Відомий навігатор Waze маркуватиме на картах, де купити залишки ресторанної їжі

Too Good To Go оголосила про партнерство з навігаційною платформою Waze задля того, аби спільно продовжити боротьбу з харчовими відходами.

Too Good To Go це програма, що з’єднує користувачів із магазинами та ресторанами, які мають непродані надлишки їжі, та пропонує їх за зниженою ціною.  

Партнерська ініціатива отримала назву Waze for Good і триватиме протягом всього  серпня. 

У додатку Waze на карті буде нанесена сотня компаній-партнерів Too Good To Go у районах метро Вашингтона, Сіетла, Нью-Йорка, Філадельфії та Портленда. 

Список популярних магазинів включатиме Just Salad, La Colombe, Juice Press, PLNT Burger, Café d’Avignon тощо.

Користувачі Waze побачать на карті спеціальні відмітки партнерів Too Good To Go. Натиснувши на них, можна отримати інформацію про бізнес та ініціативу. Партнери-учасники Waze for Good запропонують «сумки-сюрпризи» з їжею вартістю $3,99–5,99 кожна, які можуть забрати користувачі додатку. 

Раніше Too Good To Go співпрацювала також із JOKR, мережею примарних продуктових магазинів, щоб запропонувати подібні пакети-сюрпризи з залишками їжі по $5.

Це особливо актуально, адже 40% харчових відходів в Америці продукують саме ресторани, продуктові магазини та компанії, що їх обслуговують. 

Too Good To Go це одна з небагатьох компаній, яка зосереджується на запобіганні харчовим відходам з ресторанів. Також вона співпрацює з продовольчими супермаркетами. 

Раніше newfood.ua повідомляв, що голландці на 3D-принтері друкують солодощі зі сміття.

Джерело: Too Good To Go, Waze

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Японські вчені надрукували яловичий стейк по $900 за півторасантиметровий шматок

Для культивованої яловичини створення стейка за складом і структурою скожим на справжній, все ще залишається проблемою.Професор Мічія Мацусакі з...

В Азії – гострий дефіцит яєць. Їх замінять розробки з люпину, картоплі та квасолі мунг

Проблеми поставки курячих яєць вперше почали виникати на початку 2022 року. Їх посилили спалахи пташиного грипу та поширення захворювання...

У лабораторії виростили найрідкіснішу ікру по $1000 за кг

Ікра — це «одинарні клітини», тому нема потреби «упаковувати» їх разом у кінцевий продукт, як, наприклад, рибу чи м’ясо....

Не якась там торба. Німецькі студенти створили еко-сумки із фруктових шкірок

Sonnet155 являють собою невеликі пакети з ручками, позиціонуються більше як одноразові, але можуть використовуватись до зносу. Полотно для сумок складається...

Мармурова яловичина, вирощена в лабораторії, стала продуктом року на світовому конкурсі

AgTech Breakthrough Awards — це міжнародна премія, що присуджується компаніям, які впроваджують інноваційні рішення у виробництві їжі та сільському...

Німці створили сир із дріжджів, який продаватимуть супермаркети, які є і в Україні

Серед магазинів, що розпочали продаж, — мережі Rewe, Billa і Metro. Це унікальне досягнення стало можливим після успішного залучення компанією...

Може вас зацікавити

Молоко за рецептом від штучного інтелекту буде краще звичайного

Ginkgo Bioworks, як платформа для клітинного програмування та біозахисту,...

На Черкащині печуть спельтовий хліб за 700-літнім рецептом

Старовинний хліб випікається на хмелевій заквасці з додаванням місцевого...

Вибір редактора
В продовження теми