Медійний гігант відкриє «космічний» ресторан на висоті 220 миль над землею

Американский Disney, у тематичні парки для розваг якого прагнуть потрапити зі всього світу, готується відкрити космічний ресторан майбутнього під назвою Space 220.

Ресторан буде розташований у тематичному парку Epcot у «країні» World Discovery, присвяченій науці та галактиці.

Space 220 подаватиме меню, що складається зі страв сучасної американської кухні, а також багатьох видів крафтового пива та незвичних коктейлів.  

Те, що робить цей заклад унікальним, — безумовно, його тематика

Вся обстановка ресторану покликана створити враження денного та нічного перебування на висоті 220 миль над землею.  

Щоб досягти такого ефекту, стіни ресторану обшиють величезними дисплеями 4K, які нагадуватимуть вікна у відкритий космос.  

На них транслюватимуть динамічні зображення з рухомими спутниками, падаючими зірками, літаючими космічними кораблями, астронавтами та іншими цікавинками, щоб створити якомога більше задоволення від відвідування закладу.

Офіційної дати відкриття космічного ресторану Disney поки не повідомляє, хоча веб-сторінка Space 220 уже створена.

Нагадаємо, раніше newfood.ua повідомляв, що українська компанія варить космічний борщ.

Джерела: Disney, ​​Нiconsumption

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британський стартап створив багаторазову пляшку з сировини, яка раніше росла тільки у тропіках

Пляшка для води Bottle Up виготовляється з цукрової тростини, що потребує менше води та енергії, ніж виготовлення пляшки зі...

В Україні з’явився інноваційний хліб, який може зберігатися місяцями

Хоча пастеризація поширена у виробництві молочних продуктів, це є одним із методів консервування хліба також. Інші способи подовження зберігання випічки...

Повернення вина в пакетах. ТОП-6 свіжих трендів на ринку напоїв

Чим і як тамуватимемо спрагу в 2021 році? Без сумніву, це будуть більш здорові і «чисті» напої, більш стійкі...

Коктейлі з самогоном — новий напій «народного» бренду, що працював з зірками кантрі-музики

Sugarlands Distilling Company — це ремісничий спиртзавод, чия продукція, включаючи самогон, ром, вершкові лікери та житній віскі відзначені нагородами,...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Початок тунця. Рослинний тунець з’явиться на ринку з наступного року

Тунець буде продаватися через канали продовольчого обслуговування з початку...

В Одесі виробляють живу олію з осадом, що посилює смак

Засновники підприємства говорять, що їхня сім'я вже понад п'ять...

Консервант, який видобули два століття назад, став головним інгредієнтом веганського майонезу

У виробництві Vesa використовує лише один консервант — сорбат...

Молоко за рецептом від штучного інтелекту буде краще звичайного

Ginkgo Bioworks, як платформа для клітинного програмування та біозахисту,...

Вибір редактора
В продовження теми