Компанія з Кентуккі вважає, що лід у цьому напрямку таки тріснув, і відповідь лежить у… коноплі.
Victory Hemp позиціонує себе як розробника високофункціональних інгредієнтів із коноплі, з яких можна створювати смачні інноваційні рослинні продукти. Її протеїн V-70, отриманий із серцевинок конопляного насіння, дуже відрізняється від аналогів, що є на ринку.
Традиційні білкові порошки з конопель мають зелений колір і трав’яний аромат, якого неможливо позбутися. Це значно обмежує можливості використання конопляного протеїну.
Натомість V-70™ має білий колір та нейтральний смак. Його унікальний профіль бездоганно вбудовується у харчові продукти та не потребує маскування.
На його основі можна створювати аналоги м’яса, молока та спортивні напої.
За допомогою інноваційного протеїну Victory Hemp прагне створити найкращу заміну м’ясу
«На ринку рослинних альтернатив беззаперечним лідером є соя, також з’являються нові продукти з гороху. Проте я вірю, що в майбутньому ми побачимо більшу диверсифікацію», – говорить Бен Реймонд, директор з досліджень та розробок Victory Hemp.
Згідно останнього звіту New Food Magazine про перспективи застосування конопляного насіння у сфері альтернативних продуктів, споживачі хочуть бачити на ринку те, що безкомпромісно замінить м’ясо.
Можливості сегменту рослинних білків вбачаються кращими, ніж прогнозовані показники для електромобілів.
Нагадаємо, Nestlè готує новий веганський бургер з коноплі та фави.
Джерела: New Food Magazine, Victory Hemp