Сакральна компанія з Одеси створює «живі» пасти з українського мигдалю та конопель

Одеська компанія AUMi єдина в Україні виготовляє «живу» горіхову пасту з мигдалю, в тому числі — українського.

В основі унікальної технології — обсмажування горіхів у потоці гарячого повітря протягом всього лише 180 секунд. Як пояснює виробник, саме це дає можливість домогтися неперевершеного смаку.

«Всі горіхи закуповуємо безпосередньо у виробників або імпортерів: офіційно, з повним пакетом документів. Наша перевага у тому, що ми використовуємо тільки якісну сировину — цілі свіжі горіхи від надійних постачальників, а не подрібнені окислені залишки або стружку», — діляться в компанії.

В складі паст —100% перетертого горіху, без жодних добавок

Окрім мигдальних паст AUMi створює фісташкову, арахісові, кокосову, пасту з фундуку, кеш’ю, з волоського горіха, з насіння гарбуза, насіння соняшнику і навіть насіння конопель.

Збут зорієнтований як на сегмент B2B, так і в ритейл. Зокрема, виробник співпрацює з супермаркетом Good Wine, ТД «Вегетус», ТОВ «Таврія В», Fozzy Group, Rozetka тощо.

Впроваджується система аналізу ризиків HACCP.

Також в асортименті — основи для рослинного молока.

AUMi створила повний замкнутий цикл виробництва — відбір горіхів, чистка, обсмажування, помел, введення інгредієнтів, розфасовка продукції.

Потужності компанії дозволяють виробляти кілька тонн горіхової пасти на добу

«Назва бренду походить від слова AUM (ОМ) — сакральний звук, початкова мантра, «слово сили», — пояснюють в компанії.

А своєю місією бачать робити прості і смачні продукти, встановлюючи високі стандарти для себе та постачальників.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Відомий виробник піци створив до свят вино із помідорів

Це – лімітований напій, виготовлений із соковитих помідорів з додаванням базиліку, що відтворює смакові відчуття, асоційовані з піцою.Tomato Wine...

Українські жінки можуть отримати до 1,3 млн грн на крафтове виробництво їжі

На відновлення бізнесу, розширення виробництва товарів та послуг, розвиток нових напрямків USAID планує надати близько 100 грантів на суму...

Інвестори вкладаються у ферментований білок. Кількість угод зросла на 40%

Водночас зниження середнього розміру угоди контрастує зі зростанням кількості інвестицій. У звітному періоді було укладено 268 угод, що на...

Лабораторія «win-win» створила преміум-шоколад за допомогою бродіння

Замість какао-бобів засновники Food Labs підприємець Ахрум Пак та науковець Джонні Дрейн додають у солодощі ферментований ячмінь та плоди...

Понад 1600 малозабезпечених літніх людей у Києві отримали продуктові набори за підтримки Corteva Agriscience та GlobalGiving

Завдяки цьому гранту було закуплено продуктові набори, які в зимовий період напередодні новорічних свят передали понад 1600 літнім киянам,...

Nestlé планує інвестувати 9,5 млрд грн у 2025 році в модернізацію бізнесу в Україні

Компанія Nestlé має намір у 2025 році вкласти 8 млрд грн у розвиток своєї комерційної діяльності в Україні, зокрема...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Може вас зацікавити

Пиво та сидр займають понад 90% обсягу на ринку слабоалкогольних напоїв в Україні – дослідження

Моніторинг ринку слабоалкогольних напоїв в Україні свідчить про значні...

$80 млрд до 2030 року: веганська їжа стає рутинним перекусом, ринок подвоюється

Зараз ця категорія оцінюється в $44,02 млрд.   З 2022 р....

Шоколад із грибами замість цукру ввійшов у десятку найкращих снеків

Для цього Macalat додав у шоколадні плитки особливий інгредієнт...

У Південній Кореї варять за спеціальною технологією пармезан із вівса

Використовуючи власну запатентовану технологію, яка імітує традиційний спосіб старіння...

Вибір редактора
В продовження теми