Відомий навігатор Waze маркуватиме на картах, де купити залишки ресторанної їжі

Too Good To Go оголосила про партнерство з навігаційною платформою Waze задля того, аби спільно продовжити боротьбу з харчовими відходами.

Too Good To Go це програма, що з’єднує користувачів із магазинами та ресторанами, які мають непродані надлишки їжі, та пропонує їх за зниженою ціною.  

Партнерська ініціатива отримала назву Waze for Good і триватиме протягом всього  серпня. 

У додатку Waze на карті буде нанесена сотня компаній-партнерів Too Good To Go у районах метро Вашингтона, Сіетла, Нью-Йорка, Філадельфії та Портленда. 

Список популярних магазинів включатиме Just Salad, La Colombe, Juice Press, PLNT Burger, Café d’Avignon тощо.

Користувачі Waze побачать на карті спеціальні відмітки партнерів Too Good To Go. Натиснувши на них, можна отримати інформацію про бізнес та ініціативу. Партнери-учасники Waze for Good запропонують «сумки-сюрпризи» з їжею вартістю $3,99–5,99 кожна, які можуть забрати користувачі додатку. 

Раніше Too Good To Go співпрацювала також із JOKR, мережею примарних продуктових магазинів, щоб запропонувати подібні пакети-сюрпризи з залишками їжі по $5.

Це особливо актуально, адже 40% харчових відходів в Америці продукують саме ресторани, продуктові магазини та компанії, що їх обслуговують. 

Too Good To Go це одна з небагатьох компаній, яка зосереджується на запобіганні харчовим відходам з ресторанів. Також вона співпрацює з продовольчими супермаркетами. 

Раніше newfood.ua повідомляв, що голландці на 3D-принтері друкують солодощі зі сміття.

Джерело: Too Good To Go, Waze

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

На честь винахідника штучного м’яса в США вперше приготували лабораторну курку

Історичний обід відбувся у ресторані China Chilcano на честь "хрещеного батька культивованого м'яса" Віллема ван Ілена (Willem van Eelen)....

Спадкоємець м’ясного бізнесу продав компанію, й інвестує в лабораторне м’ясо

Дукчевіч розповідає, що його сім’я продала компанію у 2019 році, під час пандемії COVID-19. Покупцем виступила Entrepreneurial Equity Partners,...

Омлет із водоростей. Яйця без курей виготовляють із жовтої хлорели та вирощують у лабораторії

Порошки є у двох варіантах: білий та жовтий. Порівнюючи з іншими продуктами з водоростей яскраво зеленого кольору, останні —...

Піцайолло на батарейці. Інноваційний робот складає 150 піц на годину

xPizza One — це автономний кіоск для складання піци Установка xPizza One зовні нагадує промисловий 3д принтер. Він не готує...

Захоплені кулінарією сестри створили замінник ікри з чіа та водоростей

Засновниці бренду – сестри Люсіль та Емілі Баттафарано, які захоплюються гастрономією. Для створення нового продукту вони застосували свої ремісничі...

Сіль із яєць динозавра за 6 тисяч: сімейна компанія відроджує забуте ремесло

Назва зумовлена унікальною формою та методом виробництва цієї солі, яку вирощують із застосуванням технік, що сягають доіспанських часів.Процес виробництва...

Може вас зацікавити

Генетично модифіковані продукти: переваги та ризики для споживачів

Генетично модифіковані організми (ГМО) були суперечливим питанням протягом останніх...

У США відтворили вівсяне молоко за старовинним рецептом та зробили його органічним

Сестри  Крістіна Дорр Дрейк та Олена Дорр Зієнда відтворили...

Вибір редактора
В продовження теми