Консервант не містить штучних інгредієнтів, має тривалий термін зберігання та є чудовою альтернативою синтетичним консервантам PCA, існуючим на ринку.
PCA — це антиоксидантна та антимікробна сполука, яка природно міститься в багатьох рослинах, зокрема арахісі, помідорах, моркві, базиліку та часнику. Є ключовою складовою вина, оцту та меду.
Conagen виробляє РСА методом точного бродіння
Ця технологія дозволяє вирощувати мікроорганізми, запрограмовані на створення стійких природних інгредієнтів з високою чистотою та за відносно низькою ціною.
Створення натурального консерванту шляхом ферментації ідеально підходить для промислового застосування.
Зважаючи на легкість виробництва сполуки у промислових масштабах, її невисоку вартість та чисту етикетку, пара-кумарова кислота є конкурентоспроможною з синтетичними РСА.
Цей останній природний консервант відповідає існуючому портфоліо компанії Conagen, забезпечуючи функціональність, не впливаючи на смак кінцевого продукту.
До слова, австралійські вчені знайшли природний консервант у ферментованому свинячому м’ясі, котрий може витримати різкі перепади температур та знищити ряд хвороботворних організмів.
Джерело: FoodDive