Світовий гігант запустив найбільший прискорювач харчових інновацій — перші продукти вже у продажу

Компанія Nestlé відкрила свій найбільший R+D акселератор, що прискорить швидкість виходу на ринок інноваційних розробок у сфері їжі.

Центр розміщений на базі дослідницьких установ компанії у Лозанні (Швейцарія) та є частиною глобальної мережі акселераторів Nestlé, запущеної у 2019 році.

Прискорювач інновацій у Лозанні компанія називає материнським кораблем серед решти своїх акселераторів.

“Ми працюємо над усіма категоріями харчів, і часто наші продукти ґрунтуються на нових наукових відкриттях”, – розповідають у Nestlé.

Саме так з’явилися продукти Wunda, альтернатива молоку на основі гороху, створена та виведена на ринок всього за півроку. 

У мережі R&D-акселераторів Nestlé працюють творчі студенти, новачки та спеціалісти з великим науковим та технологічним досвідом, каже Стефан Пальцер, головний технологічний директор Nestlé.

Новий об’єкт займає 4000 кв. м та має різноманітні дослідні станції, прототипи кухонь і міні-виробничі приміщення.

Центр може приймати до десяти команд одночасно

Там вони отримують доступ до «витонченої інноваційної екосистеми» у сфері створення харчових продуктів.

Внутрішні та зовнішні команди мають повний доступ до інфраструктури Nestlé та напрацювань у науці й технологіях.

Кожна команда також отримує практичну підтримку від спеціалізованих інноваційних тренерів та наставництво від вищого керівництва Nestlé. А всі прототипи розробники можуть протестувати на реальному ринку, додає Том Вагнер, керівник програми Nestlé R+D Accelerator.

За таких умов швидкість виходу продукту на ринок від ідеї до тестового запуску складе всього кілька місяців, додали в компанії.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап додав відходи цукрової тростини у хліб, щоб покращити тісто

Род Льюїс, генеральний директор компанії, говорить, що разом з бізнес-партнером вони виявили високий рівень харчових відходів під час подорожі...

The Ukrainian mile. The domestic company introduced a delivery robot concept

Designed by a Ukrainian company, Mebius is an autonomous courier robot, proving quick and convenient delivery of goods to...

Американці створили перше в світі справжнє молоко без цукру та вуглеводів

Компанія запустила перше у своєму роді органічне ультрафільтроване молоко Maple Hill’s Zero Sugar, яке пропонує такий же безкомпромісний смак...

Штучний інтелект відтворив справжній жир грудного молока

Live Green веде діяльність у США, Чилі (де її було засновано), Сінгапурі та Індії (де знаходяться її науково-дослідні об’єкти...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Найбільша сімейна агрокомпанія світу інвестує у рослинний 3D-бекон

Загалом ідеться про інвестиційний раунд у $2,5 млн. Яка...

Пончики з лікером Baileys та пивом Guinness — не шаурма з одеколоном

Пончики мають термін зберігання 1 рік у замороженому стані...

Вибір редактора
В продовження теми