідує аналогічні принципи – робота з місцевими постачальниками,...

На найбільший конкурс у світі Україна повезе витримані сири з кавою та трюфелем

Цього року конкурс проходитиме 27-28 жовтня у м. Тронгейм (Норвегія).  Українські сировари братимуть участь у WCA другий рік поспіль У 2022-му...

Вчені, яких підтримує бізнес-інкубатор Y Combinator, накачають лабораторного лосося колагеном для «справжності»

Оскільки колаген та м’язові волокна плавляться при різній температурі, після термічної обробки культивована риба буде розшаровуватися так, як справжня.Таким...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Триатлоніст створив інноваційне пиво для відновлення м’язів після фітнесу

Такий напій розробив стартап Goxoa. Після досліджень компанія зварила...

Компанія МХП впроваджує професію м’ясних сомельє для мережі «М’ясомаркет» 

Мʼясні сомельє відрізняють ритейл МХП від інших мереж і...

Вибір редактора
В продовження теми