Колишній фармацевт розробив спеціальні «антипохмільні» батончики — допомогли буремні вечірки

Компанія SoBar із Північної Каліфорнії створила протеїнові батончики, які дають дещо більше, ніж просто ситість та приємний смак — вони допомагають зменшити всмоктуваність алкоголю та легше пережити наслідки вечірки.

«Подумайте, перш ніж випити. Спочатку з’їжте SoBar», — йдеться на сайті виробника.

SoBar виробляє три види батончиків — Макіато, Білий Шоколадний Мигдаль та Медовий Арахіс. Усі вони безглютенові та містять 130 калорій.

Щоб знизити всмоктуваність алкоголю, протеїнові батончики радять споживати перед випивкою.

SoBar відкидає концепцію, що вживання абсолютно будь-якої їжі знижує всмоктуваність алкоголю в крові. 

Материнська компанія SoBar, Zeno Functional Foods, має зареєстрований патент під назвою Alco-HOLD. Одним з основних інгредієнтів у цьому патенті вказаний білок. Він якраз і є основним компонентом батончиків SoBars, які мають полегшити наслідки споживання алкоголю.

Джозеф Фішер, розробник SoBar

«SoBar був розроблений для зниження абсорбції алкоголю більш ефективно в розрахунку на калорію, ніж безліч інших продуктів», — акцентує виробник.

У рандомізованому клінічному дослідженні протеїнові батончики виявилися приблизно вдвічі ефективнішими на калорію у порівнянні з типовими солоними закусками чи повноцінною їжею. І ті, й інші піддослідні споживали перш ніж випити алкоголь.

Джозеф Фішер, розробник SoBar та засновник компанії Zeno Functional Foods, 20 років пропрацював у біофармацевтичній галузі у сфері досліджень. Створюючи інноваційні протеїнові батончики, він прагнув отримати унікальний продукт, який покращить самопочуття людини та її спосіб життя. 

Ідея SoBar народилася у Фішера під час весільної вечірки, де активно розносили алкоголь, проте було надто багатолюдно, щоб увірвати собі закуску до основної вечері. Продовжуючи пити, він швидко захмілів, і саме тоді задумався: а що можна було б з’їсти, щоб домомогти організму справитися з потоком алкогольних коктейлів? Здорово, якби це було ще й не дуже калорійно.

Зараз така можливість доступна пересічному споживачеві. Упаковка з 9 батончиків на веб-сайті компанії коштує $23,95. Також новинку можна придбати на Amazon.

Нагадаємо, раніше американці створили протеїновий батончик з канабідіолом.

Джерела: SoBar, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Візитівка столиці. Виробник «Київського Сухого Варення» розробив нові продукти — з буряку та гарбузів

Як розповів newfood.ua Ярослав Семенець, який заснував крафтове виробництво разом зі своє дружиною Світланою у 2016 році, тепер до...

Фудтех України 2022: тренди, інвестори, новинки, стартапи, компанії

За оцінкою Pitchbook, сервіси та технології «навколо їжі» залучають інвестиції понад 1 мільярду доларів щорічно. Фудтех України постійно зростає,...

В Україні варять шоколад із чорним часником – трохи кислий і нагадує чорнослив

“Смак, який не схожий ні на що, сподобається навіть тим, хто байдужий до чорного часнику та трюфелю”, – розповідають...

Сінгапурські вчені знайшли заміну яйцям для майонезу у відходах пивоварень

Він не містить у складі традиційних яєць чи молочних продуктів. При цьому попередні висновки показують, що емульгатор може замінити...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Лабораторний гібрид: Мішленовський ресторан в Іспанії буде продавати надруковане на 3D-принтері м’ясо

Технологію, яка дозволяє фактично «друкувати» рослинні аналоги м'яса розробили...

Сектор інноваційної їжі переповнений поглинаннями: тільки за січень – чотири великі угоди

Зокрема, американський бренд безмолочних кавових вершків Nutpods був придбаний...

Курка та риба з грибів — глобальний інкубатор “пригрів” у себе нові стартапи

Серед новачків на платформі — виробники першого в світі...

Львів’яни варять кабачкові цукати, які схожі на банан та диню

“За нашою традицією, це повністю натуральний продукт. Навіть у...

Одна з найбільш інноваційних компаній українського foodtech отримає €40 млн на завод

Проєкт вартістю €63 млн дозволить компанії збільшити експорт і...

Вибір редактора
В продовження теми