Бостонський виробник закусок випустив «здорові» чіпси з протизапальними властивостями

Бостонський виробник корисних зернових закусок Mark’s Mindful Munchies випустив нові хрусткі чіпси Pop Bitties з солодкої картоплі та коричневого рису.

Mark’s Mindful Munchies пропонують корисні закуски із цільного зерна з додаванням натуральних спецій.

Цього місяця на полицях магазинів з’явилась нова закуска бренду Pop Bitties — чіпси з батату.

Засновник бренду

Батат (солодка картопля) багатий вітамінами А, В, С, калієм, марганцем та має природні протизапальні властивості.

Коричневий рис, який теж входить до складу чіпсів, характеризується високим вмістом білка, клітковини та антиоксидантів.

Чіпси з батату мають всього 110 калорій, 3,5 гр жиру та 2 гр білка на порцію

Нова закуска є веганською, не містить ГМО, глютену, кукурудзи, горіхів та арахісу, без транс-жирів та штучних інгредієнтів.

Картопляні Pop Bitties представлені двома смаками: морська сіль та тріснутий перець з морською сіллю

Низькокалорійні чіпси вже доступні для покупки за ціною $3,49 за упаковку з 99 гр у продуктових магазинах Америки та на офіційному сайті компанії.

«Це ідеально смачні закуски, корисні для людей та планети», — зазначив Марк Андрус, засновник бренду.

Продовжуючи тему здорових закусок, варто нагадати, що команда данських дослідників знайшли спосіб перетворити медуз у хрусткі низькокалорійні чіпси, багаті вітамінами та поживними речовинами.

Джерело: PR Newswire

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Лабораторне м’ясо вперше з’явилося у супермаркетах – по 200 гривень за упаковку

Вперше з моменту затвердження три з половиною роки тому культивоване м’ясо можна купити, щоб приготувати у себе вдома.«Це історичний...

Ізраїльський стартап розробив платформу для виготовлення цільних шматків м’яса з рослин

На відміну від існуючих технік 3D та екструзії, застосовуваних альт-м’ясними компаніями для зв’язування інгредієнтів у бажані волокнисті форми, технологія...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

Родина військового пече на Сумщині бельгійські вафлі з українським салом

Кафе створив зі своєю родиною 45-річний військовослужбовець Дмитро Пасічнюк. Для запуску бізнесу йому вдалося отримати грант за програмою «Власна...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

На найбільший конкурс у світі Україна повезе витримані сири з кавою та трюфелем

Цього року конкурс проходитиме 27-28 жовтня у м. Тронгейм...

Жінки можуть отримати 40 тис. грн на створення нового бізнесу

Грантова програма організована завдяки проєкту «Посилення ґендерного реагування та...

Вибір редактора
В продовження теми