Експерти компанії «Перемога коноплі» розробили власну формулу альтернативного м’яса

Попит на альтернативне м’ясо зростає у всьому світі. Імітація традиційного продукту стає справжнім викликом для всіх, хто долучається до цього процесу.

Компанія з Кентуккі вважає, що лід у цьому напрямку таки тріснув, і відповідь лежить у… коноплі. 

Victory Hemp позиціонує себе як розробника високофункціональних інгредієнтів із коноплі, з яких можна створювати смачні інноваційні рослинні продукти. Її протеїн V-70, отриманий із серцевинок конопляного насіння, дуже відрізняється від аналогів, що є на ринку. 

Традиційні білкові порошки з конопель мають зелений колір і трав’яний аромат, якого неможливо позбутися. Це значно обмежує можливості використання конопляного протеїну.

Натомість V-70™ має білий колір та нейтральний смак. Його унікальний профіль бездоганно вбудовується у харчові продукти та не потребує маскування.

На його основі можна створювати аналоги м’яса, молока та спортивні напої.

За допомогою інноваційного протеїну Victory Hemp прагне створити найкращу заміну м’ясу

«На ринку рослинних альтернатив беззаперечним лідером є соя, також з’являються нові продукти з гороху. Проте я вірю, що в майбутньому ми побачимо більшу диверсифікацію», – говорить Бен Реймонд, директор з досліджень та розробок Victory Hemp.

Згідно останнього звіту New Food Magazine про перспективи застосування конопляного насіння у сфері альтернативних продуктів, споживачі хочуть бачити на ринку те, що безкомпромісно замінить м’ясо.

Можливості сегменту рослинних білків вбачаються кращими, ніж прогнозовані показники для електромобілів.

Нагадаємо, Nestlè готує новий веганський бургер з коноплі та фави.

Джерела: New Food Magazine, Victory Hemp

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Вінницька компанія робить макарони з виноградними кісточками та гарбузом

Макарони «Мак-Вар Екопродукт» — єдині, що визнані МОЗ України офіційно дієтичними Вони виготовляються за запатентованою технологією. Продукція пройшла дослідження в Науковому...

Microsoft відсвяткував випуск Windows 11 унікальним морозивом — зі шпалерами робочого столу

Bloom Windows 11 офіційно випустили вчора, 5 жовтня. Її вже можна безкоштовно завантажити в Центрі оновлень. Серед нововведень –...

Болгарська компанія створила мед для спортсменів у вигляді енергетичного гелю

«Першою ідеєю було створити більш здорову альтернативу спортивному харчуванню та енергетичним гелям», — підкреслює Біляна Лоундес-Ніколова, засновник і генеральний...

Мікроби ферментують із фруктових відходів жир, який замінить пальмову олію

Стартап використовує технологію точної ферментації, за якої мікроби живляться фруктовими відходами й продукують жир, який можна вживати у їжу.Прототип...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

TikTok стає драйвером продажів ресторанів: 36% замовляє їжу, побачивши її в додатку

Близько 55% користувачів TikTok відповіли, що хотіли б відвідувати...

Британські розробники по QR-коду підкажуть, які продукти знищать цивілізацію

Foodsteps — перша британська технологічна компанія, яка надає інформацію...

Вибір редактора
В продовження теми