Продовольчий гігант з мільярдною капіталізацією вступає у веганську гру

Найбільша у світі харчова компанія Nestlé доєдналася до веганського тренду, стартувавши з доставкою готових страв.

Бренд Nestlé Freshly анонсував меню Purely Plant, яке містить шість нових позицій для тих, хто споживає виключно рослинну їжу.

«Ми раді запропонувати клієнтам зручний спосіб включити мінімально оброблені страви на рослинній основі у своє повсякденне життя», — сказав Майк Вайстрах, засновник та генеральний директор компанії.

Дотримуватися рослинної дієти можна не жертвуючи смаком, додав він

Nestlé придбала бренд Freshly у 2020 році. Зараз Freshly доставляє одного мільйона страв на тиждень.

Нова лінійка веганських страв включає бургери на рослинній основі Rainbow Harvest з липким морквяним джемом, літнє овочеве соте, бурріто сальса-верде з рослинними крихтами, карі з індійськими спеціями та фалафель.

Усі вони будуть доступні для замовлення через веб-сайт Freshly вже цього місяця.

«Для багатьох людей їжа без м’яса — це взагалі не їжа, але все більша кількість із нас вибирає, щоб їсти її рідше. Це можна розглядати як частину флексітаристської дієти, яка є і здоровішою, і кращою для планети», — ділиться своєю думкою Майк Вайстрах.

Nestlé також запустила опитування на своєму сайті щодо вживання рослинної їжі. У компанії говорять, що все більше споживачів приймають «виклик і різноманітність, пов’язані з регулярним приготуванням страв на рослинній основі, не відчуваючи тиску у своєму рішенні відмовитися від м’яса».

Нагадаємо, раніше Nestlé об’єдналася з ізраїльською Future Meat Technologies для розробки продуктів з лабораторного м’яса.

Джерело

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Стартап із Кембриджа створить промислові біореактори для вирощування «лабораторного» м’яса

Генеральний директор стартапу Джек Рейд вважає, що існуючі зараз установки біореакторів для вирощування клітинного м’яса є недостатньо продуктивними.Вони розроблені...

Сінгапурський виробник продає закуски із стародавніх зерен, що покращують психіку

Флагманські закуски Zenko виготовляються з «стародавніх зерен»: сорго та махани — насіння квітки водяної лілії.Махану збирають, сушать на сонці...

Вчені розробили із кавової гущі на 30% міцніший бетон

Метод називається піроліз і спрямований на перенаправлення більшості відходів кави замість звалищ на використання в будівельних проєктах. З відходів кавової...

Куряче м’ясо, вирощене в лабораторіях, вперше допущено до продажу

На відміну від таких стартапів як Beyond Meat і Impossible Foods, які розробляють рослинні аналоги м'ясних продуктів, намагаючись досягти...

Danone, Michelin та Crédit Agricole будують платформу для створення їжі з грибків та бактерій

Цей новий центр зосередиться на точному бродінні — передовій технології виробництва сталих альтернатив продуктам тваринного та викопного походження.Точне бродіння...

«Попри війну в Україні та інфляцію»: стартап зробив із грибів сир та шукає інвесторів

Сири виготовлені за допомогою новітньої технології MycoVeg, яка комбінує грибну біомасу з ферментованими овочами. Дегустатори високо оцінили кремовість продуктів, описуючи...

Може вас зацікавити

Сто грамів для Вертера. Робот-баріста з комп’ютерним зором уже здатний замінити людину

Роботів-баристів зараз не бракує. Свої розробки виводять на ринок...

Українці почали пити в 14 разів більше рослинного молока: домінує вівсяне й соєве

Ринок рослинного молока в Україні сформувався відповідно до світових...

Вибір редактора
В продовження теми