Японка та американець створили молоко із кабачка — з вітаміном С та залізом

Один з найбільших виробників лютикових кабачків Нової Зеландії виготовляє рослинне молоко з плодів, котрі втратили товарний вигляд.

На сьогодні вже нікого не здивуєш мигдальним, вівсяним чи соєвим молоком. Більш того, шведи створили молоко з картоплі, яке приємне на смак, та досить добре збивається у пінку для ідеального латте.

Хоук Шейн Ньюман, один з провідних фермерів, що вирощує кабочу — японський сорт кабачків у партнерстві з шеф-кухарем Сачі Номурою, котрий створив перше у світі молоко з авокадо випустили на ринок інноваційний продукт — кабочамілк.

Сачі Номура

Кабочамілк є повністю веганським, не містить штучних ароматизаторів та барвників, без ГМО та холестерину

Таке молоко можна зберігати при кімнатній температурі, воно багате клітковиною, залізом, вітамінами С, А та бета-каротином.

Хоук Шейн Ньюман

На виробництво кабочамілк йдуть продукти нижчої категорії або такі, що втратили товарний вигляд і в іншому випадку вони пішли б у відходи.

Компанія працює над експортом кабачкового молока до Японії та Кореї, а зважаючи на те, що Нова Зеландія є одним з найбільших експортерів кабочі до цих країн, ймовірно Kabochamilk може отримати доступ до понад 5 тис. азіатських роздрібних торгових точок.

Наразі продукція вже доступна в елітних мережах магазинів Японії.

Джерело: Food Ingredients First, Kabochamilk 

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Borys Shestopalov, HD Group, GFS Shareholder, On National Accelerator to Make Ukraine a Major Player in Global Food Market

Boris Shestopalov is a foodtech evangelist. He represents the generation of business people who create new meanings in seemingly...

Danone у Північній Америці випустила рослинний йогурт для дітей

Як зазначають у компанії, йогурт Silk Kids Almondmilk Yogurt Alternative містить на 25% менше цукру, ніж звичайні ароматизовані йогурти....

Вчені відкрили нові види рослин, які можуть замінити какао

Це відкриття може стати ключем до створення стійких до кліматичних змін видів шоколаду.Досліджуючи різноманіття роду Theobroma, вчені виявили нові...

Шведи знайшли спосіб зробити зерно таким же поживним, як м’ясо

Цей прорив допомагає вирішити одну з основних проблем рослинної дієти — низьку біодоступність мінералів у рослинній їжі, порівняно з...

Як змінився ресторанний ринок України у 2024 році — дослідження

Виторг закладів громадського харчування України у 2024 році зріс на 10% у порівнянні з 2023 роком, середній чек —...

«Чорноморка» запускає автомати для продажу устриць

У січні в столичному ТРЦ Respublika Park відкриється новий ресторан «Чорноморка» з новою послугою — автоматом з устрицями.У компанії...

Співвласник «Галі Балуваної» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі

Володимир Матвійчук, співвласник мережі магазинів заморожених страв «Галя Балувана» запустив перший Multicook з фастфудом MultiBar у Лос-Анджелесі. Про це...

Дослідження: ринок кормів для домашніх тварин відновився і зростає

Глобальне зростання pet foodСвітовий ринок кормів для домашніх тварин швидко зростає. За оцінками Mordor Intelligence, у 2024 році його...

Може вас зацікавити

Упаковка з олією тасманійського перцю значно подовжує зберігання продуктів

Упаковка створюється з використанням протимікробних препаратів рослинного походження, щоб...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується...

Водорості зі зміненими генами виробляють продукт, схожий на справжнє м’ясо

Отримані волокнисті нитки будуть використовуватися в рослинному м’ясі або...

Каву в біореакторі можна виростити за місяць: смак та запах не відрізняється

Протягом серії досліджень вчені вивчали технологію створення кави без...

Вибір редактора
В продовження теми