У Гонконзі з’явилася перша кулінарна академія для гуру веганської кухні

Гонконг відкрив першу Академію кулінарного мистецтва, яка буде спеціалізуватися виключно на веганській їжі.

Нова кулінарна школа відкрита у співпраці з гігантом сектору нерухомості Great Eagle Group та призначена для шеф-кухарів ресторанів, фахівців у сфері гостинності та громадського харчування.

Тут проводитимуть навчальні курси з застосування рослинних інгредієнтів у приготуванні страв та прагнуть надихнути кухарів на зміну меню у великому місті.

Серед засновників академії — Green Monday, група, у активі якої налічується чимала кількість веганських аналогів традиційної їжі, в тому числі рослинна свинина OmniPork. Також до ініціативи долучилася продуктова мережа веганських продуктів Green Common і готельний конгломерат Great Eagle Group.

Автори проєкту прагнуть допомогти веганським стравам відкрити нові горизонти у жвавій харчовій промисловості Гонконгу

На першому уроці кулінарної школи студенти розглядали питання виробництва продуктів харчування та використання сільськогосподарських ресурсів. Потім їх навчили інноваційним прийомам та навикам, які допоможуть готувати й створювати нові страви з використанням рослинних альтернатив м’яса.

Далі кухарів навчатимуть принципам створення інноваційного меню на основі рослин та організації обідів за принципами рослинного харчування.

Девід Єнґ, засновник та генеральний директор компанії Green Monday, каже, що їх ініціатива має на меті створити «нову культуру обіду та харчування загалом, яка може полегшити глобальні кризи, включаючи зміну клімату, нестачу продовольства та здоров’я населення».

Раніше newfood.ua повідомляв, що продовольчий гігант вступив у веганську гру з новим рослинним меню.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Британська компанія з мільйонними продажами створила цільну баранину з королівської гливи

Wicked Kitchen запевняє, що її продукт є першим у своєму роді на ринку.Печеня з рослинної ягнятини з гранатовими зернами...

Coca-Cola випустила «розумну воду», дистильовану парою — з женьшенем та кульбабою

З моменту заснування у 1996 році бренд Smartwater спочатку зосереджувався на дистильованій воді без запаху з додаванням електролітів. Згодом розширився...

Штучний інтелект відтворив справжній жир грудного молока

Live Green веде діяльність у США, Чилі (де її було засновано), Сінгапурі та Індії (де знаходяться її науково-дослідні об’єкти...

Рослинна ковбаса Beyond Meat та «немолочна» моцарела на тісті з нуту — так виглядає піца майбутнього

Banza - бренд, котрий став першим комерційним виробником основи для піци з нуту. Зараз його лінійка корисних продуктів поповниться двома...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Ізраїльський стартап вирощує в лабораторії 700 грамів курячого жиру за раз. Це — найбільше у світі

Технологія стартапу побудована на платформі Peace of Meat, бельгійської...

Шоколад та кава з молекул — каліфорнійці створили інноваційні продукти

Поєднуючи нові та вже існуючі технології з «архітектурою їжі»,...

Вибір редактора
В продовження теми