Сакральна компанія з Одеси створює «живі» пасти з українського мигдалю та конопель

Одеська компанія AUMi єдина в Україні виготовляє «живу» горіхову пасту з мигдалю, в тому числі — українського.

В основі унікальної технології — обсмажування горіхів у потоці гарячого повітря протягом всього лише 180 секунд. Як пояснює виробник, саме це дає можливість домогтися неперевершеного смаку.

«Всі горіхи закуповуємо безпосередньо у виробників або імпортерів: офіційно, з повним пакетом документів. Наша перевага у тому, що ми використовуємо тільки якісну сировину — цілі свіжі горіхи від надійних постачальників, а не подрібнені окислені залишки або стружку», — діляться в компанії.

В складі паст —100% перетертого горіху, без жодних добавок

Окрім мигдальних паст AUMi створює фісташкову, арахісові, кокосову, пасту з фундуку, кеш’ю, з волоського горіха, з насіння гарбуза, насіння соняшнику і навіть насіння конопель.

Збут зорієнтований як на сегмент B2B, так і в ритейл. Зокрема, виробник співпрацює з супермаркетом Good Wine, ТД «Вегетус», ТОВ «Таврія В», Fozzy Group, Rozetka тощо.

Впроваджується система аналізу ризиків HACCP.

Також в асортименті — основи для рослинного молока.

AUMi створила повний замкнутий цикл виробництва — відбір горіхів, чистка, обсмажування, помел, введення інгредієнтів, розфасовка продукції.

Потужності компанії дозволяють виробляти кілька тонн горіхової пасти на добу

«Назва бренду походить від слова AUM (ОМ) — сакральний звук, початкова мантра, «слово сили», — пояснюють в компанії.

А своєю місією бачать робити прості і смачні продукти, встановлюючи високі стандарти для себе та постачальників.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Китайський уряд інвестує у розробку альтернативного м’яса на фоні чуми свиней

Попередні одержувачі подібних фінансових асигнувань у Китаї включали розробників сонячних панелей та виробників електромобілів, і згодом стали світовими лідерами...

«Електронний ніс» визначатиме свіжість м’яса без відкриття упаковки

У якості рецептора «електронного носа» виступає спеціальний штрих-код, які з’являються під час зберігання м'ясних продуктів, у процесі їхнього розпаду....

Ні риби, ні м’яса: поставки рослинної яловичини до ресторанів зросли на 80%

Про це свідчать дані американської The NPD Group, яка оцінювала динаміку у порівнянні з аналогічним місяцем 2020 року, коли...

Кава проти ковіду: тепер її можна зварити прямо зі смартфону

Компанія Keurig Commercial придумала, як безпечно готувати каву для тих співробітників, яким необхідно відвідувати робочі місця під час пандемії...

Рік із Glovo: що і як замовляли користувачі у 2024 році 

У грудні 2024 року глобальний Glovo перетнув позначку в 1 мільярд замовлень з моменту заснування компанії майже 10 років...

Кока-Кола дарує 1,5 млн пляшок напою сім’ям, що опинилися в складних ситуаціях

Ініціатива спрямована на підтримку родин, що опинились у складних життєвих обставинах, багатодітних сімей, внутрішньо переміщених осіб, людей похилого віку,...

Які заклади харчування в Україні заробили найбільше і як змінилася галузь?

Аналітики YC.Market дослідили динаміку в сегменті ресторанних послуг в Україні та з’ясували, що чистий дохід ресторанного бізнесу в Україні...

«Молочний альянс» та Українська молочна компанія спільно з БФ «Управляй Майбутнім» передали молочну продукцію польовому госпіталю

Група компаній «Молочний альянс», Українська молочна компанія та БФ «Управляй Майбутнім» об'єднали зусилля для підтримки українських захисників, які перебувають на лікуванні у Головному...

Може вас зацікавити

Як нейротехнології та штучний інтелект змінюють харчову індустрію та раціон

Штучний інтелект (ШІ) у харчовій індустрії змінює підхід до...

З рослини зі спаржевих виготовили лінійку слабоалкогольних столових вин

AgaVida — тонко-солодке, злегка шипуче вино, виготовлене з агави...

Лабораторію сенсорного аналізу МХП прийняли до Європейської мережі з сенсорного аналізу (ESN)

Лабораторія сенсорного аналізу Кулінарного центру МХП успішно пройшла процедуру...

Шовкопряди, черв’яки та коники: 16 видів комах погодили для вживання у їжу

Серед комах, які визнані безпечними для споживання людьми, є...

Вибір редактора
В продовження теми