Пломбір за крипту — виробники мікробного морозива переходять на блокчейн

Американська Brave Robot не менш хоробро входить у світ криптовалют. Днями компанія оголосила, що споживачі відтепер можуть оплачувати морозиво на ферментованій основі криптовалютою Bitcoin, Bitcoin Cash, DAI, Ethereum, Litecoin або USD Coin.

Здійснити крипто-платіж можна на веб-сайті Brave Robot. Для звичайних споживачів це стало можливо завдяки партнерству Brave Robot та Coinbase Commerce.

Морозиво Brave Robot виготовляється за технологією Perfect Day. Нагадаємо, що вона передбачає ферментування мікрофлори задля відтворення молочного білку.

Результат — молоко, морозиво та інші молочні продукти, що не мають тваринного походження, та цілком імітують традиційні продукти

«Оскільки мілленіали та покоління Z впроваджують децентралізовані валюти, а блокчейн стає одним з найбільш значних технологічних нововведень, Brave Robot з радістю інтегрує варіанти оплати криптовалютою для споживачів та дає доступ до безпечних онлайн-транзакцій через Coinbase Commerce», — йдеться в прес-оголошенні компанії.

Протягом останнього року криптовалюти не сходили з заголовків ЗМІ по всьому світу. Цьому посприяла комбінація захмарних цін (один біткойн коштував майже $65 тис. у квітні цього року) та волатильність (біткойн в липні впав до $29 тис. за монету, а потім підскочив до $46 тис.).

З огляду на це пропозиція Brave Robot виглядає трішки смішною. Криптовалюти, які сьогодні використовуються для оплати морозива, можуть неймовірно впасти або вирости в ціні всього за кілька днів.

Але незважаючи на бурхливу мінливість, криптовалюти являють абсолютно новий спосіб мислення про гроші. Так само як і мислення Brave Robot та Perfect Day щодо майбутнього молочного сегменту.

І, принаймні, цей трюк може допомогти зробити криптовалюту законним способом оплати. Тож насправді ця ідея дійсно має сенс.

Джерела: Brave RobotFacebook, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Білок арахісу замість свинини — китайці створили чергову заміну м’яса, яку полюбив Сі Цзіньпін

Це перший бренд, який використовує білок арахісу як основний інгредієнт для створення замінника тваринному м’ясу.Пельмені сяолунбао (або їх ще...

Пірнути за обідом. ТОП-5 переваг морських овочів як їжі майбутнього

Ресторани, заклади громадського харчування та магазини спеціалізованої здорової їжі проявляють великий інтерес до морських овочів, оскільки споживачі усвідомили їх...

Польська компанія створила м’ясо із конопель та просить не асоціювати його з каннабісом

Hempeat перетворила насіння на функціональні інгредієнти, з яких виготовила рослинне м’ясо, котлети для гамбургерів та фрикадельки. Продукти також містять пшеничний...

Японці розробили спосіб як адаптували гранолу до мікробіому споживача. Тест можна зробити вдома.

Рецептура проста — багаторазове запікання цілих злаків та їх подрібнення. Вже у наші часи — приблизно у 1960-ті роки...

Український виробник корисних солодощів виходить на ринки США та Великої Британії

За останні три роки сукупний виторг вінницького виробника зріс у 2,5 рази, а у 2024 році перевищив 1,5 млрд...

Крафтові виробники, гаївки й лекторій: в Києві пройде 13-й фестиваль True&Local

Цього разу фестиваль присвячений «Гаївкам» — традиційним весняним пісням, які здавна символізують пробудження природи й прихід нового життя.Весняний настрій...

Смачна колаборація: «Яготинський» айран в мережі Döner Маркет

Співпрацю двох брендів, чиї автентичні продукти чудово доповнюють один одного, точно оцінять шанувальники стритфуду.  «Поєднання шаурми з айраном — це...

Дві українські компанії потрапили до списку номінантів Gulfood Innovation Awards 2025

З 17 до 22 лютого 2025 року в Dubai World Trade Centre (Дубай, ОАЕ) відбулася одна з найбільших світових...

Може вас зацікавити

Новий підсолоджувач не містить калорій та у 300 разів солодший за цукор

Підсолоджувач містить антиоксиданти з понад 20 фруктів, які легко...

Австрієць виготовив в Україні преміальний делікатес, якому дві тисячі років

Засновник бренду – австрійський бізнесмен Томас Бруннер, який у...

Сторічний бренд створив курятину в порошку, яка за хвилину перетворюється на м’ясо

Нова лінійка продуктів включає Plant-Based Chick’n, виготовлений лише з...

Технології переробки відходів: методи переробки та інноваційне обладнання

Вторинними називають ресурси, які після первинного використання можуть бути...

Вибір редактора
В продовження теми