Екстрачорний шоколад АВК першим в Україні отримав міжнародну веганську ліцензію V-Label

Компанія АВК Конфекшінері першою серед українських виробників отримала підтвердження веганства складу та процесу виробництва свого шоколаду від міжнародного експерта – V-Label.

Екстрачорний шоколад АВК тепер офіційно рекомендовано для людей, які дотримуються рослинної дієти. Варто зазначити, що відповідний сертифікат отримує лише той продукт, повний склад і спосіб виробництва якого відповідає критеріям V-Label. Тобто, ретельному аналізу підлягають не лише інгредієнти продукту, а й добавки, допоміжні речовини та інші складові, які могли бути використані на всіх етапах виробництва.

Екстрачорний шоколад АВК завжди мав лише 3 складові: какао терте, какао-масло та цукор. А найвищі стандарти якості та безпека виробництва – ключові пріоритети АВК потягом 30 років. Тож, отримання відповідної ліцензії було лише питанням часу, після того, як компанія V-Label – світовий лідер з ліцензування веганських і вегетаріанських продуктів та послуг, розпочала свою діяльність в Україні.

V-Label – заснована у 1996 році у Швейцарії, за ініціативи Європейського вегетаріанського союзу (EVU). В Україні компанія почала процес сертифікації у січні 2021 року. Надання маркування в Україні координується офісом у Варшаві. V-Label має свої представництва у понад 20 країнах та понад 40 000 товарів в 54 країнах світу мають його відзнаку на своєму пакуванні, що гарантує відсутність у складі речовин тваринного походження.

Компанія АВК, що послідовно працює у напрямку розвитку культури харчування українців, на початку цього року також запропонувала прихильникам здорової збалансованої дієти рослинні альтернативи традиційним м’ясним продуктам. Асортиментна лінійка ТМ Dreameat наразі включає рослинний фарш, котлети для бургеру, мітболи та долму. А серед мультизлакових снеків BRUNCH з’явився веганський сендвіч з лісовими ягодами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У Нідерландах за допомогою мікробів створили замінник риби та м’яса

Білковий продукт може бути отриманий з маніоки, кукурудзи, картоплі, цукрового очерету та навіть буряка.Багатий на протеїн Fermotein виготовляється методом...

«М’ясо» зі сейтану врятує від глобального потепління

Сейтан або «пшеничне м’ясо»  — це рослинний білок, який виготовляється з пшеничної клейковини Дані показують, що вуглецевий слід продукції LoveSeitan...

Шкіра з ананасів — нова сировина для Nike, H&M та Hugo Boss від найбільшого виробника фруктів

В рамках нового партнерства Dole збиратиме залишки листя рослин ананасу на своїх плантаціях та відправлятиме їх Ananas Anam.З листя...

Веганська баранина потрапила в мішленівські ресторани та кращі стейк-хауси Європи

Розроблені харчовою технологічною компанією Redefine Meat, рослинні стейки подають у елітних ресторанах Німеччини, Нідерландів та Ізраїлю, а також у...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Виробник «Жигулівського» варитиме пиво на сонячній енергії

Батареї планують встановити на всі дахи, які мають необхідний...

Сімейна пекарня на Прикарпатті пече давній хліб — малай та струцлі

Пекарню родина заснувала 20 років тому. Поряд з давніми...

Український виробник створив веганський мармелад з чорної моркви та спіруліни

Один з найкращих смаків, які вдалося створити за останній...

Стартап отримав желатин без корів — допомогли мікроби

Традиційно желатин роблять із колагену корів чи свиней. Він...

Стартап отримав 3 млн євро на створення грудного молока з клітин молочних залоз

Спочатку Nūmi планує подати заявку на дозвіл регулювальних органів...

Вибір редактора
В продовження теми