Відомий навігатор Waze маркуватиме на картах, де купити залишки ресторанної їжі

Too Good To Go оголосила про партнерство з навігаційною платформою Waze задля того, аби спільно продовжити боротьбу з харчовими відходами.

Too Good To Go це програма, що з’єднує користувачів із магазинами та ресторанами, які мають непродані надлишки їжі, та пропонує їх за зниженою ціною.  

Партнерська ініціатива отримала назву Waze for Good і триватиме протягом всього  серпня. 

У додатку Waze на карті буде нанесена сотня компаній-партнерів Too Good To Go у районах метро Вашингтона, Сіетла, Нью-Йорка, Філадельфії та Портленда. 

Список популярних магазинів включатиме Just Salad, La Colombe, Juice Press, PLNT Burger, Café d’Avignon тощо.

Користувачі Waze побачать на карті спеціальні відмітки партнерів Too Good To Go. Натиснувши на них, можна отримати інформацію про бізнес та ініціативу. Партнери-учасники Waze for Good запропонують «сумки-сюрпризи» з їжею вартістю $3,99–5,99 кожна, які можуть забрати користувачі додатку. 

Раніше Too Good To Go співпрацювала також із JOKR, мережею примарних продуктових магазинів, щоб запропонувати подібні пакети-сюрпризи з залишками їжі по $5.

Це особливо актуально, адже 40% харчових відходів в Америці продукують саме ресторани, продуктові магазини та компанії, що їх обслуговують. 

Too Good To Go це одна з небагатьох компаній, яка зосереджується на запобіганні харчовим відходам з ресторанів. Також вона співпрацює з продовольчими супермаркетами. 

Раніше newfood.ua повідомляв, що голландці на 3D-принтері друкують солодощі зі сміття.

Джерело: Too Good To Go, Waze

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробникам морозива, соків та готових страв роздадуть по 4 тис євро грантів

Гранти надаватимуться задля підтримки відновлення підприємницької діяльності на територіях України, що найбільше постраждали від бойових дій та були окуповані,...

“We’ve started transforming from artisans to a foodtech company.” Dmytro Borysov – on trends in the restaurant business.

The coronavirus crisis has disrupted the restaurant business. New services, formats, and technological solutions allowed them to survive when...

Солодощі з конфетті, конусна піца та гібридні круасани — в 2022 роцi настане нова ера випічки

Але це має бути щось особливе – споживачі шукають нових смаків, текстур, кольорів та нового досвіду, який би приніс...

Вчені назвали несподіваний інгредієнт, який покращує рослинне м’ясо

До такого висновку дійшли в Університеті Путра в Малайзії. Дослідники оцінили фізико-хімічні та сенсорні властивості рослинних м'ясних котлет, виготовлених з...

Енергетик «Воля» від «Моршинська» запускає соціальну ініціативу на підтримку відновлення військових

Відтепер кожна гривня, отримана від продажу енергетика «Воля» зі смаком «Оригінальний», буде спрямована на відновлення українських захисників, які проходять...

ТМ «Яготинське» вперше презентує лінійку молочних шейків

Молочні шейки – це готове рішення для споживачів, які цінують якісні молочні продукти та шукають смачний перекус. Шейки створені...

Смарт-їжа: що це? Як технології впливають на наш раціон

Життя стає дедалі динамічнішим, а разом із ним змінюються й наші харчові звички. Якщо раніше приготувати вечерю означало витратити...

Найбільша торгівельна мережа в Канаді почала продавати українські продукти

У торонтському супермаркеті Loblaws з’явилася спеціальна полиця з українськими товарами. На ній представлені такі бренди, як «Наш сік», Yogoda,...

Може вас зацікавити

Школа для пекарів пережила карантин завдяки замороженим круасанам та Zoom

Власники школи, Тетяна та Денис Суховії займаються “здобним” бізнесом...

Стартап розробив «смак» курки, що знижує вміст солі в супах та маринадах

Багатовидову лінію харчових добавок ProFlavor доповнила нова розробка пікантного...

Crackd оголосив про старт продажів яєць на рослинній основі

Бренд Crackd анонсував появу на полицях супермаркетів Великобританії 100%...

Що їсти веганам на Різдво: 12 страв для святкового столу

Якщо ви хочете влаштувати святкову вечерю без продуктів тваринного...

Шоколад та кава з молекул — каліфорнійці створили інноваційні продукти

Поєднуючи нові та вже існуючі технології з «архітектурою їжі»,...

Вибір редактора
В продовження теми