Виробник корму для тварин зібрав мільйони, щоб вирощувати м’ясо у лабораторії. Вклалися знаменитості.

Каліфорнійська компанія веганського корму для собак Wild Earth зібрала $23 млн та планує випустити новий корм для кішок і собак з клітинним м’ясом.

У фінансуванні приймала участь група інвесторів, включаючи Марка Кубана, який власне й допоміг просунути концепцію веганського корму у 2020 році, At One Ventures Veginvest, Big Idea Ventures, Bitburger Ventures, Gaingels та актора Пола Уеслі.

Сучасний корм Wild Earth для домашніх улюбленців виготовляється з білка гороху, батату, шпинату, включаючи суперпродукти для собак із коджі (білок грибів).

Після отримання фінансування у компанії заявили про випуск нових продуктів для домашніх улюбленців на основі клітинного м’яса наступного року, котрий зараз на етапі розробки.

Поки що Wild Earth працює над м’ясними продуктами на основі яловичини, курки та морепродуктів.

Наразі компанія не надає подробиць про спосіб комерціалізації корму на основі культивованого м’яса, але ймовірно, Wild Earth доведеться пройти процедуру регуляторного затвердження, подібно до клітинного м’яса, розробленого для споживання людиною.

Нагадаємо, що Nestlé оголосила про запуск в Україні першого у світі корму, що безпечно зменшує рівень алергенів у котів, котрий незабаром буде доступний у ветеринарних клініках та зоомагазинах.

Джерело: Green Queen, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Найбільша інвестиція в альтернативне м’ясо — $0,4 млрд отримали стейки з грибів

Загальна сума інвестицій у стартап з моменту заснування сім років тому складає $365 млн “Ми використаємо фінансування для різноманітних цілей,...

Перші морепродукти, вирощені в лабораторії, готуються до продажу в Сінгапурі

Німецький стартап Bluu Seafood цими днями представив рибні палички та рибні кульки, основним інгредієнтом яких є культивована риба. Прототипи збагачені...

Domino’s приймає ставки на швидкість видачі піци. Призовий фонд — $200 тисяч

З 28 червня по 12 липня кожен американець, зареєстрований у додатку DraftKings матиме можливість зробити безкоштовну ставку на те,...

Корінна японська рослина замінить консервант у ковбасі та зменшить канцерогенний вплив

Група вчених випробувала продукти з використанням екстракту споришу японського, виготовленого італійською компанією Nutraceutica проти традиційно обробленого червоного та білого...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Лабораторне м’ясо продаватимуть у Європі через рік-два — є перша заявка

Це перша в історії заявка на продаж культивованого м’яса...

Український бренд експортує до ЄС снеки за стародавніми рецептами індіанців

У 2022 році, попри війну, продажі компанії зросли майже...

Вибір редактора
В продовження теми