Гігант кондитерського ринку додасть газу до своїх інноваційних цукерок

Гігант жувальних цукерок Mars Wrigley запустить Starburst Airs — нові аеровані мармеладки, яких досі ніхто не куштував.

Жувальні цукерки Starburst знають на ринку понад 60 років. Вперше вони з’явилися в Великобританії, а сьогодні бренд представлений у 180 країнах світу. На виробничих потужностях Mars Wrigley Confectionery працює 34 тис. співробітників.

Starburst Airs надійде у продаж в двох різних упаковках: Original і Sour Tropical. 

Смаки включатимуть полуницю, лимон, апельсин та вишню в упаковці “оригінальних” та кислий ківі, полуницю, ананас, маракуйю і манго — в “тропічних”.

Мармеладки з газом повинні дебютувати в обмеженій кількості в обраних магазинах цієї осені, і лише у 2022 році будуть випущені у широкий продаж.

На відміну від типових жувальних мармеладок, STARBURST Airs мають інноваційну надуту текстуру. Компанія зробила так, щоб оригінальні та відомі всім цукерки STARBURST зустрілися з м’яким, повітряним відчуттям. 

Кожен укус — це як впасти на подушку, говорить Джастін Холлін-Тауб, один із топ-менеджерів Mars Wrigley.

Пакуватимуть аеровані мармеладки в ПЕГ-упаковки об’ємом 4,3 унції.

Зазначимо, що згідно зі звітом Market Research Future, світовий ринок жувальних цукерок і желе до 2024 року досягне $40 млрд. Це привертає до нього увагу багатьох.

Раніше newfood.ua повідомляв, що український бренд створив веганський мармедал із спіруліни.

Джерела:  Рrnewswire, FoodDive

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Піранья із корнеплоду — на прилавках з’явилися нові продукти від стартапів

Лінійка продуктів включає рослинні версії популярної риби, як-от лосось, копчений лосось і тунець, а також інноваційні варіанти, які досі...

Дегустація допомогла шанхайському стартапу зібрати мільйони на просування лабораторної свинини

Раунд очолив ZhenFund, створений китайськими технологічними гігантами (на ранніх термінах фонд також підтримував Apple, Google та Instagram). Серед інших...

Вдалий стрибок: $6 млн на пельмені з лабораторної кенгурятини

Не яловичиною та свининою єдиною. У січні цього року австралійська компанія Vow Foods оголосила про отримання чергового траншу на...

Жінки можуть отримати 40 тис. грн на створення нового бізнесу

Грантова програма організована завдяки проєкту «Посилення ґендерного реагування та запобігання насильству щодо жінок і дівчат у гуманітарній кризі та...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Агнець небожий: перша у світі лабораторна ягнятина з’явиться через 2 роки

В даний час її продукт знаходиться на стадії прототипу,...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це...

Штучний інтелект розробив формулу лабораторного какао. Ціни б’ють рекорди.

Ізраїльський стартап Celleste Bio працює над створенням клітинного какао,...

Корови не винні. Вперше у світі створене «молоко» із мікроводоростей

Напій виготовляється з рослинного протеїнового борошна. Його гомогенізують з...

Суперпродукт майбутнього: із ряски роблять зелену ікру та збираються вирощувати на Марсі

Ряска (лемна, водяна сочевиця, або інколи навіть “зелена ікра”)...

Вибір редактора
В продовження теми