Сакральна компанія з Одеси створює «живі» пасти з українського мигдалю та конопель

Одеська компанія AUMi єдина в Україні виготовляє «живу» горіхову пасту з мигдалю, в тому числі — українського.

В основі унікальної технології — обсмажування горіхів у потоці гарячого повітря протягом всього лише 180 секунд. Як пояснює виробник, саме це дає можливість домогтися неперевершеного смаку.

«Всі горіхи закуповуємо безпосередньо у виробників або імпортерів: офіційно, з повним пакетом документів. Наша перевага у тому, що ми використовуємо тільки якісну сировину — цілі свіжі горіхи від надійних постачальників, а не подрібнені окислені залишки або стружку», — діляться в компанії.

В складі паст —100% перетертого горіху, без жодних добавок

Окрім мигдальних паст AUMi створює фісташкову, арахісові, кокосову, пасту з фундуку, кеш’ю, з волоського горіха, з насіння гарбуза, насіння соняшнику і навіть насіння конопель.

Збут зорієнтований як на сегмент B2B, так і в ритейл. Зокрема, виробник співпрацює з супермаркетом Good Wine, ТД «Вегетус», ТОВ «Таврія В», Fozzy Group, Rozetka тощо.

Впроваджується система аналізу ризиків HACCP.

Також в асортименті — основи для рослинного молока.

AUMi створила повний замкнутий цикл виробництва — відбір горіхів, чистка, обсмажування, помел, введення інгредієнтів, розфасовка продукції.

Потужності компанії дозволяють виробляти кілька тонн горіхової пасти на добу

«Назва бренду походить від слова AUM (ОМ) — сакральний звук, початкова мантра, «слово сили», — пояснюють в компанії.

А своєю місією бачать робити прості і смачні продукти, встановлюючи високі стандарти для себе та постачальників.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У ресторанах з’явилася перша рослинна ягнятина, яка смачніша за спражнє м’ясо

Стартап запевняє, що йому вдалося відтворити смак і текстуру баранячого м’яса завдяки фірмовій суміші гороху та білку. Ягнятина вийшла соковита...

В’єтнамці створили унікальні соломинки для напоїв, які після використання можна з’їсти

Вони не містять пластику, паперу та металу, є гігієнічними, екологічними і компостуються.Наразі існує значна кількість рішень, які можна використовувати...

М’ясний гігант побудує завод з переробки комах на білки та жири

Tyson Foods купує міноритарну частку в компанії. Фінансові деталі угоди не розголошуються.Разом з Protix м’ясний гігант побудує в США...

Добрі гени: ТОП-5 тенденцій, які формуватимуть інновації у світі їжі

Якщо торік головною тенденціїєю  у сфері харчових продуктів була безпека, то у 2021-му на передній план вийдуть технології. У...

Дніпровська пивоварня MOVA випускає власну версію Ukrainian Golden Ale

Це перший сорт, представлений у межах нової мистецької лінійки MOVA ART."У нашої країни не існувало свого власного стилю пива...

Лієв Шрайбер та Євген Гудзь спекли великодній хліб із борошна з розмінованого поля

Пшеницю, з якої була виготовлена ​​ця паска, зберіг фермер із північної частини області, що потерпала від постійних обстрілів. Вироблене...

Виробник соків «Коник» та співзасновниця Young Business Club запускають виробництво крафтового сидру

Очікується, що продукт з'явиться на полицях мережі «Сільпо» до кінця квітня. У планах — експорт та завоювання до 80%...

Alviva Group виводить на ринок нову категорію хліба під брендом «Київхліб»

Продукцію з нової категорії виготовляють на підприємстві ТОВ «Український пекарний дім» у місті Біла Церква Київської області. Сума інвестицій...

Може вас зацікавити

На полицях супермаркетів з’являється чорна та червона ікра із водоростей

Голландський виробник Cavinoir створив два таких продукти на рослинній...

Сири від “морозостійких корів” можуть представити Україну на World Cheese Awards

Така система утримання широко застосовується в американському штаті Айдахо,...

На Тижні моди в Парижі покажуть унікальну куртку, яка працює від пива

У тропічну спеку куртка буде охолоджувати її власника, що...

Розробники створили інноваційні продукти зі складових, які використовувалися в аюрведі

Веганські суміші Toodaloo не містять ГМО, глютену, молочних продуктів,...

Коктейль з левовою гривою. Енергетичний шот на травах та грибах знижує стрес та навіть вагу

Енергетичний напій виготовляється на рослинній основі та має смак...

Вибір редактора
В продовження теми