Портативна пляшка для газування води зібрала на Kickstarter потрійний об’єм інвестицій

Швейцарська компанія Bottle+ створили багаторазову пляшку SPARK+ з вбудованою камерою для насичення напоїв вуглекислим газом, котра підтримує рівень СО2 в напої, навіть якщо пляшку постійно збовтувати.

SPARK+ складається з резервуара для води, портативної камери для вуглекислого газу, що кріпиться до дна посудини та заправочної станції.

Щоб самостійно зробити газований напій, потрібно прикріпити камеру для СО2 до дна пляшки та притиснути до заправочної станції. Після того, як блок наповниться газом, потрібно натиснути кнопку, щоб карбонувати напій.

Повна камера може забезпечити до 15 пляшок води, перш ніж її потрібно буде заправити. Крім того, споживач може самостійно обирати рівень насичення газом свого напою.

Система є циклічною, тому не створює відходів

У комплекті до пляшки також іде адаптер без камери для СО2 для того, щоб мати можливість використовувати пляшку для води без газу.

Bottle+ розпочали кампанію на Kickstarter, щоб допрацювати поточний прототип, та підготувати до запуску на ринок SPARK+.

Кампанія, запущена 24 серпня, вже подолала ціль у розмірі $29,5 тис. і зібрала понад $90 тис. То

Пляшка буде доступна на ринку не раніше червня 2022 року за ціною 179 євро (приблизно $211).

Нагадаємо, нещодавно німці створили нейропляшку, що «обманює» смакові рецептори людини.

Джерело: The Spoon, Bottle+, Kickstarter

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Кулебяка для Кулібіна. Uniliver навчає сім’ї винаходити їжу з відходів

«Харчові відходи — це зростаюча гуманітарна та екологічна криза», — говорить Крістіна Бауер-Планк з Unilever.Компанія взяла за мету боротьбу...

Погнали на понгамію. Danone взявся за розробку продуктів з бобів дерева понгамії

Terviva займається комерціалізацією понгамії. Понгамія є квітучим деревом, що походить з Австралії та Індії, а також часто вирощується у...

Стартап вирощує незвичайне «м’ясо» для котлет на овочевих шкірках

Це – новий тип білка, який слугує альтернативою як м'ясу, так і рослинним продуктам, при цьому має текстуру, яка...

Аргентинський стартап робить яскраві барвники з ниткоподібних грибів. Раніше для цього мололи комах

Стартап використовує ниткоподібні гриби, які можуть виробляти специфічні кольори при подачі недорогої сировини у біореакторах.Гриби виділяють пігмент в середовищі,...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

«Яготинське для дітей» змінило дизайн пляшок дитячих йогуртів і кефіру

На відміну від скла, пластик не так легко б'ється, що особливо важливо для дітей молодшого віку, які можуть випадково...

Pripravka: секретний інгредієнт успіху 

Хоч вважається, що найкраща приправа до їжі — це голод, попит на спеції та прянощі в Україні був завжди,...

Віртуальна реальність у гастрономії: як VR змінює споживання їжі?

Сучасні технології невпинно змінюють різні сфери життя, і гастрономія не стала винятком. Віртуальна реальність (VR), яка дозволяє створювати та...

Може вас зацікавити

Стартап розробив «смак» курки, що знижує вміст солі в супах та маринадах

Багатовидову лінію харчових добавок ProFlavor доповнила нова розробка пікантного...

Гриль зі штучним інтелектом смажить ідеальний стейк за 2 хвилини

Гриль поєднує високотемпературне інфрачервоне приготування з системою штучного інтелекту...

Сир та м’ясо із водоростей: ізраїльтяни запустять великий «рослинний» завод

Завод, розташований на півдні Ізраїлю, стане демонстраційним центром для...

Українські виробники їжі можуть отримати 11 млн грн на цифрові інновації

Основна мета відкритого конкурсу — розробка та тестування відповідальних...

Порошок із авокадо замінює масло у випічці та покращує смак цукерок

Порошок виготовляється за допомогою вакуумної технології із фруктів, що...

Вибір редактора
В продовження теми