Ринковий гігант створив першу холодну каву швидкого приготування. Це займає всього 60 хвилин

Провідний постачальник кави, чаю, смузі та кавового обладнання, американська компанія Ronnoco Beverage Solutions створила унікальну холодну каву швидкого приготування на основі інноваційної технології заварювання

Новинка буде представлена ​​на виставці у Чикаго, яка проходитиме на початку жовтня у McCormick Place.

Свіжоприготована холоднозаварена кава Ronnoco з’явиться у магазинах у 2022 році

Пристрій для приготування холоднозаварюваної кави

Інноваційний процес швидкого заварювання Ronnoco передбачає безперервне перекачування води через кавову гущу. Таким чином готову до вживання холодну каву можна отримати за 60-75 хвилин.

Для порівняння, створення традиційної кави холодного заварювання триває 12-24 години.

Для споживачів буде доступно безліч смакових добавок та карт з рецептами приготування різної холодної кави у чашці.

«Ми натхненно пропонуємо клієнтам широкий асортимент високоякісних напоїв, і постійно шукаємо нові продукти, щоб розширити існуючу і створити нову аудиторію», — говорить Террі МакДаніель, генеральний директор Ronnoco Beverage Solutions.

Завдяки галузевим дослідженням у компанії виявили, що головними покупцями холодної кави є представники покоління Z та міленіали. Тепер їм запропонують більш інноваційний напій.

До слова, Ronnoco виготовляє та продає високоякісну каву з 1904 року. Компанія впроваджує у виробництво безліч передових технологій у сфері заварювання кави, створення ідеальних рідких вершків, чаю, лимонадів та супутніх продуктів. У переліку брендів — Ronnoco, Seattle Roast, Coffee House, Wild Horse Creek, Henderson та Camellia.

Нагадаємо, існуючі технології на сьогодні дають змогу заварювати каву прямо зі смартфону.

Джерела: Ronnoco Beverage Solutions, Рrnewswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Сир із картоплі, замінник рису та текіла без алкоголю: що покаже найінноваційніша виставка в Парижі

Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на основі африканського ройбушу, високопротеїнове пиво для спортсменів та навіть замінники...

Інноваційний робот-бармен міксує коктейлі за допомогою штучного інтелекту

У новій розробці Barsys поєднала досвід міксування коктейлів з передовими технологіями.Візуально довершена машина керується мобільним додатком через Bluetooth та...

Володар премії «Греммі» створив морозиво без молока. Воно вже на полицях найбільших рітейлерів

JD’s Vegan розробив три нові смаки до своєї лінійки: Chocolate My Way, який описують як надбагатий і декадентський; Key...

Португальці переробили звичайні водорості на пиво та ікру

Це – альтернативна “осетрова” ікра та кустарне пиво на основі мікроводоростей, а також бургери на основі водоростей.  Інноваційні продукти містять...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Морозиво з рогів лося: литовські ресторатори шокують унікальними рецептами

Оскільки морозиво наповнене конопляною олією КБР, попит на пікантні...

Відразу кілька світових брендів перейдуть на паперові пляшки у рамках масштабних тестувань

Співпраця розпочалась у травні минулого року з розробки формованого...

Здорова їжа має межу витрат, а закуски стають повсякденними. ТОП-6 трендів в області харчування

Такі висновки зробили аналітики Pollock Communications та Today's Dietitian...

Український рітейлер навчить підприємців сучасному фудбізнесу. Є гранти

Про це все розкажуть на новому весняному курсі школи...

Рибний дзень. Два американці за три місяці зірвали на шкірках лосося $1 млн

Джастін Гілберт і Дуглас Рібу – засновники Harmless Harvest – хотіли,...

Вибір редактора
В продовження теми