Гігант кондитерського ринку додасть газу до своїх інноваційних цукерок

Гігант жувальних цукерок Mars Wrigley запустить Starburst Airs — нові аеровані мармеладки, яких досі ніхто не куштував.

Жувальні цукерки Starburst знають на ринку понад 60 років. Вперше вони з’явилися в Великобританії, а сьогодні бренд представлений у 180 країнах світу. На виробничих потужностях Mars Wrigley Confectionery працює 34 тис. співробітників.

Starburst Airs надійде у продаж в двох різних упаковках: Original і Sour Tropical. 

Смаки включатимуть полуницю, лимон, апельсин та вишню в упаковці “оригінальних” та кислий ківі, полуницю, ананас, маракуйю і манго — в “тропічних”.

Мармеладки з газом повинні дебютувати в обмеженій кількості в обраних магазинах цієї осені, і лише у 2022 році будуть випущені у широкий продаж.

На відміну від типових жувальних мармеладок, STARBURST Airs мають інноваційну надуту текстуру. Компанія зробила так, щоб оригінальні та відомі всім цукерки STARBURST зустрілися з м’яким, повітряним відчуттям. 

Кожен укус — це як впасти на подушку, говорить Джастін Холлін-Тауб, один із топ-менеджерів Mars Wrigley.

Пакуватимуть аеровані мармеладки в ПЕГ-упаковки об’ємом 4,3 унції.

Зазначимо, що згідно зі звітом Market Research Future, світовий ринок жувальних цукерок і желе до 2024 року досягне $40 млрд. Це привертає до нього увагу багатьох.

Раніше newfood.ua повідомляв, що український бренд створив веганський мармедал із спіруліни.

Джерела:  Рrnewswire, FoodDive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Власник бренду Фрекен БОК запускає унікальне виробництво чаю вартістю $20 млн

Згідно з повідомленням Міністерства економіки, вартість проєкту оцінюється в $20 млн. Частково для його фінансування компанія скористалася державною кредитною...

До 2040 року 35% ринку займе лабораторне м’ясо, ще четверть складатиме рослинне

Аналітики говорять, що «в довгостроковій перспективі переможе культивоване м’ясо. Втім, нові веганські альтернативи, такі як Impossible Burger та Beyond...

Створили безвідходне вівсяне молоко, яке можна зберігати 9 місяців

Це – концентрат вівсяного молока в упаковці, що піддається компостуванню.Концентрат з’явиться у продажі з 22 квітня. Він являє собою...

Закарпатські ресторатори варять вареники з чорнилами каракатиці та маринують у меді сир

Таким чином вони прагнуть, щоб відвідувачі поверталися знову і знову, і замовляти саме унікальні страви з місцевим продуктом.«Овеча бриндзя...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Мініатюрні букети: у Польщі створили унікальний формат чаю

Унікальний чай компанія презентувала на виставці Biofach, найбільшій виставці...

Вибір редактора
В продовження теми