Візажист створила цукерки з колагеном, які покращують волосся, шкіру та нігті. Вже на Amazon.

Лінійка оздоровчих харчових добавок Evolution_18, створена засновницею однойменного косметичного бренду Боббі Браун, представила свою новинку — асортимент функціональних шоколадних цукерок Beauty Bites.

«Beauty Bites — це не просто корисні продукти, це шоколад виготовлений вручну з додаванням колагену, біотину та гіалуронової кислоти для покращення здоров’я шкіри, волосся та нігтів», — пояснює Браун.

Боббі Браун, засновниця бренду

Функціональні цукерки представлені двома смаками — арахісове масло у молочному та темному шоколаді.

Beauty Bites мають 30 калорій на порцію та всього 2 гр вуглеводів та не містять доданого цукру

Evolution_18 запевняють, що використовують справжній шоколад, тому «цукерки краси» багаті антиоксидантами.

Кожна цукерка містить 250 мг пептидів колагену, 500 мкг біотину та 25 мг гіалуронової кислоти

Передумова Evolution_18 полягає не лише в задоволенні потреб у оздоровчому стані, але й забезпеченні приємного смаку. Достатньо лише 1-2 цукерки на добу.

Разом із запуском Beauty Bites, гіпермаркет Walmart, одна із точок роздрібної торгівлі, де продається Evolution_18 переніс всю колекцію з розділу особистої гігієни до розділу краси та догляду за шкірою.

«Цукерки краси» можна придбати у роздрібних магазинах, на офіційному сайті компанії та інтернет-платформі Amazon за ціною близько $15 за баночку з 60 шт.

А тим часом українці створюють корисні цукерки що стимулюють обмін речовин та допомагають при розладах шлунку.

Джерело: Nutrition Insight

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Відштовхує воду та бруд – в Австралії винайшли інноваційний біопластик для пакування

Мехран Гасемлу, науковець PhD RMIT та провідний автор дослідження, опублікованого в Science of the Total Environment​, говорить, що новий...

Стартап створив молекулярну курятину з води, квасолі, трав та овочів. Вона містить все, що є у м’ясі

Виробничий стартап Shandi Global розробив аналог м’яса рослинного походження за допомогою запатентованої технології «високоефективної хроматографії».Вивчивши склад нутрієнтів більшості рослин,...

Першовідкривач альтернативного м’яса створив яловичину четвертого покоління — із авокадо

Інноваційне рослинне м’ясо складається з олії авокадо, має знижений вміст насичених жирів, натрію та підвищену кількість білка, а також...

Відомий навігатор Waze маркуватиме на картах, де купити залишки ресторанної їжі

Too Good To Go — це програма, що з'єднує користувачів із магазинами та ресторанами, які мають непродані надлишки їжі,...

Український бренд Jaffa випустив Ice Coffee — натуральну холодну каву

Продукт створено для сучасних споживачів, які цінують якість, натуральність, зручність і естетику. Це відповідь на глобальний тренд кави «to...

Alviva Group збільшує експорт кондитерської продукції

Продуктові лінійки мусово-йогуртових тортів та еклерів бренду Tarta розроблені з урахуванням потреб міжнародного ринку та відповідають останнім трендам у...

Mars контролюватиме походження морепродуктів у кормах

Компанія Mars стала першою у світі серед виробників кормів для домашніх тварин, яка офіційно зобов’язалася дотримуватися стандартів Глобального діалогу...

Nestlé використовує відходи какао-бобів для збільшення виробництва шоколаду

Швейцарська компанія Nestlé оголосила про впровадження інноваційної технології переробки какао-плодів, яка дозволяє використовувати до 30% частин, що раніше йшли...

Може вас зацікавити

Технології харчування: як новітні розробки та інновації в їжі змінюють наш раціон

Технології проникають у всі сфери життя, не оминувши й...

Французи створили риб’ячий жир з мікроводоростей, який входитиме у спортивне харчування

Водоростева олія містить менше 3% насичених жирних кислот Клінічні випробування...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується...

Японський розробник зібрав мільйони на платформу для вирощування клітинного м’яса вдома

Окрім існуючих інвесторів компанію підтримали AgFunder та Beyond Next...

Лідер інноваційної етноботаніки створив їстівний порошок із коноплі, що не впливає на психіку

«Значні дослідження чітко показують, що КБР може допомогти зменшити...

Вибір редактора
В продовження теми