Лімітована версія закусок Southern Recipe Small Batch продаватиметься обмежений час протягом цієї осені у роздрібних магазинах.
1 упаковка розміром у 3,625 унції коштуватиме $3,99
Снеки зі свинячої шкіри розроблені для споживачів, яким потрібна їжа з низьким вмістом вуглеводів, без глютену, багата колагеном, білком та сміливо приправлена ароматними спеціями.
Шкірки вже стали чудовою альтернативою традиційним закускам, а нові смаки мають додати передсвяткового настрою
«Журавлина-халапеньо» має тонкий солодкий аромат, що супроводжується ніжним пряним присмаком. «Яблуко-кориця» поєднує дует м’ясних свинячих шкірок та теплих нот кориці й осінніх фруктів.
«З моменту запуску наших сезонних пропозицій зі свинячих шкірок, споживачі активно просили виставити ці унікальні смаки знову на роздрібні полиці. Зараз ми повернулися до святкових ароматів», – говорить Марк Сінглтон, віце-президент з продажу та маркетингу компанії Rudolph Foods.
Категорія закусок зі свинячої шкірки – це новаторство. Компанія прагне зробити свій продукт більш привабливим та доступнішим для широкої аудиторії.
До речі, згідно з останнім дослідженням Innova Marketing Insights, 75% споживачів люблять відкривати для себе нові смаки та інновації в продуктах. Тож кето-закуски мають всі шанси на успіх.
Нагадаємо, раніше Sound Nutrition створила ультразвукові снеки.
Джерела: Southern Recipe Small Batch, Рrnewswire