Екстрачорний шоколад АВК першим в Україні отримав міжнародну веганську ліцензію V-Label

Компанія АВК Конфекшінері першою серед українських виробників отримала підтвердження веганства складу та процесу виробництва свого шоколаду від міжнародного експерта – V-Label.

Екстрачорний шоколад АВК тепер офіційно рекомендовано для людей, які дотримуються рослинної дієти. Варто зазначити, що відповідний сертифікат отримує лише той продукт, повний склад і спосіб виробництва якого відповідає критеріям V-Label. Тобто, ретельному аналізу підлягають не лише інгредієнти продукту, а й добавки, допоміжні речовини та інші складові, які могли бути використані на всіх етапах виробництва.

Екстрачорний шоколад АВК завжди мав лише 3 складові: какао терте, какао-масло та цукор. А найвищі стандарти якості та безпека виробництва – ключові пріоритети АВК потягом 30 років. Тож, отримання відповідної ліцензії було лише питанням часу, після того, як компанія V-Label – світовий лідер з ліцензування веганських і вегетаріанських продуктів та послуг, розпочала свою діяльність в Україні.

V-Label – заснована у 1996 році у Швейцарії, за ініціативи Європейського вегетаріанського союзу (EVU). В Україні компанія почала процес сертифікації у січні 2021 року. Надання маркування в Україні координується офісом у Варшаві. V-Label має свої представництва у понад 20 країнах та понад 40 000 товарів в 54 країнах світу мають його відзнаку на своєму пакуванні, що гарантує відсутність у складі речовин тваринного походження.

Компанія АВК, що послідовно працює у напрямку розвитку культури харчування українців, на початку цього року також запропонувала прихильникам здорової збалансованої дієти рослинні альтернативи традиційним м’ясним продуктам. Асортиментна лінійка ТМ Dreameat наразі включає рослинний фарш, котлети для бургеру, мітболи та долму. А серед мультизлакових снеків BRUNCH з’явився веганський сендвіч з лісовими ягодами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Льодяний борщ. Український сервіс iceFood заморожує готові страви за унікальною технологією

iceFood — це сервіс заморожених ready-to-eat корисних страв, на приготування яких піде від 3 до 5 хвилин. За цей...

Продовольчий гігант з мільярдною капіталізацією вступає у веганську гру

Бренд Nestlé Freshly анонсував меню Purely Plant, яке містить шість нових позицій для тих, хто споживає виключно рослинну їжу.«Ми...

Львів’яни створюють «витриманий» хліб, який вистоюють у формах із лози

Пекарня працює з 2018 року. За цей час їй вдалося суттєво розширити асортимент, і зараз «Млин» пропонує хліб, хлібобулочні...

Винахідник лабораторного м’яса спрогнозував, чи зникне традиційне тваринництво через 20 років

Скоріше, ці два напрямки існуватимуть поруч, вважає Дідьє Тубіа, засновник та генеральний директор Aleph Farms – піонера на ринку...

Кількість відвідувачів McDonald’s Україна у 2024 році зросла на 16%

Компанія поступово повертається до довоєнного рівня відвідуваності: у 2021 році кількість клієнтів становила 125 млн. Завдяки чіткій стратегії розвитку та...

«Яготинське» представляє дитячу лінійку йогуртів та коктейлів «Смурфи»

Яскраві зручні пляшки з улюбленими персонажами анімаційного фільму «Смурфи» зроблять споживання корисних молочних продуктів веселим та ще смачнішим.«Ми створили...

Понад 600 нових товарів: як Fozzy Group розвивала власні торгові марки у 2024 році

Наразі Fozzy Group має 23 власні марки, серед яких «Премія», «Повна чаша», «Зелена країна», «Feels Good» тощо. Їх можна...

Євген Черняк інвестує $1,3 млн у виробництво канадського віскі

Частину виготовленої продукції планують залишати на місцевому ринку, а решту — експортувати до кількох країн світу, зокрема в Україну.У...

Може вас зацікавити

Дві європейські країни побили рекорд у фінансуванні сектору клітинного м’яса

Зокрема, Данія оголосила про виділення приблизно $99,5 млн на...

Що таке крафт? Чому варто обирати крафтові продукти?

Усі ми чули слово “крафтовий” – це може відноситися...

Українська компанія створила із конопель альтернативу м’ясу, яка гальмує старіння

VITEO Hemp працює на кількох заводах у різних областях...

13 українських сирів отримали бронзу, срібло та золото на найбільшому конкурсі у світі

Оксана Чернова, засновниця ProCheese Academy, говорить, що завдяки міжнародній...

Південна Корея створює Кремнієву долину для вирощування м’яса із стовбурових клітин

Уряд очікує, що усунення регулювання допоможе швидшому росту інновацій...

Вибір редактора
В продовження теми