Станом на 7 вересня проєкт зібрав понад $2 тис. доларів. Пошук потенційних інвесторів триватиме до 25 жовтня.
Проєкт Mystic’s Mallows передбачає будівництво приміщення, спроектованого спеціально під виробництво зефіру. Частина первісних вкладень підуть на закупівлю сировини.
Переважно у складі маршмелоу фігуруватиме органічний цукор, мед, желатин, натуральні ароматизатори. Також Mystic’s Mallows за потреби виготовлятиме веганські позиції.
Mystic’s Mallows не використовуватиме у рецептурі штучні ароматизатори/барвники/підсолоджувачі, кукурудзяні сиропи або будь-які неякісні інгредієнти. Маршмелоу виготовлятимуться партіями по 10 фунтів, а сам асортимент буде представлений 15 смаками.
Поряд з ягідним, кавовим, лимонно-лавандовим зефіром Mystic’s Mallows запропонує маршмелоу з яблучним сидром. Він виготовлений зі свіжого місцевого яблучного сидру та місцевого органічного меду, присипаний цукром з корицею.
Чорний оксамитовий зефір створюватимуть із шоколаду та порошку активованого вугілля
Ідеально рожевий маршмелоу отримуватимуть із висушених пелюсток гібіскусу.
Нагадаємо, раніше виробник «Київського Сухого Варення» розробив зефір з буряку та гарбузів.