У Гонконзі з’явилася перша кулінарна академія для гуру веганської кухні

Гонконг відкрив першу Академію кулінарного мистецтва, яка буде спеціалізуватися виключно на веганській їжі.

Нова кулінарна школа відкрита у співпраці з гігантом сектору нерухомості Great Eagle Group та призначена для шеф-кухарів ресторанів, фахівців у сфері гостинності та громадського харчування.

Тут проводитимуть навчальні курси з застосування рослинних інгредієнтів у приготуванні страв та прагнуть надихнути кухарів на зміну меню у великому місті.

Серед засновників академії — Green Monday, група, у активі якої налічується чимала кількість веганських аналогів традиційної їжі, в тому числі рослинна свинина OmniPork. Також до ініціативи долучилася продуктова мережа веганських продуктів Green Common і готельний конгломерат Great Eagle Group.

Автори проєкту прагнуть допомогти веганським стравам відкрити нові горизонти у жвавій харчовій промисловості Гонконгу

На першому уроці кулінарної школи студенти розглядали питання виробництва продуктів харчування та використання сільськогосподарських ресурсів. Потім їх навчили інноваційним прийомам та навикам, які допоможуть готувати й створювати нові страви з використанням рослинних альтернатив м’яса.

Далі кухарів навчатимуть принципам створення інноваційного меню на основі рослин та організації обідів за принципами рослинного харчування.

Девід Єнґ, засновник та генеральний директор компанії Green Monday, каже, що їх ініціатива має на меті створити «нову культуру обіду та харчування загалом, яка може полегшити глобальні кризи, включаючи зміну клімату, нестачу продовольства та здоров’я населення».

Раніше newfood.ua повідомляв, що продовольчий гігант вступив у веганську гру з новим рослинним меню.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Від нарізки до фритюрниці — 60 днів. Картоплю фрі обробляють вуглекислим газом, щоб зберігати без холодильника

Нью-йоркська компанія Farther Farms розробила технологію, яка може змінити спосіб зберігання та розподілу їжі. Використовуючи вуглекислий газ, вони знайшли спосіб...

Без вертольотів: Optimist створив безалкогольну горілку, джин та текілу

Одна з таких торгових марок, Optimist, розробила відразу три «спиртові» напої, що не містять алкоголю.Optimist позиціонує свій продукт як...

Українська компанія шиє товари з риб’ячої шкіри, яку купує у ісландських фермерів

«Уже розробили першу лінійку для чоловіків, і скоро вона з’явиться в продажі», — говорить Юлія Булгак, директор «Аквакультура України».Юлія...

Wildtype Foods відкриє перший у світі зал дегустації суші з лабораторної риби

Виробництво передбачає вирощування справжнього м’яса з живих клітин без використання традиційного розведення. Культивоване м’ясо не є веганським, проте позиціонується...

Стартап створив шкіру із відходів виробництва сидру. Із неї шитимуть брендові ранці

Beyond Leather Materials створює шкіру під назвою Leap, використовуючи яблучні відходи від європейського виробництва соку та сидру.  Альтернативна шкіра на...

У супермаркетах з’явилися низькокалорійні стейки, створені мікробами

Стейк, отриманий без участі тварин, продаватимуть у Швейцарії в мережі Coop та в Німеччині в REWE. Ферментований стейк має неповторний...

Може вас зацікавити

Швейцарський гігант Migros варить рослинні яйця з сої. Їх продаватимуть уже в листопаді

Це останнє доповнення до рослинної лінійки V-Love. Яйце під назвою...

АВК створила безглютеновий десерт зі зниженою калорійністю

«Ніжний злаковий бісквіт з натуральною вишневою начинкою та делікатною...

Вибір редактора
В продовження теми