Світовий виробник в’яленого м’яса замінив корів на королівські гриби і додав диму

Каліфорнійський виробник високоякісних м'ясних закусок Country Archer Provision просувається до категорії рослинних продуктів. Нещодавно компанія анонсувала нову лінійку в’яленого «м’яса» (джеркі) на основі грибів.

Закуски створюють з королівської гливи. Ці гриби мають волокна, які максимально нагадують справжнє м’ясо — і за зовнішнім виглядом, і за текстурою.

Без сої та глютену, в’ялене м’ясо із грибів містить у собі 3 грами клітковини на порцію та представлене трьома ароматами: пряний бекон, барбекю та теріякі.

«Пряний бекон» приправлений натуральним димом гікорі, чорним перцем і сумішшю спецій

Аромат «барбекю» нагадує смак копченого шашлику з солодкуватим відтінком.

«Теріякі» виготовляється з суміші часнику, ананасу та імбиру.

«Десять років ми виробляли джеркі лише зі справжніх, якісних інгредієнтів, отриманих з відповідальних джерел, — говорить Юджин Кан, співзасновник та головний виконавчий директор Country Archer Provisions. — Ми враховуємо всі відгуки споживачів, клієнтів та наших партнерів, зосереджуючись на тому, щоб зробити світ кращим за допомогою їжі, яку ми їмо».

Джеркі Country Archer’s Plant створені у партнерстві з шеф-кухарем Уіллом Горовіцем, який раніше був власником ресторану Duck’s Eatery та співвласником Harry & Ida’s у Нью-Йорку.

Вартість грибних закусок становить $7,99 за упаковку розміром у 2 унції. Знайти їх поки можна на сайті компанії, на Amazon та в магазинах Sprouts.

Нагадаємо, раніше з гриба-паразита створили новий вид рослинного молока, яке захищає від стресу.

Джерела: Country Archer Provision, Linkedin, FoodBusinessNews

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На українському ринку з’явилося рослинне м’ясо вітчизнянного виробництва

Продукт пропонується у вигляді фаршу, який за смаком майже нічим не відрізняється від справжнього.Основою фаршу став багатий на рослинні...

Стартап створив шоколад та каву з виноградних кісточок, соняшнику та масла ши

Кава без кавових зерен Voyage Foods, веганська арахісова паста, плитка шоколаду без какао за смаком практично не відрізняються від...

Каліфорнійська паста з ізюму замінить яйця, масло та цукор у випічці майбутнього

Зі слів Тіма Кенні, віце-президента з маркетингу KRMB, ізюм має низький вміст жиру та натрію, містить нерафінований цукор та...

Український бренд створює шоколад із інгредієнту для бальзамування мумій

Керобові плитки – це здорова альтернатива традиційному шоколаду, говорять у компанії.Такий смаколик не містить кофеїну, глютену, має низький вміст...

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні зміни у сфері, що зумовлені як глобальними тенденціями, так і...

Кондитерська мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи

Власна кондитерська» мережі супермаркетів «Сільпо» випустила лімітовану колекцію цукерок ручної роботи у пакованні, дизайн якого створили українські ілюстраторки —...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Може вас зацікавити

Ізраїльська Aleph Farms залучила $100 млн на створення лабораторних стейків

Aleph Farms базується в Ізраїлі. У компанії заявляють, що...

Мікробний сир захопить більше третини ринку, що стане початком «молочної революції»

Мікробний сир готові купувати 79% споживачів молочних продуктів. Очікується,...

Водорості зі зміненими генами виробляють продукт, схожий на справжнє м’ясо

Отримані волокнисті нитки будуть використовуватися в рослинному м’ясі або...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі...

Вибір редактора
В продовження теми