Закуски створюють з королівської гливи. Ці гриби мають волокна, які максимально нагадують справжнє м’ясо — і за зовнішнім виглядом, і за текстурою.
Без сої та глютену, в’ялене м’ясо із грибів містить у собі 3 грами клітковини на порцію та представлене трьома ароматами: пряний бекон, барбекю та теріякі.
«Пряний бекон» приправлений натуральним димом гікорі, чорним перцем і сумішшю спецій
Аромат «барбекю» нагадує смак копченого шашлику з солодкуватим відтінком.
«Теріякі» виготовляється з суміші часнику, ананасу та імбиру.
«Десять років ми виробляли джеркі лише зі справжніх, якісних інгредієнтів, отриманих з відповідальних джерел, — говорить Юджин Кан, співзасновник та головний виконавчий директор Country Archer Provisions. — Ми враховуємо всі відгуки споживачів, клієнтів та наших партнерів, зосереджуючись на тому, щоб зробити світ кращим за допомогою їжі, яку ми їмо».
Джеркі Country Archer’s Plant створені у партнерстві з шеф-кухарем Уіллом Горовіцем, який раніше був власником ресторану Duck’s Eatery та співвласником Harry & Ida’s у Нью-Йорку.
Вартість грибних закусок становить $7,99 за упаковку розміром у 2 унції. Знайти їх поки можна на сайті компанії, на Amazon та в магазинах Sprouts.
Нагадаємо, раніше з гриба-паразита створили новий вид рослинного молока, яке захищає від стресу.
Джерела: Country Archer Provision, Linkedin, FoodBusinessNews