Сімейний стартап створив газовану воду з пребіотиками, в яку вклалися зірки спорту й кіно

Сімейний стартап Poppi, що виготовляє пребіотичну содову, зібрав $13,5 млн інвестицій.

Раунд очолив CAVU Ventures, який вже не вперше інвестує у стартап та допоміг провести масштабний ребрендинг продукту.

Стартап, очолюваний чоловіком та дружиною Стівеном та Еллісон Еллсворт, розпочинав з виробництва продукту на основі яблучного оцту на домашній кухні та продажем на місцевих фермерських ринках.

Після презентації бізнесу на шоу інвесторів Shark Thank, бренд Poppi отримав першу інвестицію від CAVU Ventures, котрий допоміг створити барвистий і захоплюючий імідж бренду содової.

Після близько восьми місяців роботи з внутрішньою креативною агенції CAVU, Poppi вийшли на ринок як функціональна газована вода наступного покоління.

На останньому раунді стартап заручився підтримкою зіркових інвесторів, серед яких Еллі Гулдінг, Холсі, Кевін Лава та Олівія Манн.

Poppi отримав фінансову підтримку і від представників музичної, кіно- та спортивної індустрії, включаючи Рассела Вестбрука, Chainsmokers, 24kGoldn, Kygo, Ніколь Шерцінгер та деяких відомих блогерів.

Найпопулярнішими артикулами бренду є полунично-лимонадний, малинова троянда, апельсин та кавун (обмежена сезонна серію, яка, зі слів Еллсворт, доступна цілорічно завдяки своїй популярності).

Фінансування спрямують на безперебійне забезпечення інвентарем, розширення команди та асортименту.

Вже у вересні Poppi планують випустити класичні смаки, включаючи «Doc Pop», класичну колу та кореневе пиво.

А тим часом, PepsiCo випустила функціональні напої, орієнтовані на покоління Z.

Джерело: Beverage Daily

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Якщо припече. Створена самонагрівальна банка для кави

Щоб активувати процес нагрівання, необхідно покрутити дно банки і струсити кілька разів. Це активує хімічну реакцію, яка зігріває напій.Споживачі...

Веганські жуйки з малиною та коноплею усувають проблеми зі сном і біль у суглобах

Жуйки мають подвійну дію – з одного боку, вони природним і безпечним способом максимально розслабляють і піднімають сонливість, з...

У США відтворили вівсяне молоко за старовинним рецептом та зробили його органічним

Сестри  Крістіна Дорр Дрейк та Олена Дорр Зієнда відтворили продукт за 74-річним рецептом своєї бабусі Вілли.   Під час розробки вівсяного...

Чому ми всі маємо їсти білок, і де його шукати тим, хто не їсть тварин

Білок, він же протеїн, має бути в раціоні всіх, в тому числі літніх людей, коли м’язова маса зменшується, і...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

У Food Market від Епіцентр продажі кулінарії зросли більш ніж на 50%

Мережа Food Market від «Епіцентр» — один із наймолодших продуктових ритейлерів України: напрямку ще немає й п’яти років. Станом...

Може вас зацікавити

ТОП-10 трендів у харчовій індустрії: що було у 2020 році та куди йдемо у 2021-му

Відмова від пластикової упаковкиПластик все ще знаходиться в стадії...

Виробник курячих нагетсів з гороху залучив $50 млн, щоб потроїти свою команду

Загальна сума інвестицій з початку роботи бренду становить $61...

Олена Вовк, співвласниця Enzym Group, про інновації на ринку їжі: тренди, суперфуди та інвестиції

У 2023 році, в умовах повномасштабного вторгнення, Enzym Group...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими...

Український шеф-кухар створює унікальні спеції за давніми рецептами Півдня

Ікорна сіль – авторська розробка, що виготовляється з засоленої...

Вибір редактора
В продовження теми