Компанія австралійського серфера робить з цукрової тростини та коноплі взуття

Компанія з виготовлення повсякденного взуття UGG представила нову вегетаріанську вуглецево-нейтральну лінійку взуття Plant Power Collection.

Взуття створене з відновлювального цукрової тростини, каучуку Hevea, натуральної коноплі та TENCEL Lyocell. Всі ці матеріали мають низький вуглецевий слід.

«Потім ми компенсуємо невелику залишкову кількість викидів вуглецю, щоб вийти на нейтральний рівень, при тому не поступаючись стилю», — пишуть на сайті компанії.

Пухнасті сандалі мають підошву SugarSole, виготовлену з цукрової тростини. Вона швидко росте та живиться дощовою водою.

Пух створюють з використанням TENCEL Lyocell, отриманої з деревної маси, яка потім перетворюється на регенеровані целюлозні волокна. Дерева вирощуються на фермах, що сертифіковані Радою з управління лісами (FSC) та Програмою підтримки сертифікації лісів (PEFC).

Колекція також пропонує унісекс Neumel Natural, облицьований деревною масою та з підошвами з LACTAE HEVEA. Вони представлені невеликою партією.

Підошва, виконана вручну, виготовляється з латексу, зібраного з каучукового дерева Hevea, що не потребує вирубки лісів. Верх створений з суміші 45% коноплі та 55% бавовни.

Лінійка вже доступна на сайті за ціною від $110 за пару

Стійке взуття набирає обертів та бренди оголошують про нові продукти та лінійки. Взуттєва компанія Ccilu представила чоботи з відпрацьованої кавовою гущі, а французький бренд МоЕа створив кросівки з кукурудзи, винограду та кактусів.

Компанію у 1978 році заснував Брайан Сміт — австралійський серфер, який переїхав до Каліфорнії.

Джерело: Green Queen, UGG

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Рослинне морозиво б’є рекорди — пандемія та параноя підштовхують попит

Категорія морозива традиційно характеризується ​​поблажливістю з боку споживачів. Тим не менш, наразі вона є осередком сплеску досі небачених пропозицій,...

Продовольчий гігант: яскраві кольори та смаки зруйнують кордони на ринку їжі

Це – яскраві кольори, економічні пропозиції, цілісне самопочуття від споживання продуктів та місцеві смаки. Висновки об’єднали штучний інтелект з аналізом...

Британці з найпопулярнішої каші українців зробили чай

Гречка є безглютеновим продуктом, який містить низку важливих поживних речовин, включаючи білок та особливо клітковину, що є її основним...

Польська компанія створила м’ясо із конопель та просить не асоціювати його з каннабісом

Hempeat перетворила насіння на функціональні інгредієнти, з яких виготовила рослинне м’ясо, котлети для гамбургерів та фрикадельки. Продукти також містять пшеничний...

У Франції почали шити люксові сумки зі шкіри, вирощеної із клітин

Шляхом нового фінансування компанія планує збільшити команду та розробити обладнання для масштабування виробництва.Faircraft базується в Парижі й вже працює...

Чорна піца та рожевий багет: як «Сільпо» додає кольору Чорній п’ятниці

Мережа супермаркетів «Сільпо» вирішила додати фарб Чорній п’ятниці та запропонувати альтернативу традиційному шопінг-хаосу. З 23 по 30 листопада «Сільпо»...

Сирна «Корона» та кульки у чорному перці — українські сири, які визнав світ

5 листопада в Португалії, місті Візеу, офіційно завершився міжнародний сирний конкурс World Cheese Awards 2024. Цього року на конкурсі...

Тренди у споживанні м’яса в Україні: виклики та перспективи

У сучасному світі м’ясна індустрія зазнає значних змін під впливом соціальних, економічних і технологічних факторів. Споживчі вподобання змінюються разом...

Може вас зацікавити

Молоко, м’ясо, яйця та морепродукти з пробірки: в США будують конвеєр для їжі майбутнього

Великий завод планується запустити у 2025 році. Він буде...

Найкращі джерела кальцію: ТОП-10 продуктів для підтримки кісткової системи

Здоров'я кісткової системи – ключовий аспект людського благополуччя. Існує...

Nestl’e запускає продуктову лінійку «Mivina» в преміум-сегменті

Як свідчать результати досліджень споживчих уподобань, тенденції та споживчі...

Продажі рослинного м’яса зросли у півтора рази, але споживачі хочуть різноманітності

Аналіз показує, що промисловість рослинного м’яса розвивається, незважаючи на...

Вибір редактора
В продовження теми