Сімейний стартап створив газовану воду з пребіотиками, в яку вклалися зірки спорту й кіно

Сімейний стартап Poppi, що виготовляє пребіотичну содову, зібрав $13,5 млн інвестицій.

spot_img

Раунд очолив CAVU Ventures, який вже не вперше інвестує у стартап та допоміг провести масштабний ребрендинг продукту.

Стартап, очолюваний чоловіком та дружиною Стівеном та Еллісон Еллсворт, розпочинав з виробництва продукту на основі яблучного оцту на домашній кухні та продажем на місцевих фермерських ринках.

Після презентації бізнесу на шоу інвесторів Shark Thank, бренд Poppi отримав першу інвестицію від CAVU Ventures, котрий допоміг створити барвистий і захоплюючий імідж бренду содової.

Після близько восьми місяців роботи з внутрішньою креативною агенції CAVU, Poppi вийшли на ринок як функціональна газована вода наступного покоління.

На останньому раунді стартап заручився підтримкою зіркових інвесторів, серед яких Еллі Гулдінг, Холсі, Кевін Лава та Олівія Манн.

Poppi отримав фінансову підтримку і від представників музичної, кіно- та спортивної індустрії, включаючи Рассела Вестбрука, Chainsmokers, 24kGoldn, Kygo, Ніколь Шерцінгер та деяких відомих блогерів.

Найпопулярнішими артикулами бренду є полунично-лимонадний, малинова троянда, апельсин та кавун (обмежена сезонна серію, яка, зі слів Еллсворт, доступна цілорічно завдяки своїй популярності).

Фінансування спрямують на безперебійне забезпечення інвентарем, розширення команди та асортименту.

Вже у вересні Poppi планують випустити класичні смаки, включаючи «Doc Pop», класичну колу та кореневе пиво.

А тим часом, PepsiCo випустила функціональні напої, орієнтовані на покоління Z.

Джерело: Beverage Daily

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Українці роблять унікальне вино за ритмами планет, з дикими дріжджами та характером ґрунту

Винороб та власник Biologist Ігор Петренко понад 4 роки займається вивченням біодинамічного підходу та має виноградники у Лісниках та...

Не якась там торба. Німецькі студенти створили еко-сумки із фруктових шкірок

Sonnet155 являють собою невеликі пакети з ручками, позиціонуються більше як одноразові, але можуть використовуватись до зносу. Полотно для сумок складається...

Пломбір за крипту — виробники мікробного морозива переходять на блокчейн

Здійснити крипто-платіж можна на веб-сайті Brave Robot. Для звичайних споживачів це стало можливо завдяки партнерству Brave Robot та Coinbase...

Звук робить каву терпкою, а бас додає гіркоти — вчені досліджують, як звуки впливають на смак їжі

«Ми співаємо та смакуємо тими ж органами. Смак, як і музика, також має кілька основних категорій», — пояснює Меш.Розглянувши...

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в серії "Inspired by Ukraine", став частиною лінійки продукції, натхненної культурами...

Виробник їжі з повітря розмістив акції на біржі та хоче закріпитися на світовому ринку

Цей стратегічний крок дозволить компанії розширити свою діяльність і просувати інноваційний білок Solein на світові ринки. Solein — це революційний...

Може вас зацікавити

І риба, і м’ясо: учені з Флориди «законсервували» лосось цибулинням

Група вчених на чолі з Сенемом Гюнером досліджували можливості...

Стартап створює кальмари із ферментованих білків

«Чим більше я вивчала ферментацію, тим більше розуміла її...

Вибір редактора
В продовження теми