Компанія австралійського серфера робить з цукрової тростини та коноплі взуття

Компанія з виготовлення повсякденного взуття UGG представила нову вегетаріанську вуглецево-нейтральну лінійку взуття Plant Power Collection.

Взуття створене з відновлювального цукрової тростини, каучуку Hevea, натуральної коноплі та TENCEL Lyocell. Всі ці матеріали мають низький вуглецевий слід.

«Потім ми компенсуємо невелику залишкову кількість викидів вуглецю, щоб вийти на нейтральний рівень, при тому не поступаючись стилю», — пишуть на сайті компанії.

Пухнасті сандалі мають підошву SugarSole, виготовлену з цукрової тростини. Вона швидко росте та живиться дощовою водою.

Пух створюють з використанням TENCEL Lyocell, отриманої з деревної маси, яка потім перетворюється на регенеровані целюлозні волокна. Дерева вирощуються на фермах, що сертифіковані Радою з управління лісами (FSC) та Програмою підтримки сертифікації лісів (PEFC).

Колекція також пропонує унісекс Neumel Natural, облицьований деревною масою та з підошвами з LACTAE HEVEA. Вони представлені невеликою партією.

Підошва, виконана вручну, виготовляється з латексу, зібраного з каучукового дерева Hevea, що не потребує вирубки лісів. Верх створений з суміші 45% коноплі та 55% бавовни.

Лінійка вже доступна на сайті за ціною від $110 за пару

Стійке взуття набирає обертів та бренди оголошують про нові продукти та лінійки. Взуттєва компанія Ccilu представила чоботи з відпрацьованої кавовою гущі, а французький бренд МоЕа створив кросівки з кукурудзи, винограду та кактусів.

Компанію у 1978 році заснував Брайан Сміт — австралійський серфер, який переїхав до Каліфорнії.

Джерело: Green Queen, UGG

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Консервант, який видобули два століття назад, став головним інгредієнтом веганського майонезу

У виробництві Vesa використовує лише один консервант — сорбат калію. Це — консерват рослинного походження, який вперше видобули у...

У бельгійських вафлях замінили вершкове масло на жир з комах

«Жир на основі комах є стійкою та здоровою альтернативою вершковому маслу. Коли менше половини вершкового масла замінюють жиром комах,...

Новозеландці створили безалкогольні джин, віскі та ром — не дають сп’яніти, але настрій піднімають

У компанії стверджують, що їхній безалкогольний джин, ром і віскі викликають у споживачів відчуття, як після вживання алкогольних напоїв,...

Сінгапурський стартап перетворить відходи соєвого молока на рослинне м’ясо

Завдяки підтримці інвесторів та урядових агенцій, компанія наразі займається облаштуванням виробничих потужностей.За словами співзасновника Деріла Пека, Jiro-Meat має намір...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Заморожену в азоті каву продають разом з канабісом

Кава та канабіс є саме тією “ідеальною парою”, яка...

Рослинний пармезан та копчена гауда дістались Еміратів. Веганські сири там — рідкість

Компанія розпочала міжнародну експансію минулого року, стартувавши продажі в...

Вибір редактора
В продовження теми