Італійські шеф-кухарі створили преміум-корм для людей. У кубиках.

Американський стартап SquarEat разом з італійськими шеф-кухарями створили готову до вживання їжу у квадратиках з природним тривалим терміном зберігання.

«Наші кубики — на 100% справжня їжа. Смак і консистенція схожі на звичайну їжу», — пояснює Марія Лаура Вакафлорес, головний маркетинговий директор та співзасновниця компанії.

SquarEat розробила 30 різних смаків, проте спочатку випустить 15: курка, яловичина, лосось, морський окунь, рис басматі, батат, кіноа, брокколі, кабачки, веганський бургер, шоколадні млинці, фундук, арахіс та фісташки.

Кубики можна вживати як самостійні страви, так і використовувати у якості інгредієнтів. Або доповнювати звичний прийом їжі.

Споживачі можуть обирати міні-набори з чотирьох кубиків по 50 грамів, або великі порції, що налічують шість кубиків.

Технологія виробництва кубиків передбачає, що обладнання одночасно може обробити лише один інгредієнт. При цьому SquarEat використовує принцип термічного шоку, що запобігає втраті поживних речовин та значно подовжує термін зберігання.

Ця техніка потребує спеціальних морозильних камер, які за годину значно знижують температуру продуктів — до близько -20 градусів за Цельсієм.

Стартап уже зібрав $350 тис. від засновників та інвесторів та розпочав краудфандингову кампанію на платформі Wefunder, щоб зібрати додаткові $700 тис., які планують використати на масштабування виробництва, збільшення асортименту та популяризації своєї розробки.

Досі були створені кубики для приготування кави та чаю від Coca-cola та ароматизовані кубики для води Microdrink.

Кубики ж від SquarEat можуть замінити повноцінний прийом їжі.

Джерело: Food Ingredient First

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Схожі теми

Олексій Коваленко, засновник бренду «Епікур» про те, як заробити репутацію і гроші на філософії щастя

Навіть у повсякденному житті ця людина носить одяг корпоративного зеленого кольору. Взяти у нього інтерв'ю досить важко — тиждень...

Смачні і соковиті креветки тепер штампують із крохмалю, ламінарії та пшениці

Пропозицій на ринку стає дійсно багато, і вони набувають гарної текстури – соковитої та ситної.Одним із найкращих зразків на...

Українці роблять унікальне вино за ритмами планет, з дикими дріжджами та характером ґрунту

Винороб та власник Biologist Ігор Петренко понад 4 роки займається вивченням біодинамічного підходу та має виноградники у Лісниках та...

Шоколадний гігант розробив інноваційну упаковку, яка контролюватиме розмір порцій продукту

Упаковка дозволить споживати її вміст невеликими порціями: з’ївши пів плитки шоколаду, її можна легко скрутити за запечатати заново. Інноваційна упаковка...

Дві третини м’яса та молока до 2050 року замінять альтернативні продукти — дослідження

Згідно з дослідженням британської екологічної благодійної організації та аналітичного центру Green Alliance, альтернативна білкова промисловість може стати ключем до...

Найбільша інвестиція в альтернативне м’ясо — $0,4 млрд отримали стейки з грибів

Загальна сума інвестицій у стартап з моменту заснування сім років тому складає $365 млн “Ми використаємо фінансування для різноманітних цілей,...

Може вас зацікавити

Поляки створили шоколад із верблюжого молока і привчатимуть до нього Європу

«Верблюже молоко підходить для людей з непереносимістю лактози, цукровим...

Вибір редактора
В продовження теми