Виробник корму для тварин зібрав мільйони, щоб вирощувати м’ясо у лабораторії. Вклалися знаменитості.

Каліфорнійська компанія веганського корму для собак Wild Earth зібрала $23 млн та планує випустити новий корм для кішок і собак з клітинним м’ясом.

У фінансуванні приймала участь група інвесторів, включаючи Марка Кубана, який власне й допоміг просунути концепцію веганського корму у 2020 році, At One Ventures Veginvest, Big Idea Ventures, Bitburger Ventures, Gaingels та актора Пола Уеслі.

Сучасний корм Wild Earth для домашніх улюбленців виготовляється з білка гороху, батату, шпинату, включаючи суперпродукти для собак із коджі (білок грибів).

Після отримання фінансування у компанії заявили про випуск нових продуктів для домашніх улюбленців на основі клітинного м’яса наступного року, котрий зараз на етапі розробки.

Поки що Wild Earth працює над м’ясними продуктами на основі яловичини, курки та морепродуктів.

Наразі компанія не надає подробиць про спосіб комерціалізації корму на основі культивованого м’яса, але ймовірно, Wild Earth доведеться пройти процедуру регуляторного затвердження, подібно до клітинного м’яса, розробленого для споживання людиною.

Нагадаємо, що Nestlé оголосила про запуск в Україні першого у світі корму, що безпечно зменшує рівень алергенів у котів, котрий незабаром буде доступний у ветеринарних клініках та зоомагазинах.

Джерело: Green Queen, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Японці створили рослинні версії трьох найпопулярніших делікатесів у світі

На заході вони представили стійкі версії трьох найпопулярніших делікатесів у світі: веганські фуа-гра, ікру та трюфельне масло.FoodNiche Summit, який...

Молочага — з гриба-паразита створили новий вид рослинного молока, яке захищає від стресу

Черговим фісташковим чи ячмінним «молоком» уже нікого не здивуєш, тому стартапи йдуть далі. Як, приміром, Blume, який розраховує активізувати...

Інноваційні рослинні яйця можна варити та смажити — виглядають як звичайні

Ці продукти можна використовувати для смаження, випічки та приготування різних страв.Одним із ключових продуктів є Poached Neggst – рослинна...

Ізраїльтяни «надрукували» справжню домашню ковбасу та шашлик з баранини

Лінійка має назву «Нове м’ясо» та включає в себе ресторанний бургер, ковбасу по-домашньому, сигару з м’ясного листкового тіста, яловичий...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Проєкт Bake4Ukraine отримав грант на обладнання українським пекарням

Гуманітарний проєкт #Bake4Ukraine отримав грант, що передбачає надання обладнання (нового чи б/в) 50 українським пекарням, які знаходяться в зоні...

Може вас зацікавити

Китайський уряд інвестує у розробку альтернативного м’яса на фоні чуми свиней

Попередні одержувачі подібних фінансових асигнувань у Китаї включали розробників...

Виробник лабораторних морепродуктів відкрив перший у Сінгапурі міні-завод

Виробництво, що базується в Сінгапурі, є першим у своєму...

Побачення за яйця: виробник сніданків знайшов унікальний спосіб підтримати фермерів

Споживачі, які купують набір для приготування яєчні скрамбл Just...

Роботи-магазини “за викликом” запрацюють у 2025-му. Всі покупки – через смартфон

Автономний магазин Haven буде доступний для роздрібних партнерів, починаючи...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія...

Вибір редактора
В продовження теми