Світовий гігант запустив найбільший прискорювач харчових інновацій — перші продукти вже у продажу

Компанія Nestlé відкрила свій найбільший R+D акселератор, що прискорить швидкість виходу на ринок інноваційних розробок у сфері їжі.

Центр розміщений на базі дослідницьких установ компанії у Лозанні (Швейцарія) та є частиною глобальної мережі акселераторів Nestlé, запущеної у 2019 році.

Прискорювач інновацій у Лозанні компанія називає материнським кораблем серед решти своїх акселераторів.

“Ми працюємо над усіма категоріями харчів, і часто наші продукти ґрунтуються на нових наукових відкриттях”, – розповідають у Nestlé.

Саме так з’явилися продукти Wunda, альтернатива молоку на основі гороху, створена та виведена на ринок всього за півроку. 

У мережі R&D-акселераторів Nestlé працюють творчі студенти, новачки та спеціалісти з великим науковим та технологічним досвідом, каже Стефан Пальцер, головний технологічний директор Nestlé.

Новий об’єкт займає 4000 кв. м та має різноманітні дослідні станції, прототипи кухонь і міні-виробничі приміщення.

Центр може приймати до десяти команд одночасно

Там вони отримують доступ до «витонченої інноваційної екосистеми» у сфері створення харчових продуктів.

Внутрішні та зовнішні команди мають повний доступ до інфраструктури Nestlé та напрацювань у науці й технологіях.

Кожна команда також отримує практичну підтримку від спеціалізованих інноваційних тренерів та наставництво від вищого керівництва Nestlé. А всі прототипи розробники можуть протестувати на реальному ринку, додає Том Вагнер, керівник програми Nestlé R+D Accelerator.

За таких умов швидкість виходу продукту на ринок від ідеї до тестового запуску складе всього кілька місяців, додали в компанії.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Burger King поклала у сендвічі рослинні котлети від гіганта веганського ринку

Цей крок відбувся після нещодавнього запуску двох додаткових пунктів меню Impossible Burger: Impossible King і Southwest Bacon Impossible Whopper.Burger...

На розвиток кадрів та інновації можна отримати понад 5 млн грн гранту

USAID очікує, що це сприятиме підвищенню економічної стабільності українських виробників та сприятиме інноваціям. У межах програми буде надано орієнтовно 20...

Херсонський маслозавод випустив «середземноморську бринзу», що містить більше кальцію

Фетакса належить до розсільних сирів, має м’яку кремову консистенцію На смак він нагадує популярний крем-сир «Філадельфія», але вирізняється щільнішою текстурою,...

Прикарпатський фермер створив хамон із баранини. Рецепту — сотні років

Василь Стефурак очолює ГО «Асоціація вівчарів» та має великі успіхи в селекції овець.  Зокрема, він акліматизував європейських тварин та...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Школа для пекарів пережила карантин завдяки замороженим круасанам та Zoom

Власники школи, Тетяна та Денис Суховії займаються “здобним” бізнесом...

Легенда велоспорту вклав мільйони у жуйку, що замінює чашку кави

Маючи в команді лише 10 працівників, Rev Gum успішно...

Ізраїльський виробник інвестував мільйони у виробництво жуйок з пребіотиками із фруктів та овочів

Будівництво об’єкта площею 11 тис. квадратних метрів вже розпочато....

Одна з найбільш інноваційних компаній українського foodtech отримає €40 млн на завод

Проєкт вартістю €63 млн дозволить компанії збільшити експорт і...

Індійський стартап вперше в історії створив «безмолочне» вершкове масло

Веганське масло WhiteCub позбавлене будь-яких етерифікованих жирів, трансжирів або...

Вибір редактора
В продовження теми