Сімейний стартап створив газовану воду з пребіотиками, в яку вклалися зірки спорту й кіно

Сімейний стартап Poppi, що виготовляє пребіотичну содову, зібрав $13,5 млн інвестицій.

Раунд очолив CAVU Ventures, який вже не вперше інвестує у стартап та допоміг провести масштабний ребрендинг продукту.

Стартап, очолюваний чоловіком та дружиною Стівеном та Еллісон Еллсворт, розпочинав з виробництва продукту на основі яблучного оцту на домашній кухні та продажем на місцевих фермерських ринках.

Після презентації бізнесу на шоу інвесторів Shark Thank, бренд Poppi отримав першу інвестицію від CAVU Ventures, котрий допоміг створити барвистий і захоплюючий імідж бренду содової.

Після близько восьми місяців роботи з внутрішньою креативною агенції CAVU, Poppi вийшли на ринок як функціональна газована вода наступного покоління.

На останньому раунді стартап заручився підтримкою зіркових інвесторів, серед яких Еллі Гулдінг, Холсі, Кевін Лава та Олівія Манн.

Poppi отримав фінансову підтримку і від представників музичної, кіно- та спортивної індустрії, включаючи Рассела Вестбрука, Chainsmokers, 24kGoldn, Kygo, Ніколь Шерцінгер та деяких відомих блогерів.

Найпопулярнішими артикулами бренду є полунично-лимонадний, малинова троянда, апельсин та кавун (обмежена сезонна серію, яка, зі слів Еллсворт, доступна цілорічно завдяки своїй популярності).

Фінансування спрямують на безперебійне забезпечення інвентарем, розширення команди та асортименту.

Вже у вересні Poppi планують випустити класичні смаки, включаючи «Doc Pop», класичну колу та кореневе пиво.

А тим часом, PepsiCo випустила функціональні напої, орієнтовані на покоління Z.

Джерело: Beverage Daily

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Південна Корея створює Кремнієву долину для вирощування м’яса із стовбурових клітин

Уряд очікує, що усунення регулювання допоможе швидшому росту інновацій і розвитку клітинного сільського господарства. Для участі у майже п’ятирічному проєкті...

Покращує стресостійкість: український бренд виготовляє середньовічний шоколад

Шоколад ручної роботи виготовляється з високоякісних какао-бобів за технологією, яка дозволяє зберегти унікальні смаки та аромати. Для цього виробництво...

Один кролик – одна порція. Peeps і Green Giant продають зефір з цвітної капусти

Поряд із цукровою кукурудзою, «серцями розмов» та кремовими яйцями Cadbury, Peeps — одна з найбільш неоднозначних святкових цукерок з...

Чіповані: 92% відвідувачів ресторанів після вакцинації продовжать замовляти їжу онлайн

Про це свідчать результати дослідження, опубліковані виданням Delivering On Restaurant Rewards у співпраці з компанією Paytronix.Для відстеження впливу віку...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Івано-Франківська сироварня варить унікальні сири з чорнилами каракатиці

П’ять років тому нинішня власниця сироварні починала з моцарели....

Азійський тигр. Сингапур розширює ринок альтернативних білків в обмін на фінансування

Зараз Сингапур імпортує понад 90% їжі. Це спонукало до...

Ветеранська сокарня чавить сік, який можна зберігати рік без консервантів

Це сучасне виробництво працює за простим ефективним алгоритмом: спочатку...

71% споживачів готові купувати сири, вироблені мікрорганізмами. Без корів

Такими результатами «першого у світі дослідження щодо схвалення споживачами...

В Ізраїлі надрукували найбільший лабораторний стейк — зі справжнього м’яса та жиру

Ізраїльський виробник культивованого м’яса Mea Tech 3D надрукував стейк...

Вибір редактора
В продовження теми