Експерти компанії «Перемога коноплі» розробили власну формулу альтернативного м’яса

Попит на альтернативне м’ясо зростає у всьому світі. Імітація традиційного продукту стає справжнім викликом для всіх, хто долучається до цього процесу.

Компанія з Кентуккі вважає, що лід у цьому напрямку таки тріснув, і відповідь лежить у… коноплі. 

Victory Hemp позиціонує себе як розробника високофункціональних інгредієнтів із коноплі, з яких можна створювати смачні інноваційні рослинні продукти. Її протеїн V-70, отриманий із серцевинок конопляного насіння, дуже відрізняється від аналогів, що є на ринку. 

Традиційні білкові порошки з конопель мають зелений колір і трав’яний аромат, якого неможливо позбутися. Це значно обмежує можливості використання конопляного протеїну.

Натомість V-70™ має білий колір та нейтральний смак. Його унікальний профіль бездоганно вбудовується у харчові продукти та не потребує маскування.

На його основі можна створювати аналоги м’яса, молока та спортивні напої.

За допомогою інноваційного протеїну Victory Hemp прагне створити найкращу заміну м’ясу

«На ринку рослинних альтернатив беззаперечним лідером є соя, також з’являються нові продукти з гороху. Проте я вірю, що в майбутньому ми побачимо більшу диверсифікацію», – говорить Бен Реймонд, директор з досліджень та розробок Victory Hemp.

Згідно останнього звіту New Food Magazine про перспективи застосування конопляного насіння у сфері альтернативних продуктів, споживачі хочуть бачити на ринку те, що безкомпромісно замінить м’ясо.

Можливості сегменту рослинних білків вбачаються кращими, ніж прогнозовані показники для електромобілів.

Нагадаємо, Nestlè готує новий веганський бургер з коноплі та фави.

Джерела: New Food Magazine, Victory Hemp

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Український стартап виготовлятиме у Франції упаковку для їжі з опалого листя

Після цього стартап планує придбати щонайменше три інші заводи в Європі протягом наступних п’яти років. “Наразі єдиним нашим інвестором є...

Колишній фіндиректор Kraftz Heinz створив вівсяне молоко, корисне для серця

Бренд розробив колишній фінансовий директор Kraftz Heinz Indonesia під час пандемії Covid-19. Ключовим елементом успіху Oatside він називає підхід...

Шоколад із квасолі та риба із водоростей: ЄС підтримає 50 інноваційних харчових стартапів

На участь в акселераторі подало заявки п’ять сотень компаній, діляться в EIT Food. Це ті стартапи, які кидають виклик...

Юкрейніан «Табаско». Гастрономічний стартапер з Закарпаття виготовляє чилі з чорнобривцями

Засновник гастрономічного стартапу Михайло Штефаньо розповідає, що ідея виникла зі спроби розвивати зелений туризм та дати відвідувачам щось унікальне...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки —...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Може вас зацікавити

Льодяний борщ. Український сервіс iceFood заморожує готові страви за унікальною технологією

iceFood — це сервіс заморожених ready-to-eat корисних страв, на...

Сакральна компанія з Одеси створює «живі» пасти з українського мигдалю та конопель

В основі унікальної технології — обсмажування горіхів у потоці...

На енергомодернізацію підприємства можна отримати майже півмільйона гранту

Проєкт передбачає надання організаційної, технічної та фінансової підтримки 25...

New Food Summit 2023 — перша подія про їжу майбутнього

Як змінюється та куди рухається глобальний Food-ринок і...

Планктон для офісів. Снеками майбутнього будуть низькокалорійні чіпси з медуз

Команда данських дослідників розробила метод перетворення медуз, які багаті...

Вибір редактора
В продовження теми