Стартап екс-чемпіона Формули-1 по випуску екологічних шоколадок отримав мільйони венчурних інвестицій

Німецький стартап веганського шоколаду the nu company зібрав понад 14 млн євро на розширення асортименту та розповсюдження його як Європою, так і на міжнародні ринки.

spot_img

Раунд очолила люксембурзька компанія DLF Venture. У фінансуванні взяли участь інвестори харчових технологій Five Seasons Ventures та DX Ventures, та відділ VC гіганта доставки продуктів харчування Hero Hero.

Серед інших відомих інвесторів — колишній гонщик і чемпіон світу з гонок у Формулі -1 Ніко Росберг, який з моменту виходу на пенсію підтримував низку зелених технологічних стартапів.

Стартап, запущений ще у 2016 році випустив два успішні бренди, орієнтовані на споживачів — Nucao та Numove.

Весь асортимент представлений кліматично позитивними, без пластику, з низьким вмістом цукру веганські шоколадні та протеїнові батончики і закуски.

Продукція сертифікована як органічна, веганська, не містить рафінованих цукрів та упакована в обгортки на основі целюлози для домашнього компостування.

На кожен проданий продукт Nu виділяє частину доходів на підтримку проектів відновлення лісів, згідно якого планує висадити мільярд дерев до 2030 року та вже подолала відмітку у 7,7 млн.

Тенденція на сприятливі до клімату закуски швидко зростає, сам Nu зафіксував тризначний ріст продажів у 2021 році четвертий рік поспіль, і тепер бренд продається в більш ніж 10 тис. магазинів.

Тим часом на ринок вийшли клімат-позитивні крекери Airly Foods, котрі видаляють парникові гази з повітря.

Джерелa: Green Queen, the nu company

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Із чайного гриба створили нановолокно, яке замінить шкіру та пластик

Bucha Bio працює над двома матеріалами – Shorai та Hikari Першим (уже цього року) світ побачить Hikari. Він має напівпрозорий...

Українська молочна компанія “Люстдорф” представила питну кашу

Як зазначають в компанії, аналогів новому продукту на ринку не існує. Він позиціонується як повноцінна їжа, яку не потрібно...

Кур’єр на батарейці. Доставка роботами та дронами зростатиме на 30% щороку

Обсяг глобального ринку роботів (включаючи дрони та автономні наземні засоби), які працюють на останній милі доставки, до 2027 року...

Випустили джина: У Фінляндії виготовили перший джин на основі вівсяного молока

На розробку продукту частково надихнув член правління Arctic Blue Туомас Кукконен, який є колишнім генеральним директором фінської вівсяної компанії.Новий...

Сир із картоплі, замінник рису та текіла без алкоголю: що покаже найінноваційніша виставка в Парижі

Серед інноваційних рішень – безалкогольна текіла, холодний чай на основі африканського ройбушу, високопротеїнове пиво для спортсменів та навіть замінники...

Відкрили найбільшу у світі фабрику для 3D-друку м’яса та риби

Нова фабрика під назвою “TASTE FACTORY” використовує власну розроблену технологію 3D Structuring, що дозволяє створювати продукти з рослинних інгредієнтів...

Може вас зацікавити

Wildtype Foods відкриє перший у світі зал дегустації суші з лабораторної риби

Виробництво передбачає вирощування справжнього м’яса з живих клітин без...

Вибір редактора
В продовження теми