Пломбір за крипту — виробники мікробного морозива переходять на блокчейн

Американська Brave Robot не менш хоробро входить у світ криптовалют. Днями компанія оголосила, що споживачі відтепер можуть оплачувати морозиво на ферментованій основі криптовалютою Bitcoin, Bitcoin Cash, DAI, Ethereum, Litecoin або USD Coin.

Здійснити крипто-платіж можна на веб-сайті Brave Robot. Для звичайних споживачів це стало можливо завдяки партнерству Brave Robot та Coinbase Commerce.

Морозиво Brave Robot виготовляється за технологією Perfect Day. Нагадаємо, що вона передбачає ферментування мікрофлори задля відтворення молочного білку.

Результат — молоко, морозиво та інші молочні продукти, що не мають тваринного походження, та цілком імітують традиційні продукти

«Оскільки мілленіали та покоління Z впроваджують децентралізовані валюти, а блокчейн стає одним з найбільш значних технологічних нововведень, Brave Robot з радістю інтегрує варіанти оплати криптовалютою для споживачів та дає доступ до безпечних онлайн-транзакцій через Coinbase Commerce», — йдеться в прес-оголошенні компанії.

Протягом останнього року криптовалюти не сходили з заголовків ЗМІ по всьому світу. Цьому посприяла комбінація захмарних цін (один біткойн коштував майже $65 тис. у квітні цього року) та волатильність (біткойн в липні впав до $29 тис. за монету, а потім підскочив до $46 тис.).

З огляду на це пропозиція Brave Robot виглядає трішки смішною. Криптовалюти, які сьогодні використовуються для оплати морозива, можуть неймовірно впасти або вирости в ціні всього за кілька днів.

Але незважаючи на бурхливу мінливість, криптовалюти являють абсолютно новий спосіб мислення про гроші. Так само як і мислення Brave Robot та Perfect Day щодо майбутнього молочного сегменту.

І, принаймні, цей трюк може допомогти зробити криптовалюту законним способом оплати. Тож насправді ця ідея дійсно має сенс.

Джерела: Brave RobotFacebook, The Spoon

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Задля довіри споживачів: нова фабрика 3D-друку м’яса демонструватиме процес наживо

Відвідувачі матимуть змогу побачити кожен етап створення продукту: від початку виробництва до етапу пакування, а також взяти участь у...

Багет без багів. Французька компанія представила мультиволоконний хліб

Над продуктом науково-дослідна група почала працювати у 2016 році разом з Жоелем Доре, експертом з мікробіотехніки Національного інституту агрономічних...

Вчені надрукували кальмарів з водоростей та відходів виробництва локшини

Отримані кільця кальмара вирізняються своїм вмістом білка. Їх можна смажити та споживати як справжні. Концепція з’явилася на тлі надмірного вилову...

Український винахідник створив технологію виробництва горіхової пасти, яка зберігається 2 роки

Як повідомляє Укрінформ, на переробку йде широкий перелік сировини — від горіхів до чорного кмину.Винахідник має авторські свідоцтва на...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Заморожену в азоті каву продають разом з канабісом

Кава та канабіс є саме тією “ідеальною парою”, яка...

Канабіс, дизайнерський буряк та розмариновий дим: харчові тренди 2025 року

Прогнози щодо тенденцій у харчуванні у 2025 році передбачають...

Виробник «Нашої Ряби» відкрив лабораторію для дослідів з їжею

В лабораторії експериментуватимуть студенти, науковці та викладачі. За допомогою...

Безалкогольне ігристе вино з канабісом знімає стрес і покращує настрій

Хоча напій не містить тетрагідроканабінолу (головного психоактивного компонента канабісу),...

В Україні варять шоколад із чорним часником – трохи кислий і нагадує чорнослив

“Смак, який не схожий ні на що, сподобається навіть...

Вибір редактора
В продовження теми