Винахідник латте та еспресо у вигляді плиток шукає інвестора. Маск на підході?

Каліфорнієць створив крафтові шоколадно-кавові батончики, де замість какао використовує каву.

Javacolate виготовляється з какао-масла ручної роботи зі смаком кави та представлений двома різновидами: з кофеїном «Jump» та без — «Gentle».

Десерт Javacolate представлений у вигляді батончиків по 3 унції (приблизно 85 гр) — «Gentle», та індивідуально запакованими маленькими квадратиками по ½ унції (приблизно 14гр) — «Jump».

Кожен квадратик кавової шоколадки містить близько 20 мг кофеїну, що еквівалентно четверті чашки насиченої кави.

На сьогодні існує п’ять крафтових видів «каволаду».

Еспресо за смаком нагадує чорний шоколад. Він не містить молока, повністю веганський, темний, насичений та ніжно-солодкий.

Капучино містить в основі суміш еспресо, покритий солодким кремовим шаром, що нагадує білий шоколад, з домішкою олії кориці.

Американо створений на кшталт молочного шоколаду

Ванільний латте — більш вершковий, ніж американо з ванільним ароматизатором.

Горіховий латте створений аналогічно ванільному з додаванням фундука.

Наразі Javacolate збирає фінансування на Kickstarter та у разі успішної кампанії планує удосконалити своє виробництво, починаючи з заміни обладнання більш професійним, автоматизації виготовлення упаковочного матеріалу та створення дегустаційних боксів.

Серед інших, не менш важливих планів — до початку наступного року продавати свій продукт невеликим місцевим приватним підприємствам поки що без широкомасштабної роздрібної торгівлі.

Нагадаємо, що раніше швейцарським вченим вдалося виростити справжній шоколад у біореакторі.

Джерело: Kickstarter, Javacolate

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

У Гонконзі з’явилася перша кулінарна академія для гуру веганської кухні

Нова кулінарна школа відкрита у співпраці з гігантом сектору нерухомості Great Eagle Group та призначена для шеф-кухарів ресторанів, фахівців...

Суші з риби трирічної витримки: в Японії відродили 400-річний рецепт

У невеликому автентичному магазинчику з власним виробництвом протягом 18 поколінь виготовляють унікальну рибну закуску нарезуші — ферментовані суші.Загальновживані нарезуші...

Європейські компанії об’єднуються, щоб здешевити вирощування морепродуктів в лабораторії

Здешевлення поживного середовища, яке займає основну частку собівартості альтернативного білку (від 50 до 90%), є метою обох компаній у...

Виробники кольорових веганських котлет створили солодкий бургер для сніданку

Американська компанія Actual Veggies розробила солодкий бургер для сніданку з бананом, чорницями та асаї, щоб «розпочати день у більш...

Один завод замінить 30 тис. корів: інвестори вкладають шалені гроші в їжу з мікробів

Компанія очікує отримати дозвіл на нову їжу від ЄС до 2026 року. Завод буде побудований у 2025-му.Останній раунд фінансування...

Новий кулінарний рекорд України встановили в «Музеї Їжі» від родини брендів МХП

Попередньо замариновані курячі гомілки смажили на 30 мангалах досвідчені кухарі. Процес підготовки та грилювання зайняв понад чотири години. Контролювали...

Може вас зацікавити

Samsung випустив холодильник, який будить власника і сам замовляє продукти

Відтепер, окрім голосового асистента від Samsung — Bixby, холодильник...

Стартап створив веганський корм для котів, який запобігає раку

Нові рослинні ласощі для котів від Cult Food Science...

Вибір редактора
В продовження теми