Перший у світі годинник з кави — на Kickstarter збирають фінансування

Lilienthal Berlin спільно з незалежним берлінським брендом Kaffeeform розробили перший у світі годинник з переробленої кави.

Чотири версії Годинника Кави вже доступні для передзамовлення у першому обмеженому тиражі лише на Kickstarter. Поставка цього тиражу запланована на початок року.

Кавову гущу збирають з берлінських кафе та обжарювальних домівок за допомогою парку велосипедів та доставляють до спеціальної майстерні для просушки.

Потім висушену кавову гущу обробляють відновлюваними компонентами на рослинній основі: біополімерами, воском та олією, в результаті чого утворюються дрібні гранули які потім формують у корпус майбутнього годинника.

Над ідеальним складом матеріалів Lilienthal Berlin та Kaffeeform працювали три роки

Coffee Watch має округлий 42,5-міліметровий футляр та характеризується вишуканим кавовим ароматом і мармуровим кольором.

Циферблат виготовлений з покриття, що поєднує у собі сонячну батерею та мінімалістичний стиль.

Представлені у срібному та чорному кольорах з мінімалістичними філігранними гравюрами або класичним циферблатом.

Для браслетів існує вибір між веганською шкірою на основі целюлози, органічною шкірою та двома браслетами з сітки.

“Годинник Кави” оснащений механізмом R756 від Ronda

Кампанія на Kickstarter триватиме до 9 жовтня та німцям вже вдалося зібрати понад $75 тис.

Продовжуючи тему боротьби з відходами кавової гущі варто нагадати, що японський взуттєвий бренд Ccilu випустив чоботи з відпрацьованої кавової гущі. На одну пару черевиків йде 15 чашок кави.

Джерела: Haute Innovation, Watchpro, Kickstarter

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Німці розробили низькокалорійні яйця з люпину, що імітують структуру курячих

Новий продукт має такі ж функціональні властивості, як звичайне куряче яйце, проте з наполовину меншою калорійністю.PLANT B Egg є...

Українські виробники їжі можуть отримати до 3,3 млн грн на просування за кордоном

Українські компанії можуть отримати близько 30 грантів на суму від $35 000 до $90 000. Грантова програма відкрита для того,...

Підсадили на голки: Nemi робить закуски із кактусів та амаранту

Засновниця компанії Регіна Трілло переїхала з Мексики до США десять років тому. Розповідає, що тоді складно було знайти продукти,...

Стартап, що імітував тваринний жир оливковою олією, отримав 16 млн євро. На черзі — альтернативна свинина.

Інвестиційний раунд очолили Impact Fooding. Серед інших інвесторів, які підтримали Heura — Capital V, Unovis, Lever VC та Green...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Вчені поселили буру гниль на вичавки смородини, і отримали новий ароматизатор

Результати дослідження вони опублікували в ACS’ Journal of Agricultural...

Вибір редактора
В продовження теми