У Гонконзі з’явилася перша кулінарна академія для гуру веганської кухні

Гонконг відкрив першу Академію кулінарного мистецтва, яка буде спеціалізуватися виключно на веганській їжі.

spot_img

Нова кулінарна школа відкрита у співпраці з гігантом сектору нерухомості Great Eagle Group та призначена для шеф-кухарів ресторанів, фахівців у сфері гостинності та громадського харчування.

Тут проводитимуть навчальні курси з застосування рослинних інгредієнтів у приготуванні страв та прагнуть надихнути кухарів на зміну меню у великому місті.

Серед засновників академії — Green Monday, група, у активі якої налічується чимала кількість веганських аналогів традиційної їжі, в тому числі рослинна свинина OmniPork. Також до ініціативи долучилася продуктова мережа веганських продуктів Green Common і готельний конгломерат Great Eagle Group.

Автори проєкту прагнуть допомогти веганським стравам відкрити нові горизонти у жвавій харчовій промисловості Гонконгу

На першому уроці кулінарної школи студенти розглядали питання виробництва продуктів харчування та використання сільськогосподарських ресурсів. Потім їх навчили інноваційним прийомам та навикам, які допоможуть готувати й створювати нові страви з використанням рослинних альтернатив м’яса.

Далі кухарів навчатимуть принципам створення інноваційного меню на основі рослин та організації обідів за принципами рослинного харчування.

Девід Єнґ, засновник та генеральний директор компанії Green Monday, каже, що їх ініціатива має на меті створити «нову культуру обіду та харчування загалом, яка може полегшити глобальні кризи, включаючи зміну клімату, нестачу продовольства та здоров’я населення».

Раніше newfood.ua повідомляв, що продовольчий гігант вступив у веганську гру з новим рослинним меню.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

З ряски створили найстійкіший у світі білок. Він такий же, як яєчний

Лемна, відома як ряска, є прекрасним джерелом RuBisCO. У фотосинтезуючих рослин RuBisCO — це фермент, відповідальний за перший етап...

Український рітейлер навчить підприємців сучасному фудбізнесу. Є гранти

Про це все розкажуть на новому весняному курсі школи «Фудпросвіта», який стартує уже 11 травня. На учасників чекають інтенсивна програма...

Тістечка з чайних відходів знижують ризик ожиріння. Дослідження

Чай та кава відомі як джерела антиоксидантів, нерозчинної клітковини, незамінних амінокислот, цукру з низьким глікемічним показником, калію та кальцію.Однак...

Стартап створив перший ростер, який обсмажує каву радіохвилями

Кошти підуть на комерціалізацію розробки на ринку Північної Америки. CoffeeTech відкриває нову еру в кавовій індустрії з оборотом в $300...

Японська компанія видалила з яєць білок, який викликає алергію

Це досягнення є важливим кроком у розвитку харчової індустрії, оскільки алергія на яєчний білок є однією з найпоширеніших харчових...

В рослинне м’ясо із люпину, буряку та картоплі інвестували 30 млн євро

Завдяки цьому підходу компанія створила нове покоління смачних і корисних рослинних альтернатив м’яса, які задовольняють вимоги до смаку та...

Може вас зацікавити

Найцікавіші новинки серед веганських продуктів на світовому ринку

Рослинне харчування постійно набуває популярності — про це свідчить...

Біореактори під Гаагою стали вирощувати лабораторну свинину удвічі швидше, ніж раніше

Тепер від клітини до свинячої ковбаски проходить всього 4...

Вибір редактора
В продовження теми