Пломбір за крипту — виробники мікробного морозива переходять на блокчейн

Американська Brave Robot не менш хоробро входить у світ криптовалют. Днями компанія оголосила, що споживачі відтепер можуть оплачувати морозиво на ферментованій основі криптовалютою Bitcoin, Bitcoin Cash, DAI, Ethereum, Litecoin або USD Coin.

spot_img

Здійснити крипто-платіж можна на веб-сайті Brave Robot. Для звичайних споживачів це стало можливо завдяки партнерству Brave Robot та Coinbase Commerce.

Морозиво Brave Robot виготовляється за технологією Perfect Day. Нагадаємо, що вона передбачає ферментування мікрофлори задля відтворення молочного білку.

Результат — молоко, морозиво та інші молочні продукти, що не мають тваринного походження, та цілком імітують традиційні продукти

«Оскільки мілленіали та покоління Z впроваджують децентралізовані валюти, а блокчейн стає одним з найбільш значних технологічних нововведень, Brave Robot з радістю інтегрує варіанти оплати криптовалютою для споживачів та дає доступ до безпечних онлайн-транзакцій через Coinbase Commerce», — йдеться в прес-оголошенні компанії.

Протягом останнього року криптовалюти не сходили з заголовків ЗМІ по всьому світу. Цьому посприяла комбінація захмарних цін (один біткойн коштував майже $65 тис. у квітні цього року) та волатильність (біткойн в липні впав до $29 тис. за монету, а потім підскочив до $46 тис.).

З огляду на це пропозиція Brave Robot виглядає трішки смішною. Криптовалюти, які сьогодні використовуються для оплати морозива, можуть неймовірно впасти або вирости в ціні всього за кілька днів.

Але незважаючи на бурхливу мінливість, криптовалюти являють абсолютно новий спосіб мислення про гроші. Так само як і мислення Brave Robot та Perfect Day щодо майбутнього молочного сегменту.

І, принаймні, цей трюк може допомогти зробити криптовалюту законним способом оплати. Тож насправді ця ідея дійсно має сенс.

Джерела: Brave RobotFacebook, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Завод з вироблення лабораторної курятини й баранини з’явиться у 2022 році

Повноцінний запуск потужностей запланований на 2022 р. До того часу це мають одобрити регулюючі органи.Учасники ринку стверджують, що кілька...

Заморожену в азоті каву продають разом з канабісом

Кава та канабіс є саме тією “ідеальною парою”, яка може якісно покращити початок дня, говорить Еван Голдберг, співзасновник Houseplant.Продукт...

Швейцарці створили рослинну качку за технологією, якій уже 60 років

Рослинне м’ясо Planted виготовляється лише з кількох натуральних інгредієнтів. Наприклад, курятину швейцарська компанія створює із води, білку та клітковини...

Чіпси зі смаком квашеної капусти та шоколад із манго — хіти китайського ринку фастфуду

Такими результатами аналізу ринку поділилася Dada Group, що керує китайською платформою доставки та роздрібної торгівлі JDDJ.Аналіз базується на наборі...

Українці варять у Таїланді шоколад зі смаком борщу. Без м’яса

Цей веганський шоколад, презентований у грудні 2023 року в серії "Inspired by Ukraine", став частиною лінійки продукції, натхненної культурами...

Виробник їжі з повітря розмістив акції на біржі та хоче закріпитися на світовому ринку

Цей стратегічний крок дозволить компанії розширити свою діяльність і просувати інноваційний білок Solein на світові ринки. Solein — це революційний...

Може вас зацікавити

Стартап із Кембриджа створить промислові біореактори для вирощування «лабораторного» м’яса

Генеральний директор стартапу Джек Рейд вважає, що існуючі зараз...

Стартап з Бельгії створив перший у світі молекулярний пивний принтер

У якості «розхідників» One Tap використовує спеціальні «пивні картриджі»...

Вибір редактора
В продовження теми