Перший у світі годинник з кави — на Kickstarter збирають фінансування

Lilienthal Berlin спільно з незалежним берлінським брендом Kaffeeform розробили перший у світі годинник з переробленої кави.

Чотири версії Годинника Кави вже доступні для передзамовлення у першому обмеженому тиражі лише на Kickstarter. Поставка цього тиражу запланована на початок року.

Кавову гущу збирають з берлінських кафе та обжарювальних домівок за допомогою парку велосипедів та доставляють до спеціальної майстерні для просушки.

Потім висушену кавову гущу обробляють відновлюваними компонентами на рослинній основі: біополімерами, воском та олією, в результаті чого утворюються дрібні гранули які потім формують у корпус майбутнього годинника.

Над ідеальним складом матеріалів Lilienthal Berlin та Kaffeeform працювали три роки

Coffee Watch має округлий 42,5-міліметровий футляр та характеризується вишуканим кавовим ароматом і мармуровим кольором.

Циферблат виготовлений з покриття, що поєднує у собі сонячну батерею та мінімалістичний стиль.

Представлені у срібному та чорному кольорах з мінімалістичними філігранними гравюрами або класичним циферблатом.

Для браслетів існує вибір між веганською шкірою на основі целюлози, органічною шкірою та двома браслетами з сітки.

“Годинник Кави” оснащений механізмом R756 від Ronda

Кампанія на Kickstarter триватиме до 9 жовтня та німцям вже вдалося зібрати понад $75 тис.

Продовжуючи тему боротьби з відходами кавової гущі варто нагадати, що японський взуттєвий бренд Ccilu випустив чоботи з відпрацьованої кавової гущі. На одну пару черевиків йде 15 чашок кави.

Джерела: Haute Innovation, Watchpro, Kickstarter

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Українські жінки можуть отримати до 1,3 млн грн на крафтове виробництво їжі

На відновлення бізнесу, розширення виробництва товарів та послуг, розвиток нових напрямків USAID планує надати близько 100 грантів на суму...

Наростили м’ясо. Інвестиції в альтернативний білок потроїлися всього за рік

«2020-й став роком прориву для альтернативних білків. Рекордні інвестиції надійшли у всі сегменти галузі», — говорить Керолайн Бушнелл, директор...

Римські канікули. Італійці поклали лазанью в тюбики та змушують відвідувачів лизати тарілки

23-річний шеф-кухар із Італії Валеріо Браскі створив страву, яка може виявитися надто екстремальною для ортодоксальних відвідувачів його ресторану, проте...

Названі світові потужності виробництва їжі із мікробів. Де найбільше?

Згідно з даними останнього звіту Інституту доброї їжі (Good Food Institute, GFI) та Integration Consulting, наразі в Європі розміщено...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Спілки харчових компаній можуть отримати до 5,5 млн грн на експорт

Експортним альянсом організатори програми називають об’єднання не менше як...

Британський сімейний стартап створив снодійне молоко. Пріоритетний ринок — Азія.

Функціональне молоко містить водний екстракт валеріани, який допомагає розслабитися...

Coffee with lime. Conceptualist Khudo tells about new restaurants, lockdown delivery, and Instagram chandelier

NEWFOOD talked to the holding's co-founder, Andrii Khudo, about...

Ірландці створили морозиво із легендарного пива

Морозиво містить 5% алкоголю за об’ємом і продається лише...

Вибір редактора
В продовження теми