Індійський стартап вперше в історії створив «безмолочне» вершкове масло

Масло розроблене без жодної краплі будь-якого молочного продукту, є повністю рослинним та містить В12 і D

Веганське масло WhiteCub позбавлене будь-яких етерифікованих жирів, трансжирів або пальмової олії, акцентує виробник.

«Я завжди любила тварин. Використання продуктів тваринного походження суперечить моїй особистій етиці, і саме з цього почався WhiteCub. Ми хотіли надати повністю веганські варіанти тим, хто дотримувався цього способу життя або хоче перейти на веганство, оскільки Індія все частіше стає свідком експоненціального зростання обізнаності в рослинному харчуванні», — сказала Сонал, виконавчий директор і засновник WhiteCub.

Сонал, засновниця WhiteCub

Додає, що коли вони працювали над своїми продуктами, то зрозуміли, що для веганів не було варіантів масла. 

«Ми подумали, що цього року здивуємо веганським маслом WhiteCub не лише наших споживачів-веганів, але й Господа Крішну прямо перед фестивалем Джанмаштмі», — ділиться засновниця індійського бренду.

В майбутньому WhiteCub планує виготовляти веганське печиво та шоколад.

Створена у 2013 році, індійська компанія є новаторською у сфері безмолочних продуктів. Морозиво WhiteCub нині представлено більш ніж 20 різними ароматами. Всі вони не містять молочних продуктів, холестерину чи трансжирів. 

Нагадаємо, раніше стартап придумав веганське тісто з фініків, яке можна не випікати.

Джерела: WhiteCub, Green Queen

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Компанія Обами розробила особливі газовані напої для підлітків

Новий продукт під назвою Plezi Fizz містить на 70% менше цукру, ніж у звичайних напоях, а також клітковину, калій...

Кава з лаймом. Концептуаліст Худо про нові ресторани, карантинну доставку та інстаграмну люстру

NEWFOOD поспілкувався зі співзасновником холдингу Андрієм Худо про нові заклади, концепти, страви та постпандемічний ресторанний світ.Нещодавно ви відкрили «‎П’яну...

Швейцарці створили із рідкісних яблук добавку проти старіння

«Для харчових продуктів це досить нова технологія. Захоплююче бачити, яких ефектів проти старіння шкіри ми можемо досягти», — каже...

Рослинний стейк міньйон вперше потрапить на сковорідки споживачів. Виробник зібрав $4,5 млн

Фінансування є першим капіталовкладенням нового інвестора World Fund, який і очолив раунд.Juicy Marbles створили рослинний стейк з філе міньйону,...

IDS Ukraine відновлює довоєнний рівень виторгу та демонструє зростання вартості активів у 2024 році

Згідно із прогнозами виторг компанії за рік становитиме 6,8 млрд грн, що відповідає довоєнному рівню. Це дозволить IDS Ukraine...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

Може вас зацікавити

Зірка “Титаніка” став співвласником стартапу з вирощування лабораторного м’яса

Цим кроком Ді Капріо визначив дві з найбільш новаторських...

Французький стартап створив надпоживне веганське молоко з водоростей

Очолюваний жінками стартап мав на меті запропонувати споживачам альтернативний...

Гігант харчового ринку вироблятиме моцарелу з молока мікробів

Угода допоможе New Culture збільшити виробництво казеїну без вмісту...

Заморіть черв’ячка. Попит на їжу з комах драйвитимуть пенсіонери та вегани

Такими очікуваннями поділився Седрік Ауріол, співзасновник французької біотехнологічної компанії...

Голландці виростили золоті водорості на м’ясо. На 40% — це чистий білок

Водорость практично без зелених пігментів вдалося виростити у природних...

Вибір редактора
В продовження теми